『Arcenia』Hub | Developer Ve Pluginer Alımları

cezapro35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
yıldır aday olduğunuz pozisyon üzerine çalışmalar yapıyorsunuz: 1-2 Yıldır hic durmadan yenilikler yapiyorum 1kerede paket satmisligim var .
Referansınız var mı ? (Varsa neler?):Bunu Anlamadim referans derken?
Bilginiz ne üzerine ve ne seviyede:plugin -Spigot-Bukkit Kendim Edit yapip plugin uzerinde degisiklikler yapiyorum.Suan ise Hem plugin uzerinde hem Skript uzerinde calisiyorum!
Discord veya Skype adresiniz(Tercih Discord):Discordum da skypemde var ama Discord ismimi bilmiyor;

java10

kız çava bana kahve yap
En iyi cevaplar
0
yıldır aday olduğunuz pozisyon üzerine çalışmalar yapıyorsunuz: 1-2 Yıldır hic durmadan yenilikler yapiyorum 1kerede paket satmisligim var .
Referansınız var mı ? (Varsa neler?):Bunu Anlamadim referans derken?
Bilginiz ne üzerine ve ne seviyede:plugin -Spigot-Bukkit Kendim Edit yapip plugin uzerinde degisiklikler yapiyorum.Suan ise Hem plugin uzerinde hem Skript uzerinde calisiyorum!
Discord veya Skype adresiniz(Tercih Discord):Discordum da skypemde var ama Discord ismimi bilmiyor;
tek soru, plugin yazabiliyor musun?

PlatinumTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
dc verirseniz konuşabiliriz ?
Bizim çok fazla zamanımız yok, her aday ile özel olarak ilgilenemeyiz maalesef yüzlerce kişiden oluşan bir ekibimiz yok.
Maalesef insan kaynakları gibi bir departmana sahip değiliz.
Bu nedenledir ki başvurularınıza bakarak seçim yapmak durumundayız.
Genel olarak başvuru yapanların tecrübe, yeteneği ve bilgisi başvuru şeklinden rahatlıkla anlaşılmaktadır.
İyi forumlar...

PlatinumTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
sunucu sağlayım size bana yetki değil eğitim verin nasıl anlaşma :)
Sadece geliştirme aşaması için adadığımız 64 GB xeon E5 sunucumuz aktif durumda yaklaşık 4 aydır da mali açıdan hiçbir getirisi olmayan Dedicated (fiziksel) sunucumuz sadece geliştirme aşamasında sıkıntı çekmememiz adına, rahatça işlem yapabilmemiz adına aktif tutuluyor. Yani anlayacağınız üzere böyle bir sıkıntımız bulunmamaktadır.
Teklifiniz için teşekkürler, iyi forumlar.

OynaFactionTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sadece geliştirme aşaması için adadığımız 64 GB xeon E5 sunucumuz aktif durumda yaklaşık 4 aydır da mali açıdan hiçbir getirisi olmayan Dedicated (fiziksel) sunucumuz sadece geliştirme aşamasında sıkıntı çekmememiz adına, rahatça işlem yapabilmemiz adına aktif tutuluyor. Yani anlayacağınız üzere böyle bir sıkıntımız bulunmamaktadır.
Teklifiniz için teşekkürler, iyi forumlar.
peki ihtiyacınız olursa bilgim olsun eğitime ihtiyacım var cünkü fazla bilgim yok öğretende yok videolardan bişi anlamıyorum

xXDavcerXx

damnant quod non intelligunt.
En iyi cevaplar
1
İyi günler. Açıkçası konudan, aradığınız pozisyon ve bu pozisyon için gereken (sizin istediğiniz) bilgi düzeyini anlayabilmiş değilim. Şu açıdan, Developer olan bir insan aynı zamanda Pluginer sıfatına da sahip olabilir. Her neyse. Ben hemen şuraya başvuru formunu bırakıyorum. Discord'da detaylar ve aklımızda kalan soru işaretleri için iletişime geçmemiz mümkün zaten...

Kaç yıldır aday olduğunuz pozisyon üzerine çalışmalar yapıyorsunuz: Yaklaşık 4 yıldır.
Referansınız var mı ? (Varsa neler?): Oyunbaz Network en büyük referansımdır. Bahsi geçen sunucu YouTube'da 'Oyunbaz' adlı anlık 242.794 aboneye sahip kanalın orijinal sunucusudur. Orada eklenti geliştirme üzerine bir pozisyon olan 'Yapımcı' pozisyonundaydım.
Bilginiz ne üzerine ve ne seviyede: Java üzerinde dediğim gibi yaklaşık 4 yıldır uğraşıyorum. Eklenti geliştirmek ile başladım bu işe. şu an da Java dilinin genel hatlarını biliyorum ve bu konuda kendime güveniyorum. (Daha spesifik bilgi isterseniz karşılıklı konuşabiliriz bu konuyu.)
Discord veya Skype adresiniz(Tercih Discord): DiscordTag: Teoman00#1445, Skype: ImDavcerX (Discord'u tercih ederim. Skype üzerinden iletişime geçilmesi dahilinde forum üzerinden haber vermeniz gerekmektedir.)

Eksik bir bilgi var ise affola.
Saygılar...

PlatinumTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İyi günler. Açıkçası konudan, aradığınız pozisyon ve bu pozisyon için gereken (sizin istediğiniz) bilgi düzeyini anlayabilmiş değilim. Şu açıdan, Developer olan bir insan aynı zamanda Pluginer sıfatına da sahip olabilir. Her neyse. Ben hemen şuraya başvuru formunu bırakıyorum. Discord'da detaylar ve aklımızda kalan soru işaretleri için iletişime geçmemiz mümkün zaten...

Kaç yıldır aday olduğunuz pozisyon üzerine çalışmalar yapıyorsunuz: Yaklaşık 4 yıldır.
Referansınız var mı ? (Varsa neler?): Oyunbaz Network en büyük referansımdır. Bahsi geçen sunucu YouTube'da 'Oyunbaz' adlı anlık 242.794 aboneye sahip kanalın orijinal sunucusudur. Orada eklenti geliştirme üzerine bir pozisyon olan 'Yapımcı' pozisyonundaydım.
Bilginiz ne üzerine ve ne seviyede: Java üzerinde dediğim gibi yaklaşık 4 yıldır uğraşıyorum. Eklenti geliştirmek ile başladım bu işe. şu an da Java dilinin genel hatlarını biliyorum ve bu konuda kendime güveniyorum. (Daha spesifik bilgi isterseniz karşılıklı konuşabiliriz bu konuyu.)
Discord veya Skype adresiniz(Tercih Discord): DiscordTag: Teoman00#1445, Skype: ImDavcerX (Discord'u tercih ederim. Skype üzerinden iletişime geçilmesi dahilinde forum üzerinden haber vermeniz gerekmektedir.)

Eksik bir bilgi var ise affola.
Saygılar...
Aradığımız bilgi düzeyi yaklaşık olarak 22-23 oyun ve arcade (minigame) olarak da 12 toplamda 32 oyunu barındıracak bir sunucu ekstra olarak bunların takım, solo, op, normal, hard seviye ve varyasyonlarını da katarsak aktif olarak 50-55 kadar sunucu diyebiliriz. Bu şekilde geniş çaplı bir hub projemiz var.
Etkinliğimiz de sadece bu oyunda olmayıp genel anlamda bir network düşünüyoruz. (CS GO, BF3, BF1, CS 1.6, SAMP, ...,...)

Pluginer olayına gelecek olursak böylesine büyük bir projenin tüm eklentilerini kendimiz yazamayız bu bağlamda da java bilmeyen fakat çok kaliteli çalışmalar yürütüp paketler oluşturabilecek arkadaşlara da ihtiyaç duyduğumuz için sadece developer olarak sınırlamak istemedik (ilk sadece developer olarak yayınlamıştık)

İletişime geçilmiştir, iyi forumlar.

..

Dima777

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
merhaba adım ahmet pluginerim 19 yasındayım
skypem Dima777_Ahmet
bungeecord da uzmanımdır port acabilirim serverleri birbir ine baglayabilirim
skpden ulasın