LuckyMC | Rehber Alımları

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
HuseyinDemirci katılıyorum sana bide Skype ile kontrol saçma gibi bişi moderatör oyun içinde konrol edip hile makro vs olan kişileri banlaması gerekir.
Oyun içinde anlayamadığımız hileleri direk banlasak, hile olmadığını bize kanıtlasa naparız? Hakkına girmiş olmaz mıyız?
Skype ile dosya kontrolü, hile olup olmadığına dair kesin bir sonuç bulmak için gereklidir.

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
HuseyinDemirci katılıyorum sana bide Skype ile kontrol saçma gibi bişi moderatör oyun içinde konrol edip hile makro vs olan kişileri banlaması gerekir.

Skype kontrolünü hile veya illegal programdan emin değilsek yapıyoruz. Emin olmadığımız kişinin oyun dosyasında eğer illegal bir program varsa gerekli müdahaleyi yapıyoruz. Oyuncunun hile veya herhangi bir illegal kazanç sağlayan program kullanımı anlaşılabiliyorsa oyun içinden müdahale yapıyoruz.

XXXSPXXX

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız:ozan (SoyAdımı Veremem)
Yaşınız:16
Skype veya Facebook adresiniz:Skypem:✯xOzanBataaaN✯ ((ЅƤ ƬΣΔΜ)) B ĞŔŐÚР!
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):xOzanBataaaN
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:6
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?:1-2 gün önce
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?:3 Gündür Ama Çok Memnunum
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?:8
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:olmadım
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?:2Admin 1Kurucu 3Builder 5Mod 8Rehber
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:Herzaman
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Sunucun İyileşip Büyüyeceğini Düşünüyuorum
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:Herzaman Saygım Sonsuzdur
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:onlarda İnsan Bende İnsan Sadece Rankım Ve Yetkim Ayırır :D
Hiç ban veya mute yediniz mi?:Yemedim
Oyunculara nasıl davranırsınız?:Güzel Ve Tatlı Dille
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):Çok Sinirlendiğimde Oda Nadir Olur
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?:Herzaman
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:Bence Server Şu Anda Güzel Bi Sorun Yok Bnce İlerde Düşünürüm

Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?:8
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:olmadım
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?:2Admin 1Kurucu 3Builder 5Mod 8Rehber
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Sunucun İyileşip Büyüyeceğini Düşünüyuorum
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:onlarda İnsan Bende İnsan Sadece Rankım Ve Yetkim Ayırır :D
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):Çok Sinirlendiğimde Oda Nadir Olur
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?:Bence Server Şu Anda Güzel Bi Sorun Yok Bnce İlerde Düşünürüm

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Reddedildiniz.

SM-J3110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:
Adınız ve Soyadınız: Arda
Yaşınız: 9
Discord adresiniz: FailMail_#6056
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):
FailMail_
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 1.1.0'dan beri
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?: Şimdi
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: Oynamıyorum
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?:
11
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:
Hayır
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?:
120 sunucuda rehberlik 300 sunucuda adminlik 9999999 sunucuda opluk yaptım hangisi vereyim
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: evet
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: 120'yi 121 yapmak için
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: evet
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: evet
Hiç ban veya mute yediniz mi?: evet
Oyunculara nasıl davranırsınız?: evet
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): azıcık
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: evet
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: evet

şaka maka başarılar dilerim (:

(Spam amacıyla yazılmamıştır, mesaj kasmaya ihtiyacım yoktur.)

BesirC4N

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız: Besir Can Özgün
Yaşınız: 17
Skype veya Facebook adresiniz: facebook adresim:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN): C4N3
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?: 3 yıl oldu
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?: Sunucuyu bu forumda 1 hafta önce keşfettim.
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?: Bu forumda keşfettiğimden beri, yani 1 haftadır.
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?: 9 verirdim, ufak hile koruması sıkıntıları ve lag sorunları dışında sunucu gayet iyi. Onlarda Oyuncu Fazlalıgından dolayı normaldir.
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?: Evet, bir özel üyeliğe sahip oldum.
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?: evet yine bunun gibi bir pvp serverinde moderatörlük yaptım ve benden gayet menundular ancan nakit sıkıntılarından dolayı sunucu kapandı. Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?: Evet, gayet hazırım.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?: Sunucunuzun yetkiliye ihtiyacı olduğunu biliyorum ve bende gayet iyi bir moderatörüm bu yüzden yetkili olmam gerektiğini hissediyorum.
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?: Evet, Hiçbir Problem çıkmayacağından adım gibi eminim sizde emin olabilirisiniz.
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?: Oyuncuları asla Aşşağıalmayan bir oyuncuyum oyunda kaybettiğimden tepkşm asla küfür olmaz herkes kazanır kaybeder tepkim vardır.
Hiç ban veya mute yediniz mi?: evet, mute yemiştim ama yanlışlıkla :D
Oyunculara nasıl davranırsınız?: Oyuncularla sanki 1 yıllık arkadaşmıs gıbı davranırım ama saygı çerçevesinde asla mütavazi olunmaz yani.
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?): Arada sırada.
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: Yetkililerle Oyuncuları bir tutmaya özen gösteririm çünkü oyuncular olmazsa bu serverde olmaz:)
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: evet hile korumasını arttırmaya yönelik çalışmalar yapabilirim.

TEŞEKKÜRLER

IrfanReyizTR

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız:oİrfan Şömnezışıklı
Yaşınız:13
Skype veya Facebook adresiniz:oİrfan Şönmezışıklı
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):DIrfanReyizTR
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:3
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?:2 GreenPvP ilk zamanı suya atlarken ffa giden zamanı
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?:2 yol once başladım sonra luckmy mc oldukdan sonra 1 ay ara verdim suanda aktif olarak oynuyorum
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?:10
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:oKurucu Nitradodan Serverim vardır Bazı Serverlerde Yoyutuberdım rehber onceden yeni kurulan bi sorvirda yapmıstım rehber Yapabileceme inanıyorum komutları ezbere biliyorum
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?:Kendi nitradadon ve pluginlerle ingilenen biriyimdir
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:evt tabikide
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Evet Ben Bunu Eskiden mod olucakdım gametr kayıt olamamısındım yetkililer bana hep istek at diyorlar ben ozaman çok istiyodum ama kayı olamamısdım
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:Furkan Abiyle İyi anlaşıyorum Ali Abiyle vip alırken muhabbetşmiz oldu modlar yeni pek tanımıyorum
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:SAbi Onlarda insan bende ama ben minecraft kendime aradım pluginlererle ve pvp alakalayım
Hiç ban veya mute yediniz mi?:hile yazdım takım vardı bildirmek istedim 2 kez
Oyunculara nasıl davranırsınız?:Anlayış Kufursuz Sakin Kufur ederserse sakin olup yetkim yetermi bilmiyorum ama mute atarım cevap vermeden
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):Hic kulanmama
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: mute pl si cünkü hemen 5dk mute atıyor
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: evt anlaşırım iyi

iFroZen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız:oİrfan Şömnezışıklı
Yaşınız:13
Skype veya Facebook adresiniz:oİrfan Şönmezışıklı
Sunucuda/oyunda kullandığınız isminiz/nickiniz (IGN):DIrfanReyizTR
Kaç yıldır Minecraft oyununu oynuyorsunuz?:3
Sunucuyu ne zaman keşfettiniz?:2 GreenPvP ilk zamanı suya atlarken ffa giden zamanı
Sunucuda ne zamandan beri oynuyorsunuz?:2 yol once başladım sonra luckmy mc oldukdan sonra 1 ay ara verdim suanda aktif olarak oynuyorum
Sunucuyu 10 puan üzerinde değerlendirecek olursak, vereceğiniz puan kaç olurdu?:10
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye veya özel üyeliğe sahip oldunuz mu?:oKurucu Nitradodan Serverim vardır Bazı Serverlerde Yoyutuberdım rehber onceden yeni kurulan bi sorvirda yapmıstım rehber Yapabileceme inanıyorum komutları ezbere biliyorum
Hangi sunucularda yetkili oldunuz ve referans verebilir misiniz?:Kendi nitradadon ve pluginlerle ingilenen biriyimdir
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz?:evt tabikide
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Evet Ben Bunu Eskiden mod olucakdım gametr kayıt olamamısındım yetkililer bana hep istek at diyorlar ben ozaman çok istiyodum ama kayı olamamısdım
Sunucumuzun yetkili ekibiyle anlaşabilir misiniz?:Furkan Abiyle İyi anlaşıyorum Ali Abiyle vip alırken muhabbetşmiz oldu modlar yeni pek tanımıyorum
Diğer oyuncularımızdan sizi ayıran özellikleriniz neler?:SAbi Onlarda insan bende ama ben minecraft kendime aradım pluginlererle ve pvp alakalayım
Hiç ban veya mute yediniz mi?:hile yazdım takım vardı bildirmek istedim 2 kez
Oyunculara nasıl davranırsınız?:Anlayış Kufursuz Sakin Kufur ederserse sakin olup yetkim yetermi bilmiyorum ama mute atarım cevap vermeden
Küfür, argo kullanımına yatkın mısınız? (Çok kullanır mısınız?):Hic kulanmama
Yetkili olursanız sunucudan kaldırmak istediğiniz veya sunucuya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı?: mute pl si cünkü hemen 5dk mute atıyor
Oyuncular ve yetkililer ile anlaşır mısınız?: evt anlaşırım iyi
Ali ile değilmişsin.

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Alımlar bitmiştir. Tüm başvuranlara teşekkür ederiz. İyi günler!​