AD: Rümeysa
SOYAD: Vermek istemiyorum
Builder Yeteneğiniz(Gerçekten Gerçek): Üstünde çalıştıgımız bazi yapılar var fakat daha bitmedigi için sadece bukadar
Kendinizden Bahsedin: Ben 5 seneye yakın minecraft oyunyorum başlarda çok kötü yapı yapıyordum herkes gibi ama düşündüm bu minecraft bunu sınırı yok hayal ettim ve yaptım hayal edince bazen güzel ola biliyormuş bazı şeyler bende bunu sizlerle paylaşmak isterim bu formlarda dolaşırken birine rasladım bi sw de tanıştık aslında gel beraber yapı yaplaım dedim işte o an 2 kişilik Mimar (builder) olalım dedik ve beraber server aradık eyer kabul ederseniz sizinle çalışmak isteriz. Discord: usta#0171
Tebrikler Alındın Discord Sunucumuza Katılıp Tanışmayı Unutma !
Builder İseniz:
AD: Gökhan
SOYAD: Gençcan
Builder Yeteneğiniz(Gerçekten Gerçek): Çok iyi olmazsada iyi olduğunu düşünüyorum
Kendinizden Bahsedin: Tam aradığım kafadansınız 16 yasindayim adam akilli sw kuracak kisileri ariyorum bende sizin yaptiginiz gibi ilk basta denedim fakat dogru dürüst kisileri bulamadim plugin bilgim iyidir world edit bilgim iyidir world guard bilgim iyidir simdi size yapilarimi gösteriyim asagidaki yapilar 2-3 saat gibi bi sürede yapildi emek vererek is yapmayi seviyorum iyi günler 
İlginiz İçin Teşekkür Ederim Sizin Gibi Birini Buldugum İçin Gerçekten Mutluyum

. Discord Sunucumuza Katılıp Tanışmayı Unutma ! (Alındın

)
AD:Enes
SOYAD
altık
Builder Yeteneğiniz(Gerçekten Gerçek):iyi
Kendinizden Bahsedin:küfür etmem ve 5 yıldır oynuyorum
Doğrusu Açıklamalarınız Beni Etkilemedi Lütfen Birazdaha Kendinizden Bahsedip Yapılarınızın Resmini Atarmısınız ?
AD:Yalçın
SOYAD
arıöz
Builder Yeteneğiniz(Gerçekten Gerçek)
rtaçağ yapılarında daha iyiyim diyebilirim.İsterseniz direk vanilla bir serverde deneyebilirim
Kendinizden Bahsedin:16 yaşımdayım rp serverlerinde oynadım para için build yapmam zevk içindir tek isteğim olursada rol serverinde istediğim rolü yapabilmek(sizin haberiniz olacak ve abartmayacağım)
Alındınız Eğer Elinizde Yaptıgınız Yapılardan Resimler Var İse Atabilirmisiniz ? Alındınız

. Discord Sunucumuza Katılıp Tanışmayı Unutma !