IP: NovaSurvival.batihost.com >> 1.10.x | 1.11.x | 1.12.x | Demir Eşyalar Artık Craft Edilebilir !!

ysvs06

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Şuanki bu forumda survival sunucuları arasındaki en iyi sunucu olucak, en iyi survival sunucusu demiyorum, şuanlık bu forumdakilerin arasında en iyi.
Bu arada forumda hala survivalin ne olduğunu bilmeyenler var. Diğer konuların yorumlarında kendilerini belli ediyorlar.

Kadir93

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar nihayet sunucuyu tamamladım makineyi kiraladım ve kesin açılış tarihini başlığa ve konuya ekledim
Yarın saat 20.00 da açılışta hepinizi bekliyorum

ysvs06

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Konuya sitenin anasayfasını değil kayıt sayfasını koy, anasayfayı kim ne yapsın. Konunun en üstüne kocaman kayıt linkini, hemen altına ip yi yazda kolayca kaydolup girebilsinler.

Kadir93

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Konuya sitenin anasayfasını değil kayıt sayfasını koy, anasayfayı kim ne yapsın. Konunun en üstüne kocaman kayıt linkini, hemen altına ip yi yazda kolayca kaydolup girebilsinler.
Kayıt olmak için siteye girmek zorunda değilsiniz oyun içinden de kayıt olabilirsiniz site hesap işlemlerini ve istatistikleri tutmak için. Tabi kayıtta olabilirsiniz siteden

LexiJ2002

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben Aslında Survival Serverlerini 1.12 İstiyorum Daha Göz Alıcı Şeyler Var Papağan Gibi Mesela Görsem Direk Vip Alıcam O Serverde Fakat Yok :)

Walden

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Benim işim survival ama gerçekten artık yorum yapılmasını hak eden sunucular pek bulunmuyor.
Yıl olmuş 2017, 2018 olacak 3-4 ay sonra halen 1.7 sürümünü kullanıyorsunuz. Yapmayın, yazıktır. Nedenlerini sorsak "pc kasıyor" dersiniz ama yalan.

Hadi 1.7 olmanızı kabul ettim, sizi diğer sunuculardan ayıran tek özellik yok. Aynı zihniyet, aynı düşünce. Yine de başarılar dilerim.
1.11 sürümü ve sonrasını tercih ederseniz bana özel mesaj atın destek verebilirim :)