DenemeÜyelik
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
EKLEYEBİLİREMEZSİNSisteme Ekleyebilirmiyim Acaba?
EKLEYEBİLİREMEZSİNSisteme Ekleyebilirmiyim Acaba?
Hazır almak gibi bi hata yapma. Git vatandan kendin topla, o parçaları tek tek sepete atmak evde o parçaların kokusuyla beraber birleştirmenin zevki bam başkadır. Hem takarken neyin nasıl olduğunu görürsün bozuldumu tamir etmekte zorlanmazsın
emek lazım doğru söylüyorsun ama hazır almanın da faydası var. hazır alınca canavar alıcaksın tabi o ayrı
fps kaç alacağını Allah bilir @ArdaMEMIS ama diyorsan 60 fps sabit oynamak istiyorum oynarsın
Fiyat olarakta daha avantajlı toplama çok kazık fiyatlarda hazır kasa
Harika pc istiyorsan kendin toplayacaksın hazır pc lerde birisi var digeri yok
Araştırma yap o zaman. Bütçene uygun parçaları ara vatan bilgisayardan intarnetten araştır parça güzelmi değil mi diye bu şekilde öğrensen ilerde çok işine yarar ev çok çok çok daha ucuza gelir
ssd li bişi al sonra sıkılırsın win in açılmasını beklerken .-.
TAM OLARAK 27 FPS ALIR KESİN BİLGİ YAYALIM
OLABİLİR Mİ? BENCE OLABİLİRSistemi Alıp sonradan sonradan eklemeler yapıcam böyle olurmu acaba?
katılıyorum kesinlikleHazır almak gibi bi hata yapma. Git vatandan kendin topla, o parçaları tek tek sepete atmak evde o parçaların kokusuyla beraber birleştirmenin zevki bam başkadır. Hem takarken neyin nasıl olduğunu görürsün bozuldumu tamir etmekte zorlanmazsın
daha ucuz bi kasayla 2500'e çekebilirdin ne gerek var![]()
Fotoğrafı kırpmadım, helal et.
AMD Ryzen uyumlu ram bulamadığın zaman performansı az da olsa düşüyor. Onun için böyle yapma gereği duydum.daha ucuz bi kasayla 2500'e çekebilirdin ne gerek var
hm güç kaynağı içinmiş
ram'i düşürebilirsin 220tl çivarı 4+4gb ramler var ve daha çok performans veriyo 4+4 olunca