xFallPvP Rehber Alımları

Pomodoroh

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız:Arda
Soyadınız:Toğuşlu
Yaşınız:14
Skype adresiniz: Skype'm Maalesef yok.
Mikrofonunuz var mı:Yok.
Oyun içi isminiz: Pomodoroh
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):4-5 senedir.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1 Ay
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Sunucu GAYET başarılı. Ve ben çok beğendim :)
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Yok. (Ama olmasını umuyorum :))
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Minisen Network'de Mimar'lık yaptım. Bunun dışında, sayısız sunucuda çalıştım.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet, hissediyorum :).
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Bu günlerde, böyle sunucular bulmak maalesef zor. Bende burada şansımı denemek istiyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Düşünüyorum. Kendimi bildim bileli, sosyal, dürüst, adaplıyımdır.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):birçok kişi bunun: Çok korumacı olmam ve çok konuşmamdan oluduğunu söylüyor.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayır. Hayatımda hiç ban yemedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Sadece 1 kere, O da şu yüzden: "Server'a Alımlar Başladı mı?" diye, sorduğum için.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Herkeze saygım sonsuzdur. hiçbir şekilde küfürü sevmem.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Bazen, düşüncelerimiz aynı olmiyacak fakat, ben anlaşa bileceğimi sanıyorum :)
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Sunucuya şunu eklemek isterim; EggWars, SkyWars gibi çeşitli oyunlar eklemek isterim. Herkezin mutlu olacağı oyunlar yüklemek isterim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Pek bir şey yok fakat; Oyunculara 2 v 1 gibi saldırılmamasını sağlarım. (Mesela biri sana saldırdığında, başkası sana vuramaz, gibi.)
Umarım.. Seçimleri kazanan kişi GERÇEKTEN hak eden olur. :)

ErenOzsahin

Golden State Warriors
En iyi cevaplar
0
Adınız:Arda
Soyadınız:Toğuşlu
Yaşınız:14
Skype adresiniz: Skype'm Maalesef yok.
Mikrofonunuz var mı:Yok.
Oyun içi isminiz: Pomodoroh
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):4-5 senedir.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1 Ay
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Sunucu GAYET başarılı. Ve ben çok beğendim :)
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Yok. (Ama olmasını umuyorum :))
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Minisen Network'de Mimar'lık yaptım. Bunun dışında, sayısız sunucuda çalıştım.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet, hissediyorum :).
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Bu günlerde, böyle sunucular bulmak maalesef zor. Bende burada şansımı denemek istiyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Düşünüyorum. Kendimi bildim bileli, sosyal, dürüst, adaplıyımdır.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):birçok kişi bunun: Çok korumacı olmam ve çok konuşmamdan oluduğunu söylüyor.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayır. Hayatımda hiç ban yemedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Sadece 1 kere, O da şu yüzden: "Server'a Alımlar Başladı mı?" diye, sorduğum için.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Herkeze saygım sonsuzdur. hiçbir şekilde küfürü sevmem.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Bazen, düşüncelerimiz aynı olmiyacak fakat, ben anlaşa bileceğimi sanıyorum :)
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Sunucuya şunu eklemek isterim; EggWars, SkyWars gibi çeşitli oyunlar eklemek isterim. Herkezin mutlu olacağı oyunlar yüklemek isterim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Pek bir şey yok fakat; Oyunculara 2 v 1 gibi saldırılmamasını sağlarım. (Mesela biri sana saldırdığında, başkası sana vuramaz, gibi.)
Umarım.. Seçimleri kazanan kişi GERÇEKTEN hak eden olur. :)
Yetkili alımına katılan kişinin Skypesi var olmalıdır. Bizimle değilsin.

rasim_pvp

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız:rasim
Soyadınız:koca
Yaşınız:15
Skype adresiniz:RasimKoca
Mikrofonunuz var mı:Var
Oyun içi isminiz:rasim_pvp
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):3 yıldır minecraft oynuyorum
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1 yıldır oynuyorum
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):sunucu ciddi anlamda güzel
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):hayır yetkim yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):hiçbir sunucuda yetkili olmadaım
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):evet kendimi yetkili olmaya hazır hissediyorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):sunucu yu hoş buluyorum güzel eğlenceli
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):evet düşünüyorum şimdiden anlaşıyoruz
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):pvp kabiliyetim ismetrg yi örnek almam dürüstlük durduk yere kimseye sinirlenmem
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):hayır hiçbir sunucudan banım yoktur
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):hayır hiç mutede yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):oyunculara cana yakın davranırım onlara kardeşim die hitab ederim
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:oyuncular ve yetkililerle iyi anlaştığımı düşüorum
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:sunucuya sg getirme hayalim var
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:server map ve lobisi güzelliğinden tek 1 blok bile silmezdim ve şun xfallpvp de yim

Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):hiçbir sunucuda yetkili olmadaım
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):evet kendimi yetkili olmaya hazır hissediyorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):sunucu yu hoş buluyorum güzel eğlenceli
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):evet düşünüyorum şimdiden anlaşıyoruz
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):pvp kabiliyetim ismetrg yi örnek almam dürüstlük durduk yere kimseye sinirlenmem
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):oyunculara cana yakın davranırım onlara kardeşim die hitab ederim
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:oyuncular ve yetkililerle iyi anlaştığımı düşüorum
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:sunucuya sg getirme hayalim var
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:server map ve lobisi güzelliğinden tek 1 blok bile silmezdim ve şun xfallpvp de yim

OğulcanB3y

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız: Oğulcan
Soyadınız: Etyemez
Yaşınız: 17
Skype adresiniz: live:ogulcan.ozel_1
Mikrofonunuz var mı: evet
Oyun içi isminiz: Ogulcan135
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 3 buçuk
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 1 sene
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Güzel
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): hayır
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): arkadaşın severinde Moderetördüm oyun akışı takip edip hile kontolleri macro programlarını ve fare drivinde makroları falan kontrl ederdim
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Kesinlik Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Ben SonOyuncu Serverinde oynuyodum ama makro ve chet engineden dolayı pvp serverlerine geçtim hatta hgde 16. cıyım 3 aydır oynamıyom
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Kesinkikle Evet Her Ortama Ayak Uydurabilirim
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Ben Diğerlerinin Düşünmediklerini Düşünürüm İkna Edici Bi Tarafım Vardır diğerlerinden farklıyım
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): 1 kere takımndan yedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): ister istemez good game den bile mute yediğimiz için
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Oyuncudan Oyuncuya değişsede İyiyimdir Sıcak Kanlıyım Asla Hata Yapmam Oyunculara Karşı Ama Her İnsanın Bi Kendini Kaybetdiği zaman vardır
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet Zaten Yetkililerde Konuşuyuroum
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Launcher Ekletmek İsterdim Hile Tamamen Kalkması için ve Launcher içine optifine cps mod gibi vb yüklerdim ve makro korumasınu iyice geliştirmek böylece hile tamamen kalkardı bide 250 3000 pingleri atmak şart birde BOunty sınırlmaması max 30 yada 50 bounty gitme olurdu bide 1.7.10 vuruşları yapılabilmesi yada 1.7.10 geçiliyo geçirirdik ekiple beraber bi takım içerisinde son olarakda uhc meetup gibi mini gamesler eklenebilir 2v2 3v3 part atma server ilerde büyüğünce ve bol bol etkinlikler turnuva bounty gibi eğlenceli aktiviteler düzenlerdim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Silinecek fazla bir şey yok Şuanlık

iFroZen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Zorunlu yazan kısımlara kısa cevaplar vermişsiniz. Bizimle değilsiniz.

OğulcanB3y

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): arkadaşın severinde Moderetördüm oyun akışı takip edip hile kontolleri macro programlarını ve fare drivinde makroları falan kontrl ederdim
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Ben SonOyuncu Serverinde oynuyodum ama makro ve chet engineden dolayı pvp serverlerine geçtim hatta hgde 16. cıyım 3 aydır oynamıyom
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Kesinkikle Evet Her Ortama Ayak Uydurabilirim
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Ben Diğerlerinin Düşünmediklerini Düşünürüm İkna Edici Bi Tarafım Vardır diğerlerinden farklıyım
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): ister istemez good game den bile mute yediğimiz için
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Oyuncudan Oyuncuya değişsede İyiyimdir Sıcak Kanlıyım Asla Hata Yapmam Oyunculara Karşı Ama Her İnsanın Bi Kendini Kaybetdiği zaman vardır
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet Zaten Yetkililerde Konuşuyuroum
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Launcher Ekletmek İsterdim Hile Tamamen Kalkması için ve Launcher içine optifine cps mod gibi vb yüklerdim ve makro korumasınu iyice geliştirmek böylece hile tamamen kalkardı bide 250 3000 pingleri atmak şart birde BOunty sınırlmaması max 30 yada 50 bounty gitme olurdu bide 1.7.10 vuruşları yapılabilmesi yada 1.7.10 geçiliyo geçirirdik ekiple beraber bi takım içerisinde son olarakda uhc meetup gibi mini gamesler eklenebilir 2v2 3v3 part atma server ilerde büyüğünce ve bol bol etkinlikler turnuva bounty gibi eğlenceli aktiviteler düzenlerdim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Silinecek fazla bir şey yok Şuanlık

iFroZen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Birincisi "Asla hata yapmam" demişsin fakat herkes hata yapabilir, hatasız kul olmaz.
İkincisi "launcher" eklemek isterdim demişsin, launcher yapabilecek bilgiye sahip misin ?
Üçüncüsü 1.7.10 sürümüne geçirirdim demişsin, 1.7.10 sürümünün çok eskidiğini bilmeyen yoktur diye düşünüyorum. İleriye adım atmak yerine niye daha da geriye gidelim ?
Bizimle değilsin.

C1cer

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız:Erman
Soyadınız:Cicerali
Skype adresiniz:ismim:Erman Ce; ifade mesajı :Trabzon/15 Temmuz Şehitler Lisesi/Dünya Şampiyonu/Erdoğdu/Pecket
Mikrofonunuz var mı:var
Oyun içi isminiz:_Dqniel_
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):2-3
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1-2
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):youtube üzerinden
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):hayır
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):hiçbir yerde olmadım
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):kesinlikle
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):harika bir pvp serverı en fazla burda takılıyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):kesinlikle evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):sabrım
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):yedim oyun sonu gg yazmıştım
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):sabırlı
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:minik solo survival games veya uhc meetup
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:hiçbirşeyi

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız:Erman
Soyadınız:Cicerali
Skype adresiniz:ismim:Erman Ce; ifade mesajı :Trabzon/15 Temmuz Şehitler Lisesi/Dünya Şampiyonu/Erdoğdu/Pecket
Mikrofonunuz var mı:var
Oyun içi isminiz:_Dqniel_
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):2-3
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):1-2
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):youtube üzerinden
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):hayır
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):hiçbir yerde olmadım
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):kesinlikle
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):harika bir pvp serverı en fazla burda takılıyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):kesinlikle evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):sabrım
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):yedim oyun sonu gg yazmıştım
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):sabırlı
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:minik solo survival games veya uhc meetup
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:hiçbirşeyi
Reddedildiniz.

SM-J3110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hknkpr

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız: Hakan
Soyadınız: Kapar
Yaşınız: 16
Skype adresiniz: whyvezir
Mikrofonunuz var mı: Evet
Oyun içi isminiz: Hibozin
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 4 aydır
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Kaliteli ve oldukça pvp geliştirmek için faydalı bir sunucu.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): KonyaCraft - BetaCraft 'da Mimarlık yaptım.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet Hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Sunucuya katkım olsun Mimari yapılarını geliştireyim oyuncuların daha çok hoşuna gitsin ve sevmeleri amaçlı.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Tabikide düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Mimari düşüncem ve değişik yapıtlarım. En önemliside saygılı olmam.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet Worlddowlander açık kalmış arkadaşımın serverinden map alıyordurm tabikide izinli unutmuşum sizin sunucuya girince otomatik ban yedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Yemedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Oyunculara saygılı davranırım asla bir vip'yi oyuncudan üstün görmem.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet çok samimi bir şekilde anlaşırım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Yeni Mimari yapılar eklerim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Kötü mimari yapıları silmek isterim.

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Adınız: Hakan
Soyadınız: Kapar
Yaşınız: 16
Skype adresiniz: whyvezir
Mikrofonunuz var mı: Evet
Oyun içi isminiz: Hibozin
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 4 aydır
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Kaliteli ve oldukça pvp geliştirmek için faydalı bir sunucu.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): KonyaCraft - BetaCraft 'da Mimarlık yaptım.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet Hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Sunucuya katkım olsun Mimari yapılarını geliştireyim oyuncuların daha çok hoşuna gitsin ve sevmeleri amaçlı.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Tabikide düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Mimari düşüncem ve değişik yapıtlarım. En önemliside saygılı olmam.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet Worlddowlander açık kalmış arkadaşımın serverinden map alıyordurm tabikide izinli unutmuşum sizin sunucuya girince otomatik ban yedim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Yemedim.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Oyunculara saygılı davranırım asla bir vip'yi oyuncudan üstün görmem.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet çok samimi bir şekilde anlaşırım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Yeni Mimari yapılar eklerim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Kötü mimari yapıları silmek isterim.
Rehber alımlarında mimar formu olmamış.

Poyraz2nd

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Poyraz2nd 2017-2018 Yetkili Başvuru

Adınız: Poyraz
Soyadınız: Akkirman
Yaşınız (14 yaş ve üstü): 14
Skype adresiniz: poyrazimo1
Mikrofonunuz var mı: Evet var
Oyun içi isminiz: Poyraz2nd
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz: 3 yıldır oynuyorum
Oyun "Minecraft" hakkında yeterince bilgili misiniz: Evet Minecraft Hakkınca Yeterince Bilgiliyim
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz: 1 yıldır oynuyorum
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Mükemmel Bir Kaliteli Server Türkiye'de Gördüğüm En iyi Server İnşallah Daha da İyi Olmayı Başarır
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz: MCSG de Moderatördüm , Şuanda BroverCraft adlı Serverda Tasarımcıyım
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz: Evet hissediyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Çünkü bu sunucuda bir şeyler Yapabileceğimden Eminim Bu Yüzden Yetkili Olmak İstiyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet bu güzel Serverın Mükemmel Yetkili Takımında Uyum Sağlayacağımdan Eminim
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Serverda Sadece Oyun Oynamaya Odaklanıyorum Ne Olursa Olsun Pes Etmiyorum!
Görevini kötüye kullanan bir yetkili gördünüz ne yapardınız: İlk Önce Arkadaşımızı Uyarırdık Hala Devam Ediyorsa ss Alıp Kurucuya Atarım
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır Yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır Yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Bende herkese Arkadaşım Gibi Bakıyorum Bana Bir Soru Sorarlarsa O Soruyu Hemen Cevaplamaya Hazırım!
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet, Kesinlikle Oyuncular ve Yetkkililer İle İyi Anlaşacağımdan Eminim!
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Top10'u ,Top10sure yi eklerdim ve her ay bu top10'larda birinci olanlara ödül verirdim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Silmek İstediğim hiçbir şey Yok Server Çok Kaliteli Ve güzel bir server