İnceleniliyorsunuz !Helper olucam
İneceleniliyorsunuz ! (Yaşınızın küçük olması size dezavantaj olabilir)BUİLDER ALIM FORMU
Adınız: Fatih Han
Soyadınız: Türkmen
Yaşınız: 11
Skype Adresiniz: ✵ ๓lเ๏ค๔๏ ✵
Oyun İçi İsminiz: _LyroclaPS_
Kaç Yıldır Minecraft Oynuyorsunuz: 3 - 4 YILLIK MİNECRAFT GEÇMİŞİM VARDIR.
Neden Bizimlen Çalışmak İstiyorsunuz: HUB SUNUCULAR HER ZAMAN TERCİHİMDİR.KALİTELİ SUNUCULARDA ÇALIŞMAK,BİRÇOK YETKİLİ ARKADAŞIMIN OLMASI HER ZAMAN BENİM TERCİHİM OLMUŞTUR.
Yetkili Ekibimize Uyum sağlayacağınızı Düşüyormusunuz: TABİİKİ DE.ONLAR BANA UYUM SAĞLADIKLARI SÜRECE BEN NEDEN SAĞLAMAYAYIM.FİKİR ÜRETMEYİ VE FİKİR ALMAYI ÇOK SEVERİM.
Sizi Diğer Oyuncularımızdan Ayıran Ne: BENİM BU SUNUCUDA GÖREV ALMAYA NİYETLENMEM,SİZE KALİTELİ BİR ORTAM SAĞLAMAK,GÜZEL BİR ORTAM SAĞLAMAK İÇİN ÇALIŞTIĞIM ÇABA.
Oyuncular İle İyi Anlaşırmısınız: OYUNCULARLA İYİ ANLAŞIRIM.AMA BEN OYUNCULARLA ÖYLE HAŞIR NEŞİR DEĞİLİMDİR.OLDUĞUNCA HADDİMİZİ AŞMADAN GÜZEL BİR ŞEKİLDE İLETİŞİMİMİZİ BÖYLE GÜÇLENDİRİRİM.BU KADAR.
3 Adet Yaptığınız Yapıtın Fotoğrafını Atarmısınız:
-HUB SUNUCUSU İÇİN YAPTIĞIM LOBİ {DAHA BİTMEDİ} -
Ekli dosyayı görüntüle 54915
SUNUCU İÇİN KULLANILABİLİR BAZI SÜSLER -
Ekli dosyayı görüntüle 54916 Ekli dosyayı görüntüle 54917
Sunucu Kaç Saat Aktif Olarak Yapıtlar Yapabilirsiniz: SUNUCUDA 2 SAAT AKTİF OLABİLİRİM.MALUM OKUL ZAMANI.ZATEN EN İDEALİ 2 SAATTİR.
Komut Bilginiz % kaç: DAHA NE KADAR ÇOK PLUGİN OLDUĞUNU,NE KADAR ÇOK KOMUT OLDUĞUNU BİLMİYORUM.FAKAT WORLDEDİT VE WORLDGUARD BİLGİLERİM KUVVETLİDİR.
BUİLDER ALIM FORMU
Admin+ Tarafından incelenmiştir fotoğraflarınızın alıntı olduğu düşünülmektedir. Rededildiniz ![Builder] Alım Formu
Adınız:Toprak
Soyadınız:Şahin
Yaşınız:16
Skype Adresiniz:Toprak Şahin Ama Ablem SimSiyah
Oyun İçi İsminiz:ToprakH
Kaç Yıldır Minecraft Oynuyorsunuz:6
Neden Bizimlen Çalışmak İstiyorsunuz:Ben Birilerine Yardım Ve Serverleri Güzelleştirmek
Yetkili Ekibimize Uyum sağlayacağınızı Düşüyormusunuz:tabii ki
Sizi Diğer Oyuncularımızdan Ayıran Ne:Küfür Edenleri Hiç Sevmem Öle
Oyuncular İle İyi Anlaşırmısınız:tabii ki
3 Adet Yaptığınız Yapıtın Fotoğrafını Atarmısınız:tabii ki Atım
Sunucu Kaç Saat Aktif Olarak Yapıtlar Yapabilirsiniz:
Komut Bilginiz % kaç: %95
Hangi konuda ?Dostum Kurucunuzla Özel Olarak Görüşmek İstiyorum Sunucunuz Güzel olacağa benziyor yardımcı olmak istiyorum mesaj olarak özelden skype adresinizi alabilir miyim ?
Benim Forumuma Baktınız mı?Öyle bir sunucu olduğunu bilmiyordum eğer var isede ismimizi değişiriz hiçbir şüpheniz olmasın.
xColdPvP hub sunucusu Olarak cıkacak Ama Sunucu acılmaz ise SUNUCUYU acabilirsinizÖyle bir sunucu olduğunu bilmiyordum eğer var isede ismimizi değişiriz hiçbir şüpheniz olmasın.
Alındığınız zaman skype üzerinden iletişime geçilecektir.Afedersiniz ne zaman skype üzerinden iletişim kurulacak ?
Rededildiniz !Adınız: Sıla
Soyadınız: Vermek istemiyorum
Yaşınız: 14
Skype Adresiniz: Yok
Oyun İçi İsminiz: Cordlesss
Kaç Yıldır Minecraft Oynuyorsunuz: 5 yıldır
Neden Bizimlen Çalışmak İstiyorsunuz: İyi bir servere benziyor
Yetkili Ekibimize Uyum Sağlayacağınızı Düşünüyormusunuz: Evet
Sizi Diğer Oyuncularımızdan Ayıran Ne: Ahlaklı olmam.
Oyuncular İle İyi Anlaşırmısınız: Tabikide
Sunucuda Kaç Saat Aktif Olarak Çalışabilirsiniz: Seçilirsem her minecrafta girdiğimde
Oyuncular İle İyi Anlaşırmıısınız: Evet.
Helper olmak istiyorum.
Ne anlaşması ? (Ortak aramıyoruz)Hangi konuda ?
Sizinle bir annaşma için konuşacaktım.