OKardaş
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Bayan ücretsiz dedi ve siz kandıysanız benım sorunum degil, kimseye babamızın hayrına vermiyoruz, sadece satın alım ve çekilişlerle veriliyor. 2 kere pvpde öldüyseniz bu bizi ilgilendirmez sonucta kill cekerek sizi öldürmedik, kimsede fly yok sadece ustarehberimizde var o da ormanda yasak. Verdiğiniz tepkiler çok gereksiz, çekilişlerde kazanamamanız veya pvplerde ölmeniz bizden kaynaklı değil, bu yüzden bize tepki vermeye hakkınız yok. Eğer etkinliklerimizden bir şey elde edemediyseniz önümüzdeki etkinliklere hazırlanabilirsiniz.nankörlükle bir alakası yok ben 2 kere pvp de öldüm biri bayan tagı verdiğin insan uçarak yanıma geldi kesti gitti paraşüt değil diğeride itemlerim yokken öldüm yani ölmemle bi alakası yok bayan tagı verdiğiniz insan sırf bayan olduğu için elmas yumurtlayan tavuk aldığını ve bayanlara ücretsiz olduğunu dedi biz emek verirken olması emin olsun siz oynasanız sizinde tepkiniz aynı olur teşekkürler.
Bugün sunucumuz 20 kişi olduğunda DeDust2 warpımızda herkese sadece elmas set + silah + altın elma verilerek pvp yapılacaktır, Takımlara ayrılacaksınzı ve kazanan takım kendi içinde takımlara ayrılacak, böylece sadece 1 kişi kazanacak ve ödülünü alacak. Aiminizi geliştirerek etkinliğimize hazırlanabilirsiniz, ayrıca 15 kişide demir yumurtlayan tavuk yumurtası çekilişi var. İyi forumlar.