Kardeşim Bize Hypixel Pluginerleri Yardım Edemez Bize Plugin Yazabilen Arkadaşlara İhtiyacımız VarTamam Sen Prosun Mükemmelsin Hypixel İN Pluginerlerinden Bak Onlar Da Yetmezse Minecraft Kurucusna Başvur tm mı
VeKardeşim Bize Hypixel Pluginerleri Yardım Edemez Bize Plugin Yazabilen Arkadaşlara İhtiyacımız Var
Sen Yazamıyorsun Konuyu Uzatma.
Konuyu Uzatmayın cezapro35 Adamın Sunucusu Bu Karışamazsın adam ister öyle alır ister böyle alır vede adam direk sana öyle der çünki güvenilir bir kişi çalışır eder !Tamam Sen Prosun Mükemmelsin Hypixel İN Pluginerlerinden Bak Onlar Da Yetmezse Minecraft Kurucusna Başvur tm mı
Hayır Plugin Paketi Sanmıyor Diyorki Editlemeyi Çok İyi Biliyorum Diyor Onu Sanki Biz Bilmiyoruz.sen plugin yazılımcısı alınıyor de burdakiler pl paketi sanıyor onu ahah hiç güleceğimde yoktu 13 14 yaşındaki çocuk java kodlama yapamaz kolay kolay
Eyvallah Hocam.@ShortPallMall ben konuyu hallettim hocam konu kavgaya devam ederse halledicz
Doğru Tavsiye :kek:Birkaç hatanızı çözmek istiyorum.
- "Professional" değil "Profesyonel", Türkçe ile İngilizce'yi karıştırmışsınız.
- "Professional" Pluginer ve Skripter'lerin asla ücretsiz çalıştığını görmedim. Sizin aradığınız "Yeni başlayan" veya "Kendini geliştirmek isteyen" pluginer ve skripter'ler yani ücretsiz aramak için konu açtıysanız birinin başvurması nadir bir olay olur. En azından "Professional" biri bu forumda takılmaz ve form doldurmaz.
Birkaç hatanızı çözmek istiyorum.
- "Professional" Pluginer ve Skripter'lerin asla ücretsiz çalıştığını görmedim. Sizin aradığınız "Yeni başlayan" veya "Kendini geliştirmek isteyen" pluginer ve skripter'ler yani ücretsiz aramak için konu açtıysanız birinin başvurması nadir bir olay olur. En azından "Professional" biri bu forumda takılmaz ve form doldurmaz.
Dostum Türkçe İle İngilizceyi Karıştırdım Çok Fazla CS:GO Oynamaktan KaynaklıBirkaç hatanızı çözmek istiyorum.
Sana herhangi bir atıfta bulunmadım. Lütfen yanlış anlama ^.^Dostum Türkçe İle İngilizceyi Karıştırdım Çok Fazla CS:GO Oynamaktan Kaynaklı
Ve Tam Okuduysan Görmüşsündür İşini İyi Yapana Ödül Verilecektir Diye.
Konuya Açıklık getiriyim @protocolic Sana deil seni düzelten arkadaşa söylüyor bunu.Dostum Türkçe İle İngilizceyi Karıştırdım Çok Fazla CS:GO Oynamaktan Kaynaklı
Ve Tam Okuduysan Görmüşsündür İşini İyi Yapana Ödül Verilecektir Diye.
Biliyorum Ona Bir Şey Demedim Teşekkürler.Konuya Açıklık getiriyim @Protocolic Sana deil seni düzelten arkadaşa söylüyor bunu.
Ben Direk söyleyeyim dedimBiliyorum Ona Bir Şey Demedim Teşekkürler.