İyi günler. Açıkçası konudan, aradığınız pozisyon ve bu pozisyon için gereken (sizin istediğiniz) bilgi düzeyini anlayabilmiş değilim. Şu açıdan, Developer olan bir insan aynı zamanda Pluginer sıfatına da sahip olabilir. Her neyse. Ben hemen şuraya başvuru formunu bırakıyorum. Discord'da detaylar ve aklımızda kalan soru işaretleri için iletişime geçmemiz mümkün zaten...
Kaç yıldır aday olduğunuz pozisyon üzerine çalışmalar yapıyorsunuz: Yaklaşık 4 yıldır.
Referansınız var mı ? (Varsa neler?): Oyunbaz Network en büyük referansımdır. Bahsi geçen sunucu YouTube'da 'Oyunbaz' adlı anlık 242.794 aboneye sahip kanalın orijinal sunucusudur. Orada eklenti geliştirme üzerine bir pozisyon olan 'Yapımcı' pozisyonundaydım.
Bilginiz ne üzerine ve ne seviyede: Java üzerinde dediğim gibi yaklaşık 4 yıldır uğraşıyorum. Eklenti geliştirmek ile başladım bu işe. şu an da Java dilinin genel hatlarını biliyorum ve bu konuda kendime güveniyorum. (Daha spesifik bilgi isterseniz karşılıklı konuşabiliriz bu konuyu.)
Discord veya Skype adresiniz(Tercih Discord): DiscordTag: Teoman00#1445, Skype: ImDavcerX (Discord'u tercih ederim. Skype üzerinden iletişime geçilmesi dahilinde forum üzerinden haber vermeniz gerekmektedir.)
Eksik bir bilgi var ise affola.
Saygılar...
Aradığımız bilgi düzeyi yaklaşık olarak 22-23 oyun ve arcade (minigame) olarak da 12 toplamda 32 oyunu barındıracak bir sunucu ekstra olarak bunların takım, solo, op, normal, hard seviye ve varyasyonlarını da katarsak aktif olarak 50-55 kadar sunucu diyebiliriz. Bu şekilde geniş çaplı bir hub projemiz var.
Etkinliğimiz de sadece bu oyunda olmayıp genel anlamda bir network düşünüyoruz. (CS GO, BF3, BF1, CS 1.6, SAMP, ...,...)
Pluginer olayına gelecek olursak böylesine büyük bir projenin tüm eklentilerini kendimiz yazamayız bu bağlamda da java bilmeyen fakat çok kaliteli çalışmalar yürütüp paketler oluşturabilecek arkadaşlara da ihtiyaç duyduğumuz için sadece developer olarak sınırlamak istemedik (ilk sadece developer olarak yayınlamıştık)
İletişime geçilmiştir, iyi forumlar.
..