RealLife | Pluginer,Skripter Alımları

cezapro35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tamam Sen Prosun Mükemmelsin Hypixel İN Pluginerlerinden Bak Onlar Da Yetmezse Minecraft Kurucusna Başvur tm mı

Hüseyin09123

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Bize Hypixel Pluginerleri Yardım Edemez Bize Plugin Yazabilen Arkadaşlara İhtiyacımız Var
Sen Yazamıyorsun Konuyu Uzatma.
Ve
Tamam Sen Prosun Mükemmelsin Hypixel İN Pluginerlerinden Bak Onlar Da Yetmezse Minecraft Kurucusna Başvur tm mı
Konuyu Uzatmayın cezapro35 Adamın Sunucusu Bu Karışamazsın adam ister öyle alır ister böyle alır vede adam direk sana öyle der çünki güvenilir bir kişi çalışır eder !

ShortPallMall

AtinaSaga.Com Türkiyenin ilk MMOSurvival sunucusu
En iyi cevaplar
2
sen plugin yazılımcısı alınıyor de burdakiler pl paketi sanıyor onu ahah hiç güleceğimde yoktu 13 14 yaşındaki çocuk java kodlama yapamaz kolay kolay

RealLifeMC

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

KaLix

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Birkaç hatanızı çözmek istiyorum.

- "Professional" değil "Profesyonel", Türkçe ile İngilizce'yi karıştırmışsınız.

- "Professional" Pluginer ve Skripter'lerin asla ücretsiz çalıştığını görmedim. Sizin aradığınız "Yeni başlayan" veya "Kendini geliştirmek isteyen" pluginer ve skripter'ler yani ücretsiz aramak için konu açtıysanız birinin başvurması nadir bir olay olur. En azından "Professional" biri bu forumda takılmaz ve form doldurmaz.

Hüseyin09123

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

- "Professional" Pluginer ve Skripter'lerin asla ücretsiz çalıştığını görmedim. Sizin aradığınız "Yeni başlayan" veya "Kendini geliştirmek isteyen" pluginer ve skripter'ler yani ücretsiz aramak için konu açtıysanız birinin başvurması nadir bir olay olur. En azından "Professional" biri bu forumda takılmaz ve form doldurmaz.
Doğru Tavsiye :kek:

AykuTR

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ad: Troll
Soyad: Kafa
Plugin Bilgisi: %666
Skript Bilgisi: %666
Yaptığınız Bir Plugin/Skript: Yaptığım bir skript var atayım.
skript.sk
NOT: MAAŞ BAĞLANIRSA MAAŞIM 666 MANİ OLSUN.

Ekli dosyalar

• skript.sk
    0 bayt · Görüntüleme: 439

Protocolic

Marangoz
En iyi cevaplar
0

Birkaç hatanızı düzeltmek istiyorum.

- "Professional" değil "Profesyonel". Türkçe ile İngilizceyi karıştırmışsınız.

- "Professional" pluginci veya skriptçilerin ücretsiz çalıştığını hiç görmedim. Sizin aradığınız "Yeni başlayan" , "Kendini geliştirmek isteyen" pluginci veya skriptçiler. Yani ücretsiz işçi aramak için konu açtıysanız herhangi birinin size başvurması nadir bir olay olur. En azından "Professional" biri bu forumda takılmaz ve form doldurmaz.

Bu da benden gelsin :alay:

Son düzenleme:

RealLifeMC

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

Dostum Türkçe İle İngilizceyi Karıştırdım Çok Fazla CS:GO Oynamaktan Kaynaklı :D
Ve Tam Okuduysan Görmüşsündür İşini İyi Yapana Ödül Verilecektir Diye.