OsmanLiSurvivaL.rabisu.com | 1.7 - 1.8 | Survival | Para Kazanma | Kafa Düşürme | Paraşüt ++

OKardaş

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
nankörlükle bir alakası yok ben 2 kere pvp de öldüm biri bayan tagı verdiğin insan uçarak yanıma geldi kesti gitti paraşüt değil diğeride itemlerim yokken öldüm yani ölmemle bi alakası yok bayan tagı verdiğiniz insan sırf bayan olduğu için elmas yumurtlayan tavuk aldığını ve bayanlara ücretsiz olduğunu dedi biz emek verirken olması emin olsun siz oynasanız sizinde tepkiniz aynı olur teşekkürler.
Bayan ücretsiz dedi ve siz kandıysanız benım sorunum degil, kimseye babamızın hayrına vermiyoruz, sadece satın alım ve çekilişlerle veriliyor. 2 kere pvpde öldüyseniz bu bizi ilgilendirmez sonucta kill cekerek sizi öldürmedik, kimsede fly yok sadece ustarehberimizde var o da ormanda yasak. Verdiğiniz tepkiler çok gereksiz, çekilişlerde kazanamamanız veya pvplerde ölmeniz bizden kaynaklı değil, bu yüzden bize tepki vermeye hakkınız yok. Eğer etkinliklerimizden bir şey elde edemediyseniz önümüzdeki etkinliklere hazırlanabilirsiniz.
Bugün sunucumuz 20 kişi olduğunda DeDust2 warpımızda herkese sadece elmas set + silah + altın elma verilerek pvp yapılacaktır, Takımlara ayrılacaksınzı ve kazanan takım kendi içinde takımlara ayrılacak, böylece sadece 1 kişi kazanacak ve ödülünü alacak. Aiminizi geliştirerek etkinliğimize hazırlanabilirsiniz, ayrıca 15 kişide demir yumurtlayan tavuk yumurtası çekilişi var. İyi forumlar.

BY_MAFYA

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Sana Şuanda Diyeceğim Tek Şey Konun Kötü Mapler Hariçinde Sunucu Hakkında hiçbir Bilgi Koymamışsın Bilgi Koyarsan Oyuncular İçin Daha İyi Olur Umarım Söylediğimi Yanlış Anlamamışsındır

OKardaş

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Sana Şuanda Diyeceğim Tek Şey Konun Kötü Mapler Hariçinde Sunucu Hakkında hiçbir Bilgi Koymamışsın Bilgi Koyarsan Oyuncular İçin Daha İyi Olur Umarım Söylediğimi Yanlış Anlamamışsındır
Yorumunuz için teşekkürler. İlk defa konu açıyorum, biraz mazur görün lütfen, yeni bir warp yaptığımızda hemen sunucu resimlerine eklemekteyim. Sunucu ile ilgili kısa bir özet geçtim ve detaylı resimler ekledim, konu açma konusunda çok uzman olmadığımdan dolayı resim ile yetinmeye çalıştım. İyi Forumlar.

slowhead

Marangoz
En iyi cevaplar
0
upload_2017-8-27_1-56-40.png
el salla
takkel

server en fazla 1 ay daayanır + silahları marketten kaldırım pl yi silmedi + maplar schematic bi ara sunucu sahibinin hesabını çaldım 2 stane scheamtic vardı warp ve spawn ayrıca benim eski serverimi özeniyolar aynı mesajı yapmışlar silah eklemiş ama düzenlemeden survivale uygun demiş aS:Das.d sunucu tamamen çöp bir sürü bug var ayrıca size güzel güzel kareler :
upload_2017-8-27_1-59-23.png

OKardaş

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ekli dosyayı görüntüle 54636el salla
takkel

server en fazla 1 ay daayanır + silahları marketten kaldırım pl yi silmedi + maplar schematic bi ara sunucu sahibinin hesabını çaldım 2 stane scheamtic vardı warp ve spawn ayrıca benim eski serverimi özeniyolar aynı mesajı yapmışlar silah eklemiş ama düzenlemeden survivale uygun demiş aS:Das.d sunucu tamamen çöp bir sürü bug var ayrıca size güzel güzel kareler : Ekli dosyayı görüntüle 54637
El salla yazmış birde. Ulan it! Hem benim adminimden perm alacaksın sonra hesabını çaldım diye ortalıkta dolanacaksın, O Permleri dağıtacaksın, sonra da el salla diye yorum atacaksın.. Schematicte de sadece Dedust2 ve marketin zemini var. Yok sw schematic yok kopya yok calıntı, kıskanıp kudur sen! Ne oldu, permleri temizleyip nick+ip ban atılınca kudurdun demi. Sunucuyu çekemiyorsan git çalış, belki seninde olur. 2016'dan beridir bu sunucunun paketini hazırlıyoruz. 2018 geldi hala yenilikler yapıyoruz, ben olsam bende kıskanırdım tabi. Eski sunucusunun kopyasıymış, herkesin sunucusunun kopyası zaten, hep öyle olur. Sunucunun neden kapandığıda belli oluyor. Nah sana perm! Sunucuda bir daha admin bulursan alırsın perm... Hadi, şimdi adminden iki perm alıp sunucuyu hackledim ayaklarında milleti kandırabilecegin bir sunucu aramaya basla cünkü yanlıs adrestesin. YALLAH, PYHTON İTİ!

El salla yazmış birde. Ulan it! Hem benim adminimden perm alacaksın sonra hesabını çaldım diye ortalıkta dolanacaksın, O Permleri dağıtacaksın, sonra da el salla diye yorum atacaksın.. Schematicte de sadece Dedust2 ve marketin zemini var. Yok sw schematic yok kopya yok calıntı, kıskanıp kudur sen! Ne oldu, permleri temizleyip nick+ip ban atılınca kudurdun demi. Sunucuyu çekemiyorsan git çalış, belki seninde olur. 2016'dan beridir bu sunucunun paketini hazırlıyoruz. 2018 geldi hala yenilikler yapıyoruz, ben olsam bende kıskanırdım tabi. Eski sunucusunun kopyasıymış, herkesin sunucusunun kopyası zaten, hep öyle olur. Sunucunun neden kapandığıda belli oluyor. Nah sana perm! Sunucuda bir daha admin bulursan alırsın perm... Hadi, şimdi adminden iki perm alıp sunucuyu hackledim ayaklarında milleti kandırabilecegin bir sunucu aramaya basla cünkü yanlıs adrestesin. YALLAH, PYHTON İTİ!
+ Olarak sunucu çöp olsaydı kıskançlığından bu kadar kudurmazdın ve biliyoruz ki sunucuda bug olsaydı o buglardan yararlanacak ilk sensin... Ee buglar kapandı, permlerde birden yok oldu, kudurursun tabi. Eski sunucusunu özeniyormuşuz, ulan bize ne senin eski sunucundan, sanki her sunucuyu tek tek dolaşıyoruz, pluginlerini, maplarını calıyoruz... Fakirlikten sunucu acamayıpta böyle sunucular görünce kudurman normal tabi. YALLAH Python iti, Yanlış adres!

Ekli dosyayı görüntüle 54636el salla
takkel

server en fazla 1 ay daayanır + silahları marketten kaldırım pl yi silmedi + maplar schematic bi ara sunucu sahibinin hesabını çaldım 2 stane scheamtic vardı warp ve spawn ayrıca benim eski serverimi özeniyolar aynı mesajı yapmışlar silah eklemiş ama düzenlemeden survivale uygun demiş aS:Das.d sunucu tamamen çöp bir sürü bug var ayrıca size güzel güzel kareler : Ekli dosyayı görüntüle 54637

Bak Bunlarda Benim Güzel Karelerim :) Sunucun çok güzel, abi gel yardım et abi abi abi... Bunlarıda kardeşin yazmıştır zaten
@BalonTR
@ThtrkmN
Sayın Forum.gamer yetkilileri, slowhead üyeniz gibi iki yüzlü şahısları forumdan uzaklaştırmanızı talep etmekteyim. Yukarıda attığı cevabı ve benim cevaplarımı incelediğinizde konuya hakim olacağınız düşünüyorum.

swatkahkad

Marangoz
En iyi cevaplar
0

+ Olarak sunucu çöp olsaydı kıskançlığından bu kadar kudurmazdın ve biliyoruz ki sunucuda bug olsaydı o buglardan yararlanacak ilk sensin... Ee buglar kapandı, permlerde birden yok oldu, kudurursun tabi. Eski sunucusunu özeniyormuşuz, ulan bize ne senin eski sunucundan, sanki her sunucuyu tek tek dolaşıyoruz, pluginlerini, maplarını calıyoruz... Fakirlikten sunucu acamayıpta böyle sunucular görünce kudurman normal tabi. YALLAH Python iti, Yanlış adres!

Bak Bunlarda Benim Güzel Karelerim :) Sunucun çok güzel, abi gel yardım et abi abi abi... Bunlarıda kardeşin yazmıştır zaten
@BalonTR
@ThtrkmN
Sayın Forum.gamer yetkilileri, slowhead üyeniz gibi iki yüzlü şahısları forumdan uzaklaştırmanızı talep etmekteyim. Yukarıda attığı cevabı ve benim cevaplarımı incelediğinizde konuya hakim olacağınız düşünüyorum.
@OKardaş How to ease K.O EZ domineering @slowhead bence laf yetiştirmeyi bırakmalısın..

Nicat000

mr. Hortlayanus
En iyi cevaplar
0
Görselleri biraz abartmışsınız ve bazılarını hiç anlamadım ne olduklarını.
İnşallah kapanmadan devam edersiniz Başarılar

Kanekichan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Server da çok hak yeniyor eğer faction olsaydı elmas set vermeniz çok bir şey ifade etmezdi fakat survival bir sunucuda bana elmas set atan bir kurucu ve arkadaşlarına edit itemler dağıtan bir kurucunun serverında oynamak çok zor kurucu profosyenel değil lag çok fazla kurucu bizi anlamak yerine laf sokma ve kendini haklı çıkarma derdinde üstüne birde yardım ettiği arkadaşları rahat durmayıp biz kasılamya çalışırken hileyle yerimizi bulup bizi öldürmese artık siniri iyice bozuyor eğer server da oynamak isterseniz oynayın ama hakkınız yenildiğinde kendinizi kaybediyorsanız asla gelmeyin ben oynarken hakkım yenilmediği için emek verdim şu an hakkım yenilmeye başladı tek bırakmama nedenim verdiğim emek.

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Öncelikle başarılar dilerim. Sunucu tanıtımı olarak bazı eksiklerin var. Örneğin; sunucu içi yapılar. Ayrıca konu tasarımına biraz daha özen.