Chrinx
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
skpe kullanmıyorum Discord kulalnıyorumöustax1 skypeni verirmisin
ustax1 skypeni verirmisin
ustax1 skypeni verirmisin
kardeşim madem oyle düşünüyorsun neden bakıp direk çıkmıyorsun yarımsaat biliyormuş gibi burda konuşup duruyorsun ? üstelik tek yapılar o değilGösterdiğiniz yapıların iyi olduğunu düşünmüyorum.Terraform ve organiği bildiğinizden bile şüpheliyim.
Sizin konuya iyi builderiz yazmanız canımı sıktı.Mimari hakkında hiçbir şey bilmeyen kişilerin burda iyi builderiz biz demesi ne kadar mantıklı?kardeşim madem oyle düşünüyorsun neden bakıp direk çıkmıyorsun yarımsaat biliyormuş gibi burda konuşup duruyorsun ? üstelik tek yapılar o değil
Günceliz hala sizleri bekliyoruz
günceliz
iyi builder olmadıklarını nerden biliyorsun mimari hakkında hiçbirşey bilmediklerini nerden biliyorsun ?Sizin konuya iyi builderiz yazmanız canımı sıktı.Mimari hakkında hiçbir şey bilmeyen kişilerin burda iyi builderiz biz demesi ne kadar mantıklı?
Eğer bilselerdi attıkları fotoğraflardan belli olurdu.iyi builder olmadıklarını nerden biliyorsun mimari hakkında hiçbirşey bilmediklerini nerden biliyorsun ?
dostum profesyoneliz demiyorlar yanlızEğer bilselerdi attıkları fotoğraflardan belli olurdu.
Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yanındaki arkadaşı galiba iyi builderiz yazmış.Yorumlardan anladığım kadarıyla.Ve bir sürelik build yapan kişiler en kolayından terraform ve organikle başlamalıdır.Yapılar hayal gücü ve detaylar ister.Bu yapılarda ise çatıda bile herhangibi detay yok.dostum profesyoneliz demiyorlar yanlız
acemi yada bi süredir builderlik yapanlara göre gayet güzel konu baltalamayalım lütfen
Bence benle mimari yarışmaya girmeyin.Artı biliyormuş gibi konuşmuyorum.Terraformsuz yapılar hiç güzel durmaz.ilk öncelikle ben daha iyi buildelr yaptım lakin elimde resimler iyok server ip lerini unuttugum için giremiyorum ve siteye 1 resim değilde 2 resim olsun dedim zaten o resmi kaldırmayı düşünüyorum Her nekadar bizi kötüliycek yorum olsada teşekkürler ve lütfen biliyormuş gibi konuşmayın.
kardeşim zaten fark ettiysen biz hiçbir zaman iyi builderiz dememişiz 1. 2. bence artık konuyu uzatma herkezin fikri başkadır burda bizi kötülemessen sevinirimBence benle mimari yarışmaya girmeyin.Artı biliyormuş gibi konuşmuyorum.Terraformsuz yapılar hiç güzel durmaz.