Tuco-M1050TAI-71 Gamer Bilgisayar

Almalımıyım?

• Evet Al

Kullanılan: 2 40.0%
  • Hayır Alma

Kullanılan: 3 60.0%

• Kullanılan toplam oy
    5

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Hazır almak gibi bi hata yapma. Git vatandan kendin topla, o parçaları tek tek sepete atmak evde o parçaların kokusuyla beraber birleştirmenin zevki bam başkadır :D. Hem takarken neyin nasıl olduğunu görürsün bozuldumu tamir etmekte zorlanmazsın

ArdaMEMIS

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Toplayamam Donanım Bilgim Yok Ben Soruyorum Almalımıyım Diye Sadece

Teşekkürler

Zaten Bu Toplama Gibi bir şey PCHocasi toplamış Hazır Satıyor

Teşekkürler

Umut Savas

Ne demek yanlış? Ben mi?
En iyi cevaplar
0
Hazır almak gibi bi hata yapma. Git vatandan kendin topla, o parçaları tek tek sepete atmak evde o parçaların kokusuyla beraber birleştirmenin zevki bam başkadır :D. Hem takarken neyin nasıl olduğunu görürsün bozuldumu tamir etmekte zorlanmazsın
emek lazım doğru söylüyorsun ama hazır almanın da faydası var. hazır alınca canavar alıcaksın tabi o ayrı :p
fps kaç alacağını Allah bilir @ArdaMEMIS ama diyorsan 60 fps sabit oynamak istiyorum oynarsın

Nicat000

mr. Hortlayanus
En iyi cevaplar
0
Harika pc istiyorsan kendin toplayacaksın hazır pc lerde birisi var digeri yok

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Toplayamam Donanım Bilgim Yok Ben Soruyorum Almalımıyım Diye Sadece

Teşekkürler

Zaten Bu Toplama Gibi bir şey PCHocasi toplamış Hazır Satıyor

Teşekkürler
Araştırma yap o zaman. Bütçene uygun parçaları ara vatan bilgisayardan intarnetten araştır parça güzelmi değil mi diye bu şekilde öğrensen ilerde çok işine yarar ev çok çok çok daha ucuza gelir

java10

kız çava bana kahve yap
En iyi cevaplar
0
ssd li bişi al sonra sıkılırsın win in açılmasını beklerken .-.

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
Benim bilidğim kadarıyla GTX1050 500 Türk Lirası gibi bir meblaydı. Bunun yerine biraz daha bekleyip 1080 Alırsan bu seni çoook uzun zaman taşıyacaktır. Hazır almayıp toplama alırsan senin birleştirmene gerek yok ucuz bir ücret karşılığında bilgisayarcılar kurulumunu yapacaklardır.