1.7+ - 1.8+ [ Play.CasperSurvival.Net ] Açılmamak Üzere Kapanmıştır. Nedeni= İçeride

Sunucumuzu Nasıl Buldunuz?

• Muhteşem.

• Dışarıdan İyi Görünüyor.

• Normal Serverlerden

• Kötü Bir Server

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

startcraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İhanet olduğu zaman savcılığa vereceğimiz belgeleri buraya paylaşabilirim.
Bu kısmı bir daha okuyun. Yorum değişikliği yapmadım :) Anlatmak istediğim şu.
İmzalanan belgelerin 3. şahıslara paylaşılması yasak.
Bir ihanet söz konusu olunca savcılıktan aldığımız şikayet belgesini burada paylaşırız diyorum.
Savcılığa vereceğimiz belgeler ihanetidir odur budur o kısımda sanırım ben hata yaptım.
"Savcılıktan aldığımız mahkeme belgesini burada paylaşabiliriz."

paylaşırsanız güzel olur daha sizin sunucuda emek verip silinmesini istemiyorum bu nedenlerden işimi garantiye almış olurum.

ProcusCraft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu yorum bir sunucunun konumu baltaladığı için verdiğim cevaptır. Moderatörlerimiz kaldırdı. Yorum silindi.

Son düzenleme:

BY_MAFYA

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunucunuz Gayet Güzel Fakat Aklıma Takılan Bazı Şeyler Var
Mesela ;

-Sunucunun 1.7.X sürmününde olması bazı enchant buglarına yol açar
+MobStaklama çok hoşuma gitti ileride açacağım sunucuda bende kullanmak isterim fakat bazı buglara yol açabileceğinden korkuyorum
+Jackpot sistemi,Pazar Sistemi gerçekten güzel
-Yukarıda biri belirtmiş ama claim sisteminde bahsettiğiniz ss de hile kullanmışsınız buda oyuncuları hileye teşvik eder isterseniz o ss yi değiştirin

Buna Küçük Bir Eleştiri Olsun :D

ProcusCraft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eminim öyledir ya harbiden slot bugu zamanında bizde yaptık ama sen yapmısın banada diyorsun bende slot buguyla yapmam ? yani biraz mantıklı düşün skypedeki mesajları bi gözden geçir eski numaranı atmışım bu seninmi diye soruyorum ifşanı çıkartıcagım diyorsun istersen webden girip bide öğeyi denetle yap

ha bide serverim açılır açılmaz +30 oldu restart atınca oyuncular dağıldı aklında bulunsun başarıyı herkes elde edebilir :)
Biz en azından nitradoda 4 slot 6gb ramli sunucular açmıyorduk. 10GB RAM 32 slot açıp rahatımıza bakıyorduk. Zaten Fatih Evci açıkça belirtmiş. Makineye zarar gelirse vs. vs. RAM yüksek oluyor az ram yiyor. Eee benim sunucumu kapatacaklarını mı düşünüysun. Oyuncuya bakıyor haha.
Senin o numarayı ne için bu muydu demen hayret edici bi durum. İstersem şuanda topu bilgilerle forum şikayetlerinde her türlü yanlışını/yalanını/cihada yaptıklarını vs. vs. her açığını bulur paylaşırım. Fakat gelip burda yok slot bagu yok bu yok şu. Yapıyorum sana mı kaldı? Yaptım da sunucumda lag falan da olmadı. O kadar da fakir değildim 4 slota 6gb ram yükeyip sunucu açmak. Bir insan neden numarayı sorgulatır bak şöyle sıralayayım.
1- Ya şehrime gelip korkutmak için.
2- Ya da numaramı çoğu sitelere kötü bir biçimde paylaşmak. (Anlayan anladı.)

Peki numaramı ne için istiyorsun? Bunun cevabını verir misin ilk önce.

Bu yazıların topunu topla nitradoya yolla hiçbirşey yapamazlar. Bana kaç sponsorluk teklifi geldi nitradoya mı kaldım?

BlondeCow

!2^4%
En iyi cevaplar
3
Değerli cevap için çok teşekkür ediyorum. Sorunun 72 online çekmekle olmadığını belirtmekle beraber 72 onlinenizi 1 hafta içinde stabil olarak çekip çekmediğinizi sorayim ilk önce. Eğer bu olduysa gerçekten gözümde popüler dediğim sunuculardan diyebilirim Fakat platformda bunu yapabilen 2 sunucu mevcuttu. Şuanda açık olmadıkları için söylemekten çekinmeyeceğim : SanalSurvival - HandSurvivla bu 2 sunucu üstüme sunucu tanımam o yıllarda halada tanımıyorum stabilizasyon açısından. Bununla beraber spigt/bukkit olduğunu düşünmüyorum plugin fikirleri için buralardan yardım alabilirsiniz demek istemiştim fakat siz tekrar HAVA yapma amacı güderek böyle bir atakta bulunmuşsunuz. Yorumlarımı birazdaha dikkatli okursanız sevinirim. Başarılar dilerim.
HandSurvival hmm en son kötü bitmişti :/
Bu arada sayısal IP adresini güvenlik amacı ile saklamanızı anlamadım bunu herhangi bir oyuncu tek bir haraketiyle bulabilir doğrusu :ci:

startcraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Üstdeki yorumuma cevap vermedinizde
paylaşırsanız güzel olur daha sizin sunucuda emek verip silinmesini istemiyorum bu nedenlerden işimi garantiye almış olurum.

ProcusCraft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunucunuz Gayet Güzel Fakat Aklıma Takılan Bazı Şeyler Var
Mesela ;

-Sunucunun 1.7.X sürmününde olması bazı enchant buglarına yol açar
+MobStaklama çok hoşuma gitti ileride açacağım sunucuda bende kullanmak isterim fakat bazı buglara yol açabileceğinden korkuyorum
+Jackpot sistemi,Pazar Sistemi gerçekten güzel
-Yukarıda biri belirtmiş ama claim sisteminde bahsettiğiniz ss de hile kullanmışsınız buda oyuncuları hileye teşvik eder isterseniz o ss yi değiştirin

Buna Küçük Bir Eleştiri Olsun :D
Enchant bugları plugin ile çözüldü. Hile ile fotoğraf kısa süre sonra değişecektir. Eleştiriniz için teşekkürler.
HandSurvival hmm en son kötü bitmişti :/
Bu arada sayısal IP adresini güvenlik amacı ile saklamanızı anlamadım bunu herhangi bir oyuncu tek bir haraketiyle bulabilir doğrusu :ci:
Avcıya av olarak vermeyelim. Bulan bulsun bu beni ilgilendirmez. Zaten az önce tüm güvenlik önlemlerimizi aldık saldırılarda lag olmuyor. Yani şuanlık bilindik saldırıları kapattık. Bot/Ddos/Balon/Calc/Crash/Tab-Complete vb. Yani rahatlıkla açmayı planlıyoruz.

Üstdeki yorumuma cevap vermedinizde
Henüz herhangi bir moderatörümüzün ihaneti söz konusu değil. Söz konusuna gelince size belgeleri göstereceğiz.

K

KingCaganTR

Ziyaretçi
Bakıyorumda Yediremeyince Serverlere Saldırmaya Baslamıssın aaa Pardon Hırsızlık Yapmaya Baslamssınız Milletten Aldıgınız Seylerde Server Acıp Oyuncularamı Gosteriyorsunuz siz he ? adam akıllı emeginizle yapmaya calısın az serverden bisiler calarak degil inanmayanlar vardır durun ss'i bi inceleyin.. [ ArielCraft.Nitrado.Net ] Serverinde Cekilmistir.
2017-08-28_14.08.51_2.png

ProcusCraft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bakıyorumda Yediremeyince Serverlere Saldırmaya Baslamıssın aaa Pardon Hırsızlık Yapmaya Baslamssınız Milletten Aldıgınız Seylerde Server Acıp Oyuncularamı Gosteriyorsunuz siz he ? adam akıllı emeginizle yapmaya calısın az serverden bisiler calarak degil inanmayanlar vardır durun ss'i bi inceleyin.. [ ArielCraft.Nitrado.Net ] Serverinde Cekilmistir.
Ekli dosyayı görüntüle 54752
Tamam herşeyi atarsın da attığın fotoğrafın mesajların devamını çekmezsin o da yanlış anlaşılır. Sonrasındada "Byderin skype girsin izin alacağım." Dedim izinsiz kullanmayacağım merak etmeyin. Ayrıca benimle düşman olmak istiyorsan açıkça söyle konuma gelip yazmana gerek yok. Sunucuya iki girdik lagdan ölüyor napalım.

K

KingCaganTR

Ziyaretçi
Tamam herşeyi atarsın da attığın fotoğrafın mesajların devamını çekmezsin o da yanlış anlaşılır. Sonrasındada "Byderin skype girsin izin alacağım." Dedim izinsiz kullanmayacağım merak etmeyin. Ayrıca benimle düşman olmak istiyorsan açıkça söyle konuma gelip yazmana gerek yok. Sunucuya iki girdik lagdan ölüyor napalım.
Servere Saldırıyorsun Lagdan Ölüyor Diyorsun vay be nedense sen geldikten sonra basladı bu lag..

ProcusCraft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Servere Saldırıyorsun Lagdan Ölüyor Diyorsun vay be nedense sen geldikten sonra basladı bu lag..
Saldırdığıma dair elinde herhangi kanıt varsa buyur paylaş. Sen sadece bir rehbersin. Vazifen olmayan işlere bulaşma derim. Bir daha konuma mesaj atarsan sunucunuzda insanlara kötü alışkanlık yapan bir sübliminal mesaj keşfettim. Konunuzun altına yazınca. Aa gözden kaçmış aa yok bu aa yok şu deyip geçindiremezsiniz bile. Çünkü o mesajı kendi ellerinizle koymuşsunuz. Yanlış kişiye kafa tutuyorsun.

K

KingCaganTR

Ziyaretçi
Saldırdığıma dair elinde herhangi kanıt varsa buyur paylaş. Sen sadece bir rehbersin. Vazifen olmayan işlere bulaşma derim. Bir daha konuma mesaj atarsan sunucunuzda insanlara kötü alışkanlık yapan bir sübliminal mesaj keşfettim. Konunuzun altına yazınca. Aa gözden kaçmış aa yok bu aa yok şu deyip geçindiremezsiniz bile. Çünkü o mesajı kendi ellerinizle koymuşsunuz. Yanlış kişiye kafa tutuyorsun.

O Subliminal mesaj olarak kesfettigin laf bumu ''Artık Sunun Forumunu Kirletelim'' lafımı ? buna sikayet olun kisi orda kendini belli ederdi dedikten sonra kimse sikayet etmedi.. biliyorsunuzki servere geldiginizde direk lafları yediniz...bu arada dedigim lafın herzaman arkasında kalırım bunuda böle bil burayı kapattık simdi arielcraft'a girip faction'a gelip bana neden su mesajı yazdını asla bana karsılık verme diye niye kacıcak delikmi arıyorsunuz?? acıklayın. cevabınızı bekliyor olacagım...

ProcusCraft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
O Subliminal mesaj olarak kesfettigin laf bumu ''Artık Sunun Forumunu Kirletelim'' lafımı ? buna sikayet olun kisi orda kendini belli ederdi dedikten sonra kimse sikayet etmedi.. biliyorsunuzki servere geldiginizde direk lafları yediniz...bu arada dedigim lafın herzaman arkasında kalırım bunuda böle bil burayı kapattık simdi arielcraft'a girip faction'a gelip bana neden su mesajı yazdını asla bana karsılık verme diye niye kacıcak delikmi arıyorsunuz?? acıklayın. cevabınızı bekliyor olacagım...
Orda dedim forum konuma karşılık verme. Yukarıdaki yazılarıda iyi bi oku. Kendi ağzınla diyosun "burayı kapattık" Yukarıdada diyorsun ki sen gelince lag oluyor çöküyor. Eğer çok istiyorsan sunucunuza bir şikayet açayım. Böylece neler olup bittiğini hepimiz görmüş oluruz. Ayrıca o sunucu para için açılmış olduğunu da belirtmek isterim. SS'i elimde değil fakat kulağıma geldi ne olaylar döndüğü işin aslında. Bir rehberin gayret edip sunucuyu batırması hmm. Ha birde rehbersin factionda küfür ediyosun.

K

KingCaganTR

Ziyaretçi
Orda dedim forum konuma karşılık verme. Yukarıdaki yazılarıda iyi bi oku. Kendi ağzınla diyosun "burayı kapattık" Yukarıdada diyorsun ki sen gelince lag oluyor çöküyor. Eğer çok istiyorsan sunucunuza bir şikayet açayım. Böylece neler olup bittiğini hepimiz görmüş oluruz. Ayrıca o sunucu para için açılmış olduğunu da belirtmek isterim. SS'i elimde değil fakat kulağıma geldi ne olaylar döndüğü işin aslında. Bir rehberin gayret edip sunucuyu batırması hmm. Ha birde rehbersin factionda küfür ediyosun.

Factionda Rehber Degilim :=) Sunucumuza Karsı Sikayetiniz Varsa Nitradoya Bildirin.. sizinki zaten bildirilcek bunu burda bilin. serverlerden bisiler almalar v.b bizim oralara uymaz warp menusu aldın helal sana bisi yaradınmı hayır amacın neydi peki? aldın serverine ekledin bizim bu sunucudan sizin sunucuya gelenler %56'sı warp menusu calıntı diyecektir bu kesin.
ayrıca server para icin acılsaydı o kadar plugin v.b editlenmezdi yenilikler getirilmezdi her dakika viplerin fiyatı yazılırdı indirimler yazılırdı bide böle diyorsunuzda servere bi söylesenize survival'dakilere para icinmi acıldı sunucu diye bide onların laflarına bakalım. heleki bu lafa benim degil kurucunun cevaplaması lazım fakata kurucu suan galiba acık degil.
tekrardan ayrıcaa serveri niye batırayım ? sebebimmi varda serveri batırayım bide su size o kulagıma geldi lafını kim sana bisi anlattıysa burdan ona Selam yolluyorum... loglardanda bakılır zaten kimin bot attıgı v.b gorulur ordan siz cıkarsanız isiniz cok zor bunu burda bilin galiba sunucunuz acılmasını 4 gün kaldı simdiden basarılar dilerim..