Katlanır Elektirikli Bisiklet

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0

Kaliteli olanını 2000 - 5000tl arasında bulabileceğiniz hayat kurtarıcı bi makinedir kendisi. Ne motor gibi vergisi, benzini odur şudur derdi var nede bisiklette en çok üzüldüğümüz yokuş çıkma derdi vardır. Bataryasını doldurmada harcadığınız elektiriğin miktarı 50kuruş gibi komik rakamlarda olucaktır. Yeri geldimi pedalla yorulduğunuzda elektiriğe geçerek gerçekten eğlenceli bi gezi imkanı sunar hatta elektirik olduğuna bakmayın 30km'de gidiyor yiğidim. Normal bisikletten bir diğer farkıda istediğiniz zaman katlayıp otobüslere binebilecek olmanız, kalabalık saatlerde normal bisikletlerle toplu taşımalara binemezsiniz.

Protocolic

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Varsa 150-200 TL'ye böyle bisikletin alayım hacıt :D 2000-5000 N'aptın yahu , o parayla neler yaparım ben :sinsi1:

Protocolic

Marangoz
En iyi cevaplar
0
benzinle kıyaslarsan hiçbişey o para
Hayatımda benzinin kendisini bile görmemiş biri olarak benzin istasyonlarının yanından geçerken içime içime alıyorum kokusunu belki bir gün işe yarar diye. Yemişim benzinini bana öğrencilik hayatımda harcadığım minibüs parasını geri verin diye 4 sene sonra haykırmak istemediğimden sen bana iyisimi ucuzundan bi' pisiklet veriver :D

ShortPallMall

AtinaSaga.Com Türkiyenin ilk MMOSurvival sunucusu
En iyi cevaplar
2
hiç sevmem şarzlıları alırım benzinimi motoruma o yol senin bu yol benim gezerim

ShortPallMall

En iyi cevaplar
2
Bak ama bunun şarjı bitince normâl pedal çevirerek sürmeye devam edebiliyormuşsun. Motorda öyle bir olanağın yok :D. Ortalıkta kalsan s**tın :D
motorda en fazla benzinliğe itersin heryer petrol zaten :) aklı başında birisi benzinsiz koymaz motorunu :D şarzlı bozuldumuydu masraf açar motor o kadar açmaz + uzun yol yapabilirsin

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
motorda en fazla benzinliğe itersin heryer petrol zaten :) aklı başında birisi benzinsiz koymaz motorunu :D şarzlı bozuldumuydu masraf açar motor o kadar açmaz + uzun yol yapabilirsin
Hesaba katmadığın şeyler var, sabah ve akşam iş giriş çıkış trafikleri. Elektirikli bisiklet şehir içindeki günlük koşuşturmanda fazlasıyal yeticek kadar elektirik alabiliyor ve hayatımda hiç bozulan elektirikli bisiklet duymadım. Tek derdi 3 yılda bir elektirik bataryasınımı ne değiştirmen gerekiyor fakat pahallı bir şey olduğunu sanmıyorum. Trafiğe yakalandığında haydee diyip kaldırıma atlayabilirsin ve en dar aralıklardan bile geçebilirsin çünkü daha ince.

Hem eğlenceli hemde sadece 50 kuruş'a aküyü fulleyebilirsin. O motorla tonla vergi ödiceksin ehliyetede ihtiyacın var bunda yok trafik kuralları işlemiyor kırmızı ışıkta falan geçebiliyosun :D

Son düzenleme:

MineKing07

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende en iyi şu tür bisikletleri seviyorum birde arada sırada kanat da takıyorum okula kadar uçarak yardırıyorum

ShortPallMall

En iyi cevaplar
2
Hesaba katmadığın şeyler var, sabah ve akşam iş giriş çıkış trafikleri. Elektirikli bisiklet şehir içindeki günlük koşuşturmanda fazlasıyal yeticek kadar elektirik alabiliyor ve hayatımda hiç bozulan elektirikli bisiklet duymadım. Tek derdi 3 yılda bir elektirik bataryasınımı ne değiştirmen gerekiyor fakat pahallı bir şey olduğunu sanmıyorum. Trafiğe yakalandığında haydee diyip kaldırıma atlayabilirsin ve en dar aralıklardan bile geçebilirsin çünkü daha ince.

Hem eğlenceli hemde sadece 50 kuruş'a aküyü fulleyebilirsin. O motorla tonla vergi ödiceksin ehliyetede ihtiyacın var bunda yok trafik kuralları işlemiyor kırmızı ışıkta falan geçebiliyosun :D
motor trafik dostudur ben sanayide motor ustalarında takılırım hergün elektrikli bisiklet görüyorum :D aküleri pahalı aşırı pahalı 1-2 yılda bi değiştirmen gerekiyor çoğu motor ilede kaldırımdan gidebilirsin ve ehliyeti olmayan motor sürmemeli ben motordan önce ehliyetimi aldım :D motor daha zevkli bide 140 150 sürate çıkınca :)

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
motor trafik dostudur ben sanayide motor ustalarında takılırım hergün elektrikli bisiklet görüyorum :D aküleri pahalı aşırı pahalı 1-2 yılda bi değiştirmen gerekiyor çoğu motor ilede kaldırımdan gidebilirsin ve ehliyeti olmayan motor sürmemeli ben motordan önce ehliyetimi aldım :D motor daha zevkli bide 140 150 sürate çıkınca :)
Zevk meselesi o zaman, ben bisikleti daha çok seviyorum, 80-90 bizim max :D
100-200tl arasında akü o kadar pahallı değil bence :/
Benzin yerine besin yakmak, benim gibi yemek yapmayı ve yemeyi seven birisi için en doğru seçim olmalı :3

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Zevk meselesi o zaman, ben bisikleti daha çok seviyorum, 80-90 bizim max :D
100-200tl arasında akü o kadar pahallı değil bence :/
Benzin yerine besin yakmak, benim gibi yemek yapmayı ve yemeyi seven birisi için en doğru seçim olmalı :3
yahu ne boş tartıştınız oturun evde işte tüm gün pc başında