JeagerTurk İfşa ve Sunucu Çökertme Bugı Çözümü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ByKairos

mc.JeagerTurk.com
En iyi cevaplar
0
dostum hadi işine bak öyle bil sen :) skype cancan0163 konunun yönü degismesin büyüklük bende kalsın

yav yalan söyleme söyleme heryerde satıyordun kac kişi benden istedi koruamyı verdim bos laf yapma ya en az 10 kişiye verdim be hadi kaybol artık sus kabullen hala bir sataşma suç atma bahane
Bunlar bahane değil reklam yapmaya gelmeselerdi bu olay bu kadar büyümezdi vee sende reklam yapmasaydın bunlar olmazdı.

erenduran16

Marangoz
En iyi cevaplar
0
dostum hadi işine bak öyle bil sen :) skype cancan0163 konunun yönü degismesin büyüklük bende kalsın

yav yalan söyleme söyleme heryerde satıyordun kac kişi benden istedi koruamyı verdim bos laf yapma ya en az 10 kişiye verdim be hadi kaybol artık sus kabullen hala bir sataşma suç atma bahane
Bunlar adam değilki be bunlarmı kabullenecek? bunlar yüzünden hep kaybediyoruz işte görün

Bunlar bahane değil reklam yapmaya gelmeselerdi bu olay bu kadar büyümezdi vee sende reklam yapmasaydın bunlar olmazdı.
Biz senin sunucuna gelip reklam yapmadık uydurma bi yerinden

Sylluxx

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sallıyor kardesim Reklam Yaptınız Gibi Gösteriyor bir kanıt yok bir şey yok Sallıyor logları at diyorum kesin belli olmayan bir yer atıyor onu gectim ben buna neden güveniyim loglardaki bir adamın yazdıgını degistirmiş olamazmı bu kadar adi biri zaten bu

erenduran16

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sallıyor kardesim Reklam Yaptınız Gibi Gösteriyor bir kanıt yok bir şey yok Sallıyor logları at diyorum kesin belli olmayan bir yer atıyor onu gectim ben buna neden güveniyim loglardaki bir adamın yazdıgını degistirmiş olamazmı bu kadar adi biri zaten bu
Adiliğinden hiçbir kuşkun olmasın dört dörtlük bir adidir kendisi

ByKairos

mc.JeagerTurk.com
En iyi cevaplar
0
Logları sanada attım sende gördün biz yapmadık dedin ama hep öyle diyorsunuz sizi ezik sunucular sizi..

IrfanDuman

Future Development Team
En iyi cevaplar
0
@ByKairos bize bulaşarak hata ettin kardeşim. Biz sana dedik ya crash ı bırak ya da biz paylaşırız diye. Sen bizi Eyüp beyle konuşarak sunucunuzu kapattırıcam diye tehdit ettin oysa ki bilmiyorsun benim rabisu ile olan yakınlığımı :) Hadi tüm yaptıkların ortada rezil bir herifsin.

SonCraftTrNW

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
şimdi sadede gelelim ben SonCraftTr nin kurucusu yasin yaklaşık 11 12 gün önce AOMCK nickli birisi skypeden ekledi açık var falan diye crafftrise 200 tl teklif etmiş falan dedi jeagerturkte kurucu gibi bişeyim dedi tüm pllerimizi falan görebiliyomuş biraz egoluydu falan neyse fotoğraflarda görebilceksiniz hepsini şimdi bykarios suncunuzda reklam yapılan svlere bu açıgı yapıp satıyoruz demişsin ben senin sunucunda ne zaman reklam yapmışım 50 onlineniz bizim ise 130 140 günlük aktifimiz işimiz gücümüz yok reklammı yapacağız diğer sunucularda şaka gibi benim kendi serverime girme fırsatım olmuyor çoğu zaman ve gelip senin sunucunda reklam yapıcam öylemi Siz Kimsinizki _. Senin Serverini S*k**m deme cesaretini nereden buluyosunuz sizin serverini piyasadan silerim ben kiminle dans ettiğinizi iyi öğrenin.

Sağolsun @Batihost Erkan Bey Açığı Kapatmamızda yardımcı oldu.

yaseminkonteyc

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
jeagertürk sizin sunucunuzdaki tüm mapları çarpıp linkini foruma koymamam için bi sebeb gösterin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...