IP: NovaSurvival.batihost.com >> 1.10.x | 1.11.x | 1.12.x | Demir Eşyalar Artık Craft Edilebilir !!

_Randy1_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Randy ben DrankLorgeTV Emin ol onu ben kendı ellerimle yaptım. Her hangi bir kanıtın var ise sür önüme.
Kardeşim ben sen yapmadın demedim ki? Senin konunu görmeden böyle bir konu tasarımı yaptığımı söyledim. Yani "ilk ben yaptım, benim tasarımım" "benden başkası kullanamaz" diyemezsin :/

Emristy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim ben sen yapmadın demedim ki? Senin konunu görmeden böyle bir konu tasarımı yaptığımı söyledim. Yani "ilk ben yaptım, benim tasarımım" "benden başkası kullanamaz" diyemezsin :/
Yok konum vardı dün kaldırttım. ssde mevcut zaten konumun oldugu.

Zelodux

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hah hah
Bir 'survival' sunucu asla ömürlük olamaz. Buna inanmıyorum.

ysvs06

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bence ipeksi ile mobspawnları kaldır, spawner sistemi yapıp gelen hazır mobları kesmek kadar bir saçmalık görmedim. Moblardan maden düşüyorsa hemde spawner varken o serverden hayr gelmez. Ne varki spawner sistemini yapıp killAura açıp item kasmak ne kolay.
Madem alın teri diyorsunuz, marketi, spawneri serverdan kaldırın. Parayla sadece rütbe satsan yetiyor.

Kadir93

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bence ipeksi ile mobspawnları kaldır, spawner sistemi yapıp gelen hazır mobları kesmek kadar bir saçmalık görmedim. Moblardan maden düşüyorsa hemde spawner varken o serverden hayr gelmez. Ne varki spawner sistemini yapıp killAura açıp item kasmak ne kolay.
Madem alın teri diyorsunuz, marketi, spawneri serverdan kaldırın. Parayla sadece rütbe satsan yetiyor.
Güzel kardeşim,
Moblardan maden düştüğü yok. Moblardan efsun ekleme ve eşya seviyesi yükseltme itemi düşüyor. Sen zaten madenler ile kazma balta harici şeyler craft edemiyorsun. Craft sistemiyle rlde edebileceğin en iyi ekipman taş kılıç.
Bu taş kılıçla mobları kesiyorsun,moblar sana demir altın ve elmas kılıç ve zırh vs veriyor. Veriyor derken belli bir düşme ihtimali var bununda. Sen madene gidip elmas demir altın vs toplayıp düşürdüğün bu itemi yükseltiyorsun ve setini böyle geliştiriyorsun. Spawner konusuna geleyim.
Spawnerleri toplamak için ipeksi 2 li bir kazmaya ihtiyacın var. Anladın umarım :)
Değerli yorumun için teşekkürler

ysvs06

Marangoz
En iyi cevaplar
0
O şekilde herkesin elmas setlerle ortalıkta dolaşmayacağını sağladığınızı varsayalım. (yapabilirseniz bu iyi bir şey)
Peki, markete ne yapıcaksınız? Her bloğun kendine özgü elde edilme yolu var, minecraft zengin içerikli bir oyunken, hepsini tek yoldan markette vermek saçma olmuyormu. Marketi zorlaştırmak, fiyat arttırmak çözüm değil. Saçmalığı uzatmak yerine saçmalığı kaldırmak gerek.

Market neden saçmalık?
  • Satılan eşyalar yoktan var ediliyor, market sınırsız satış yapabiliyor. Enflasyon oluşturuyor.
  • Oyuncuların her blok için ayrı uğraşı var, bu da sunucuda harcanan vakit demek. Bunu ortadan kaldırdığı için oyuncu tabii ki oyundan çabuk sıkılacaktır.
  • Oyuncu markete sahip olmak için tek yoldan para kazanır, bütün markete sahip olur.
  • Ekonomi oyuncular arasında değil, oyuncu ile sunucu arasında olduğu için enflasyon zirve yapıyor, bu yüzden eski oyuncu ile yeni oyuncunun arasında dengesizlik çok fazla. En fazla 1 ay sonra sunucuya reset atılsın diye tuttururlar...
Tabi köylütakas için de aynınarı geçerli.

Hemen hemen sunucuların hepsinde rezalet olan başka bir durum ise kitler. Sizde ne durumda? Uzun bir süre için, 3 elma, birkaç odun yeter. Fazlası olursa survival olmuyor.

Sanal Sandık /chest, olmamalı. Survival modda ölüp de iteminin düşmemesi gibi başka bir saçmalık varmı? Değerli eşyanı güvenle saklıyorsan, istediğin zaman alıp saklayabiliyorsan ne anladım bu survivalden? Keşke bu saçmalık yerine ender chest kullandırtılsa.

/back kaldırılması gereken komut ve sethome sayısı max 1 olmalı.

Minecraft para sisteminin olmaması gereken bir oyun, ekonomi oyuncuların arasında yapılan takaslarla oluşur. İki oyuncu arasında sürekli pazarlık yapılır. Zenginlik öyle rakamlarla ölçülmez, kiminin evi güzeldir, kiminin tarlası, kiminin madeni bol, kiminin kılıç ve zırhları, arada redstone mimarları ve büyücüler. Şimdiki nesil bunları göremediği için çok şanssız, minecraft oynadığını zannediyor.

Bunların dışında oynayacak oyuncu ya creative oynasın, yada oynadığı minigameslere devam etsin. Diğer serverlarda survivalin s si yok, bütün güzelim oyunun yapısını bozmuşlar birde ismine survival diyorlar yazık. Bu sunucu da açılsın ne olacağını göreceğiz.

K

KingCaganTR

Ziyaretçi
O şekilde herkesin elmas setlerle ortalıkta dolaşmayacağını sağladığınızı varsayalım. (yapabilirseniz bu iyi bir şey)
Peki, markete ne yapıcaksınız? Her bloğun kendine özgü elde edilme yolu var, minecraft zengin içerikli bir oyunken, hepsini tek yoldan markette vermek saçma olmuyormu. Marketi zorlaştırmak, fiyat arttırmak çözüm değil. Saçmalığı uzatmak yerine saçmalığı kaldırmak gerek.

Market neden saçmalık?
  • Satılan eşyalar yoktan var ediliyor, market sınırsız satış yapabiliyor. Enflasyon oluşturuyor.
  • Oyuncuların her blok için ayrı uğraşı var, bu da sunucuda harcanan vakit demek. Bunu ortadan kaldırdığı için oyuncu tabii ki oyundan çabuk sıkılacaktır.
  • Oyuncu markete sahip olmak için tek yoldan para kazanır, bütün markete sahip olur.
  • Ekonomi oyuncular arasında değil, oyuncu ile sunucu arasında olduğu için enflasyon zirve yapıyor, bu yüzden eski oyuncu ile yeni oyuncunun arasında dengesizlik çok fazla. En fazla 1 ay sonra sunucuya reset atılsın diye tuttururlar...

Hemen hemen sunucuların hepsinde rezalet olan başka bir durum ise kitler. Sizde ne durumda? Uzun bir süre için, 3 elma, birkaç odun yeter. Fazlası olursa survival olmuyor.

Sanal Sandık /chest, olmamalı. Survival modda ölüp de iteminin düşmemesi gibi başka bir saçmalık varmı? Değerli eşyanı güvenle saklıyorsan, istediğin zaman alıp saklayabiliyorsan ne anladım bu survivalden? Keşke bu saçmalık yerine ender chest kullandırtılsa.

Minecraft para sisteminin olmaması gereken bir oyun, ekonomi oyuncuların arasında yapılan takaslarla oluşur. İki oyuncu arasında sürekli pazarlık yapılır. Zenginlik öyle rakamlarla ölçülmez, kiminin evi güzeldir, kiminin tarlası, kiminin madeni bol, kiminin kılıç ve zırhları, arada redstone mimarları ve büyücüler. Şimdiki nesil bunları göremediği için çok şanssız, minecraft oynadığını zannediyor.

Bunların dışında oynayacak oyuncu ya creative oynasın, yada oynadığı minigameslere devam etsin. Diğer serverlarda survivalin s si yok, bütün güzelim oyunun yapısını bozmuşlar birde ismine survival diyorlar yazık. Bu sunucu da açılsın ne olacağını göreceğiz.
K.b ama bunu yazmanız Kac DK sürdü? ben üsenirdim acıkcası.

Kadir93

Marangoz
En iyi cevaplar
0

Market neden saçmalık?

- Herkes elmas setlerle dolaşmayacak diye bir beyanım yok. Elmas setlerle dolaşmak kolay olmayacak. elmas bir iteme sahip olabilmek için belirli bir drop ihtimali var ve bu drop ihtimali demirden elmasa doğru 4 kat azalıyor. Bide görevler var tabi. mesela odun toplama görevi 1 tane elmas balta veriyor ama görev sadece bir defa yapılıyor. Normalde elmas kazma kürek vs. craft ediliyor ama son iki gündür onlarıda moblardan düşürmeli yapmayı planlıyorum bu konuda da fikrini bekliyorum.

-Marketin zorluğu fiyatları değil. zaten markette satın alma opsiyonu yok. satabileceğin itemler de kemik barut ip çürük et vb.

-Köylü takas konusunda ise bir bakıma haklısın ama madenden elde edilen demirleri elmasları eşya crafting sisteminde kullanamadığın için maden sektörü işlevsizleşiyor bende bunun önüne geçmek için maden itemleriyle eşya craftı değil ama eşya geliştirmesini sağlamaya çalışltım bu gelişme sistemi için gerekli itemleride köylülerden demir altın ve elmas karşılığında alıyorsun.

-Kitler konusunda, rütbe atlamak zaten kolay olmayacak. kitler 5. veya 6. rütbeye kadar önemli ölçüde avantaj sağlamaz zaten kitleri de tek seferlik alabileceksiniz. her rütbe başında kitinizi alacaksınız ve diğer rütbeye kadar bu kitle oynayacaksınız. tabi diğer rütbeye kadar sağlam kalırsa.

-Sanal sandık sistemi ormanda zaten kullanılmıyor sadece spawnda kullanılıyor. buna enderchest mantğıyla bire bir örtüşür durumda zaten.

-/back komudu zaten engellendi ve sethome sayısı her rütbe için zaten max 1

Cevaplamadığım maddeleri tek tek not ettim ve üzerinde düşüneceğim.
değerli yorumun için teşekkürler