Builder Alımı olan herkezi beklerim! 2 Kişiyiz!!

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
Gösterdiğiniz yapıların iyi olduğunu düşünmüyorum.Terraform ve organiği bildiğinizden bile şüpheliyim.

ustax1

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gösterdiğiniz yapıların iyi olduğunu düşünmüyorum.Terraform ve organiği bildiğinizden bile şüpheliyim.
kardeşim madem oyle düşünüyorsun neden bakıp direk çıkmıyorsun yarımsaat biliyormuş gibi burda konuşup duruyorsun ? üstelik tek yapılar o değil

Günceliz hala sizleri bekliyoruz
günceliz

Son düzenleme:

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
kardeşim madem oyle düşünüyorsun neden bakıp direk çıkmıyorsun yarımsaat biliyormuş gibi burda konuşup duruyorsun ? üstelik tek yapılar o değil

Günceliz hala sizleri bekliyoruz
günceliz
Sizin konuya iyi builderiz yazmanız canımı sıktı.Mimari hakkında hiçbir şey bilmeyen kişilerin burda iyi builderiz biz demesi ne kadar mantıklı?

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
dostum profesyoneliz demiyorlar yanlız
acemi yada bi süredir builderlik yapanlara göre gayet güzel konu baltalamayalım lütfen
Yanındaki arkadaşı galiba iyi builderiz yazmış.Yorumlardan anladığım kadarıyla.Ve bir sürelik build yapan kişiler en kolayından terraform ve organikle başlamalıdır.Yapılar hayal gücü ve detaylar ister.Bu yapılarda ise çatıda bile herhangibi detay yok.

ustax1

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ilk öncelikle ben daha iyi buildelr yaptım lakin elimde resimler iyok server ip lerini unuttugum için giremiyorum ve siteye 1 resim değilde 2 resim olsun dedim zaten o resmi kaldırmayı düşünüyorum Her nekadar bizi kötüliycek yorum olsada teşekkürler ve lütfen biliyormuş gibi konuşmayın.

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
ilk öncelikle ben daha iyi buildelr yaptım lakin elimde resimler iyok server ip lerini unuttugum için giremiyorum ve siteye 1 resim değilde 2 resim olsun dedim zaten o resmi kaldırmayı düşünüyorum Her nekadar bizi kötüliycek yorum olsada teşekkürler ve lütfen biliyormuş gibi konuşmayın.
Bence benle mimari yarışmaya girmeyin.Artı biliyormuş gibi konuşmuyorum.Terraformsuz yapılar hiç güzel durmaz.

ustax1

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence benle mimari yarışmaya girmeyin.Artı biliyormuş gibi konuşmuyorum.Terraformsuz yapılar hiç güzel durmaz.
kardeşim zaten fark ettiysen biz hiçbir zaman iyi builderiz dememişiz 1. 2. bence artık konuyu uzatma herkezin fikri başkadır burda bizi kötülemessen sevinirim