RealLife | Pluginer,Skripter Alımları

KaLix

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Öncelikle ben, kötülemek amaçlı bir yorum yaptığımı göremiyorum.
Sadece arkadaşın 1-2 ufak hatası var onları söyledim. Yani ister uygular ister uygulamaz.
Onun sunucusu, onun konusu benim bir şey söylememi (düzeltmez) kafaya takmaz.
En azından doğru konuştuğumu düşünüyorum.
Yani bu forumdaki skript ve pluginercilerin %70'i genellikle 13 yaş altı çocuklar oluyor.
En azından spigot forumlarında az çok ingilizcen varsa konu açmanı tavsiye ederim.
Burada düzgün birini bulabileceğini düşünmüyorum. En azından şuanda boşa süreni harcıyorsun.
Şu ana kadar skript ve plugin yazmasını az çok öğrenebilirdin. Yinede başarılar dilerim.

RealLifeMC

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sadece arkadaşın 1-2 ufak hatası var onları söyledim. Yani ister uygular ister uygulamaz.
Onun sunucusu, onun konusu benim bir şey söylememi (düzeltmez) kafaya takmaz.
En azından doğru konuştuğumu düşünüyorum.
Yani bu forumdaki skript ve pluginercilerin %70'i genellikle 13 yaş altı çocuklar oluyor.
En azından spigot forumlarında az çok ingilizcen varsa konu açmanı tavsiye ederim.
Burada düzgün birini bulabileceğini düşünmüyorum. En azından şuanda boşa süreni harcıyorsun.
Şu ana kadar skript ve plugin yazmasını az çok öğrenebilirdin. Yinede başarılar dilerim.
Dostum Zaten Skript Yazmayı Biliyorum Ama 2 Kişiyle Yazmak Kolay Değil Ve Hatalarımı Söylemek Sana Kalmadı İngilizce Kelimeyi Türkçe Yazdım Diye Post Kasıyorsun Bu Troll Yorumlarıda Beğeniyorsun Demek ki Burda ki Amacın Beni Kötülemek Hadi Eyvallah.

Protocolic

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bak mesela ben senin yazım hatalarını düzelttiğimde nasıl kızıştın hemen. Oysaki ben sana konuyu kötülüyorsun falan demedim. Sen benim, senin yazım hatalarını düzeltmeme kızdın. Madem sana yapıldığında kızacağın bir iş bu , neden sen de başkalarına yapıyorsun :D

Milletin yazım hatalarını düzelteceksen , öncelikle seni düzeltenlere karşı hoşgörüyle yaklaşman gerek.

cezapro35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
13-14 yaş diyor kendisi 10 yaşında!

Ve

Konuyu Uzatmayın cezapro35 Adamın Sunucusu Bu Karışamazsın adam ister öyle alır ister böyle alır vede adam direk sana öyle der çünki güvenilir bir kişi çalışır eder !
adam ismini felan bilmiyorum tanıtmıyo kendisini
ben yaptım diyelim kodladım
alıp gitti napıcam sonra ?

Hüseyin09123

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
13-14 yaş diyor kendisi 10 yaşında!

adam ismini felan bilmiyorum tanıtmıyo kendisini
ben yaptım diyelim kodladım
alıp gitti napıcam sonra ?
Dostum Sen Bunu hiçbir yerde paylaşmadığın sürece eğer sadece o adamda varsa vede sen kodladıysan Sk Dosyasının en üstüne #Yapımcı : İsiminiz olarak yazabilirsin yada komutların içine gizliyebilirsin eğer adam çalıp kendisi için kullanıyorsa bize şikayet edebilirsin.