IP: NovaSurvival.batihost.com >> 1.10.x | 1.11.x | 1.12.x | Demir Eşyalar Artık Craft Edilebilir !!

Kadir93

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Oyun tutar veya tutmaz bu konuya gelirsek, ilk 6 ayı zaten açık beta mantığında yapacağımı söyledim. Gerekirse bu 6 ayda sunucuda satış yapılmaz . Oyuncular kendileriyle denk olan rakiplerle daha az zorlanarak belki oyuna ısınırlar. Ben bu sunucuyu sizlere sunabilmek için, bakın çok samimi söylüyorum, bu sunucuyu sizlere sunabilmek için kaç gecemi feda ettim bilemezsiniz ben sunucuyu açarım sizlere desteğimi sunarım ve elimden geldiği kadar da online kazanmaya çalışırım. Bundan sonrasında sunucu tutsada, tutmasada benim gönlüm rahat olur
Çakma lobi tavsiye ederim
Çakma lobi zaten olacak :) ama aklımdaki sistemde ya ardarda iki tane ya da yedek bir çakma lobi kullanacağım, bu sayede sunucuya girişler stabil olacak. Tabi dediğim şeyde mantık hataları olabilir henüz üzerinde çalışıyorum

K

KingCaganTR

Ziyaretçi
Bu Serverin Kıskananlar Simdiden Belli Ettiler Kendini Neymis bu bana ait lütfen kaldırırmısnız yaw abicim internetten buluonuz sanki siz yaptınızda konusuyorsunuz bu arada NovaSurvival heyecanla bekliyoruz... konu düzeni gelistirlmeli bazı eksikler varmıs gibi server ne zaman acılıyor kesin bilgi varmı?

Kadir93

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bu Serverin Kıskananlar Simdiden Belli Ettiler Kendini Neymis bu bana ait lütfen kaldırırmısnız yaw abicim internetten buluonuz sanki siz yaptınızda konusuyorsunuz bu arada NovaSurvival heyecanla bekliyoruz... konu düzeni gelistirlmeli bazı eksikler varmıs gibi server ne zaman acılıyor kesin bilgi varmı?
Server için gerekli bütçeyi toplayacağım.
Bayram arefesinde bi lokantada işe başlayacağım hesapta bayramdan birkaç gün sonra açılması var. Büyük ihtimal öyle olur. Eğer bütçe yeterli gelip map buildi yaptırırsak maksimum bir hafta sarkabilir

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

LeffsBy

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Server açıldığında gelirim, oyunculardan yardım isterseniz de gelirim. VİP hakkında durmak istiyorum VİP sistemi varmı varsa nasıl ?

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
konuyu çok önceden hazırlamıştım ozaman yaptım büyük ihtimal özür dilerim kaldırıyorum
Konu ayracına sahip çıkan arkadaş;
Bu konu ayracı aktif olarak kullandığım bir hack forumundan alıntı ve baya yaygın kullanılan bir öğe zaten bu ayracıda başka bir forumda açıkça paylaşılmış materyaller içerisinden bulunabilir yani tasarım size ait değil lütfen baltalama konuyu

sanırım sunucuyu sadece mape bakarak değerlendirdiniz evet map konusunda eksiğimiz var ve alınacak bir builder ile bu eksiği gidereceğiz ama sunucunun bana göre asıl içeriği değişik sistemler ve altyapısı sunucuda 25 civarı bir plugin kullanarak ciddi değişimler yapmak baya zamanımı aldı pluginleri az tutarak akıcı bir oyun keyfi sunmayı amaçladım bahsettiğim efsun ve yükseltme sistemi skriptlerini 250 satır gibi hafif bir skripte sığdırmak için 3 değişik event ,effect, koşul kullanımı denedim ve bu süreç 4,5 haftaya sığabildi sözün özü sunucuyu sadece map olarak değerlendirmeyin sunucunun altyapısında ciddi bir emek yatıyor
Eleştirin için teşekkür ederim
Kesinlikle sunucuyu sadece mapa bakarak yorumlamadım.
Aylardır uğraştığın sunucu bukadar boş olmamalı. Ne yani gelişmiş rank yazarak artık survivalde değişiklik yaptığınımı sanıyorsun bunu anlamadım ben. Neyse hocam konuyu fazla kirletmeyelim kim ne olduğunu zaten anlamış vaziyette

Kadir93

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Server açıldığında gelirim, oyunculardan yardım isterseniz de gelirim. VİP hakkında durmak istiyorum VİP sistemi varmı varsa nasıl ?
Serverin amacı cebime para girmesi değil yukarda dediğim gibi açık beta sürecinde satış olmayabilir.
Vıp sistemi, pay to win mantığı değil yani vıp alan kişiler sunucuya hükmetmeyecek bunu denetim altında tutacağım

Kadir93

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kesinlikle sunucuyu sadece mapa bakarak yorumlamadım.
Aylardır uğraştığın sunucu bukadar boş olmamalı. Ne yani gelişmiş rank yazarak artık survivalde değişiklik yaptığınımı sanıyorsun bunu anlamadım ben. Neyse hocam konuyu fazla kirletmeyelim kim ne olduğunu zaten anlamış vaziyette
Bir önerini alabilirmiyim kardeşim. Şunu yap daha iyi olur dediğin bir şey.
Sunucunun mantığı kolay olmayacak.
Yoksa bende bilirdim cratesplus pluginini kullanıp mesleklerde kazıcıya kazdığı ger toprak için 5 10 para vermesini veya başlangıç kasası koyup oyuncuya başlangışta p2 p3 set verip oyuna ısındırmayı bende bilirim. Vıp fiyatını 5 10 tl yapıp adamlara full set fly feed ve hatta muta yetkisi veren serverlar gibi para kaldırmak için sunucu açmasını bende bilirdim. Madende taş kazarken elmas vermesi 5 satırlık bir skripte bakar bu skripti kullanıp oyuncuların envanterini elmasla doldurmayı bende bilirim. Senin yenilik anlayışın kelime oyunu, kasa, kolay maden, ucuz vıp den ibaretse bırak benim sunucum eski ve basit bir sunucu olsun.
Eleştirin için saol

_Randy1_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konunu resimleri bi kısmı benden çalıntı rica edersem kaldırırmısınız ?

Kanıt>>
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bu tasarımı ben kendi sunucu konumda da kullandım fakat senin konunu daha önce görmemiştim bile. Senin böyle bir konu tasarımı yapmış olman sana ait olduğunu göstermez, konuyu baltalamayalım.

Konun bir kaç resmide bana ait lütfen siliniz aksi takdirde konunuzu kapatmak zorunda kalıcağım işte kanıt !

Gerekirse evet :), Uyarımı vermiş bulunmaktayım kendileri bilir.

Yapamazsın kardeşim kendini avutmaya devam et sen. Konuyu kapatacakmış, peh! Bak başka bir konu kapatmak istersen şurada benim konum var: Tıkla

Kadir93

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bayramdan birkaç gün sonra kardeşim beklediğinize değecek inşallah

Kadir93

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Birkaç eksiği gidermemiz lazım kardeşim beklemede kalın değecek..

Emristy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu tasarımı ben kendi sunucu konumda da kullandım fakat senin konunu daha önce görmemiştim bile. Senin böyle bir konu tasarımı yapmış olman sana ait olduğunu göstermez, konuyu baltalamayalım.

Yapamazsın kardeşim kendini avutmaya devam et sen. Konuyu kapatacakmış, peh! Bak başka bir konu kapatmak istersen şurada benim konum var: Tıkla
Randy ben DrankLorgeTV Emin ol onu ben kendı ellerimle yaptım. Her hangi bir kanıtın var ise sür önüme.

Kadir93

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Beyler tartışmanızı özelden yapın lütfen konu kirleniyor