CasperSurvival Mimar-Rehber Alımları Başladı!

ProcusCraft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

1)
Başvuru yapabilmen için [Rehber]-14 [Builder]-15 yaşını doldurmuş olman gerekiyor.

2) Alacağın görev çok zaman gerektirebilir. Kendini hazırla. (Günde en az 2-3 saat ayırmalısın)
3) CasperSurvival Ekibinde oyunculara saygılı davranman gerekiyor.
4) Aktif olarak Skype ve TeamSpeak3 kullanabiliyor olmalısın.
5) Basvurun kabul edilir olması halinde skypeden yetkiliyle hep iletişimde kalmalsın.
6) Ekipler: [Chat Küfür Sorumlusu]-[Hile SS Sorumlusu]-[Öğretici Sorumlusu]-[Builder]

Bilgilendirme) İşini iyi yapan denemerehberler 30-60 Gün arası içinde Rehber'e yükselir. Hiçbir sorumluluk almaz denemerehberlerin üstüdür.
Bilgilendirme) İşini iyi yapan Rehberler UstaRehber'e yükselir. Hiçbir sorumluluk almaz deneme/rehber'lardan sorumludur.
Ekip 1) Chat Küfür Sorumlusu- Oyunda edilen küfürlere mute atmaktan sorumludur. Ayrıyetten branşı olmayan rehber olmayınca 2 işi birden yapma hakkına sahiptir. Reklam gibi durumlarda sınırsız mute hakkına sahiptir.

Ekip 2) Hile SS Sorumlusu- Genellikle SS Sorumlusu moderatörle her zaman zinde olurlar. Bu rehberimiz genellikle daha fazla oyunda olmak zorundadır. Moderatör ss gözden geçirir ve rehbere bir süre verip şahısa jail attırır.

Ekip 3) Öğretici Sorumlusu- Oyundaki sistemleri aklına kazımak zorundadır. Claim atmayı bilmeyen / Bir sistemi bilmeyen bir aleti yapmayı bilmeyen oyunculara nasıl yapıldığını öğretir. Ayrıyetten branşı olmayan rehber olmayınca 2 işi birden yapma hakkına sahiptir.

Kademe 6) Mimar- Mimarlar tarafsızdır. Görevlerini SüperModeratör/Admin veya Kurucu'lardan alır. Ayrıca kendi yapıtlarını yapıp yetkililere gösterebilir. Moderatör veya Rehberler'den emir almazlar. Bu iş için çok iyi deneyime sahip ve yaratıcı olmak şarttır.

Örnek Form)

Adınız:
Soyadınız:
Yaşınız:
Skype adresiniz:
Mikrofonunuz var mı:
Minecraft Nickiniz:
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz:
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz:
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (ciddi olun):
Neden Bizimle çalışmak istiyorsun?:
Şuanda yetkili olduğunuz bir sunucu varmı?:
CasperSurvival ile çalışmaya başlarsanız aklınızda bir proje var mı? (Varsa yazın):
CasperSurvival şuanda ne yapıyor bilginiz var mı yoksa bildiklerinizi yazar mısınız?:
Yönetim ekibinin kaç tanesini tanıyorsun?(Tanıyorsan nickleri veya isimleri):
Hangi ekibin sana daha uygun oldugunu düsünüyorsun?(Ekipler Yukarda) :

Formu doldurup konu altına cevap yazınız. Yetkililer kesinlikle Bizimlesin veya Bizimle Değilsin bilgilendirmesi yapacaktır. Eğer bizimle olamazsanız üzülmeyin işini yapamayan rehberler atılıp yerine yeni rehberler gelecektir.

EmreAkkaya

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız: Emre
Soyadınız: Akkaya
Yaşınız: 15
Skype adresiniz: 2c23fdc8bc3c479
Mikrofonunuz var mı: var
Minecraft Nickiniz: Mekek01
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz: 2
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz: 7 aydır
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (ciddi olun): başarılı güzel
Neden Bizimle çalışmak istiyorsun?: servere katkımdan
Şuanda yetkili olduğunuz bir sunucu varmı?: yok hayır
CasperSurvival ile çalışmaya başlarsanız aklınızda bir proje var mı? (Varsa yazın): yok
CasperSurvival şuanda ne yapıyor bilginiz var mı yoksa bildiklerinizi yazar mısınız?: bakımda serveri daha iyi olmaya çalışıyorlar
Yönetim ekibinin kaç tanesini tanıyorsun?(Tanıyorsan nickleri veya isimleri): LegoLas admin olan
Hangi ekibin sana daha uygun oldugunu düsünüyorsun?(Ekipler Yukarda) :chat küfür sorumlusu

Buruli

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız:Melih
Soyadınız:Koç
Yaşınız:14
Skype adresiniz:Buruli
Mikrofonunuz var mı:Evet,Var
Minecraft Nickiniz:Buruli
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz:4
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz:2 Yıldır sunucuyu oynuyorum
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (ciddi olun):Sunucuyu güzel buluyorum rehberler çok fazla takmıyor ama yinede iyi bir sunucu
Neden Bizimle çalışmak istiyorsun?:CasperSurvivalı cok seviyorum bu yüzden katılmak istiyorum
Şuanda yetkili olduğunuz bir sunucu varmı?:Hayır,Yok
CasperSurvival ile çalışmaya başlarsanız aklınızda bir proje var mı? (Varsa yazın):otoRehber,ve Trustlara mesela mod gibi bir şey trust sahibi arkadasına trustta mod verebilir oda başka kişileri ekliyebilir trust sahibi oyunda yokken iş görür
CasperSurvival şuanda ne yapıyor bilginiz var mı yoksa bildiklerinizi yazar mısınız?:şu an Bakımda Bizim için çalışıyorlar Hergün Yenilik peşindeler
Yönetim ekibinin kaç tanesini tanıyorsun?(Tanıyorsan nickleri veya isimleri):RuhsuzErkek [Hanifi] YUSUFYTG [Yusuf] Slingua [Emre]
Hangi ekibin sana daha uygun oldugunu düsünüyorsun?(Ekipler Yukarda) :Öğretici Sorumlusu

Son düzenleme:

Buse_PVP

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız:kamil
Soyadınız:Sağır
Yaşınız:16
Skype adresiniz:KamilS MC
Mikrofonunuz var mı: VAR
Minecraft Nickiniz: KamilS_
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz:5 yıldır ara vererek :)
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz:6 ay felan olması lazım
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (ciddi olun): geliştirilmesi lazım :) Ama iyi
Neden Bizimle çalışmak istiyorsun?:Size katkı verecegımı dusunuyorum :)
Şuanda yetkili olduğunuz bir sunucu varmı?: Var
CasperSurvival ile çalışmaya başlarsanız aklınızda bir proje var mı? (Varsa yazın):Aklımda Herhangı bir şey yok ayrıntı ogrenmem lazım :)
CasperSurvival şuanda ne yapıyor bilginiz var mı yoksa bildiklerinizi yazar mısınız?: BAKIMDA
Yönetim ekibinin kaç tanesini tanıyorsun?(Tanıyorsan nickleri veya isimleri): Samimi oldugum yok :)
Hangi ekibin sana daha uygun oldugunu düsünüyorsun?(Ekipler Yukarda) BUILDER

atakanreyizz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
adınız: atakan
Soyadınız: koray
Yaşınız: 14
Skype adresiniz: karatl100031
Minecraft Nickiniz: TekinR3kt
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz: 6
Şuanda yetkili olduğunuz bir sunucu varmı?: yok
CasperSurvival ile çalışmaya başlarsanız aklınızda bir proje var mı? (Varsa yazın): yani
CasperSurvival şuanda ne yapıyor bilginiz var mı yoksa bildiklerinizi yazar mısınız?: bakımda serveri daha iyi olmaya çalışıyorlar
Yönetim ekibinin kaç tanesini tanıyorsun?(Tanıyorsan nickleri veya isimleri): LegoLas admin olan
Hangi ekibin sana daha uygun oldugunu düsünüyorsun?(Ekipler Yukarda) :chat küfür sorumlusu

DeliDoktorEmir

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız: Emirhan
Soyadınız: Uluksar
Yaşınız: 16
Skype adresiniz: emurhanuluksar_1907
Minecraft Nickiniz: DeliDoktor
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz: 2010 dan beri oynuyorum
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz: 6 ay
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (ciddi olun): Vallahi ben açık konuşmak gerekirse çok beğendim cidden güzel pluginler var çok güzel oynanıyor. Oynarken çok zevk alıyorum
Neden Bizimle çalışmak istiyorsun?: Servere katkıda bulunmak istiyorum.
Şuanda yetkili olduğunuz bir sunucu varmı?: craftrise legend craft diğer serverlde zaten moderator admiin veya builder oldum
CasperSurvival ile çalışmaya başlarsanız aklınızda bir proje var mı? (Varsa yazın): Aklımda aslında var ama yetkili seçilirsem söylicem
CasperSurvival şuanda ne yapıyor bilginiz var mı yoksa bildiklerinizi yazar mısınız?: yok
Yönetim ekibinin kaç tanesini tanıyorsun?(Tanıyorsan nickleri veya isimleri): tanımıyorum :D
Hangi ekibin sana daha uygun oldugunu düsünüyorsun?(Ekipler Yukarda) : Kararsız kaldım

ProcusCraft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız:kamil
Soyadınız:Sağır
Yaşınız:16
Skype adresiniz:KamilS MC
Mikrofonunuz var mı: VAR
Minecraft Nickiniz: KamilS_
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz:5 yıldır ara vererek :)
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz:6 ay felan olması lazım
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (ciddi olun): geliştirilmesi lazım :) Ama iyi
Neden Bizimle çalışmak istiyorsun?:Size katkı verecegımı dusunuyorum :)
Şuanda yetkili olduğunuz bir sunucu varmı?: Var
CasperSurvival ile çalışmaya başlarsanız aklınızda bir proje var mı? (Varsa yazın):Aklımda Herhangı bir şey yok ayrıntı ogrenmem lazım :)
CasperSurvival şuanda ne yapıyor bilginiz var mı yoksa bildiklerinizi yazar mısınız?: BAKIMDA
Yönetim ekibinin kaç tanesini tanıyorsun?(Tanıyorsan nickleri veya isimleri): Samimi oldugum yok :)
Hangi ekibin sana daha uygun oldugunu düsünüyorsun?(Ekipler Yukarda) BUILDER
Bizimle değilsiniz. Özür dileriz.
Adınız: Emirhan
Soyadınız: Uluksar
Yaşınız: 16
Skype adresiniz: emurhanuluksar_1907
Minecraft Nickiniz: DeliDoktor
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (ciddi olun): Vallahi ben açık konuşmak gerekirse çok beğendim cidden güzel pluginler var çok güzel oynanıyor. Oynarken çok zevk alıyorum
Şuanda yetkili olduğunuz bir sunucu varmı?: craftrise legend craft diğer serverlde zaten moderator admiin veya builder oldum
CasperSurvival ile çalışmaya başlarsanız aklınızda bir proje var mı? (Varsa yazın): Aklımda aslında var ama yetkili seçilirsem söylicem
CasperSurvival şuanda ne yapıyor bilginiz var mı yoksa bildiklerinizi yazar mısınız?: yok
Yönetim ekibinin kaç tanesini tanıyorsun?(Tanıyorsan nickleri veya isimleri): tanımıyorum :D
Hangi ekibin sana daha uygun oldugunu düsünüyorsun?(Ekipler Yukarda) : Kararsız kaldım
Bizimlesiniz. Görevinde başarılar diliyorum.

Efehan11

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız: Ömer
Soyadınız: Faruk
Skype Adresiniz: roolbaba
Mikrofonunuz Var mı: Var
Minecraft Nickiniz: Hents
Kaç Yıldır Minecraft Oyunuyorsunuz ? : 2011 Den Berri oynuyorum
Sunucuda Ne Zamandan Berri Oynuyorsunuz : 5 Ay
Sunucuyu Nasıl Buluyorsunuz [Ciddi Olun] Doğru Konuşmak Gerekirse Sunucunuz Güzel Oynayınca İnsan Bırakmaması Geliyor Gayet Başarılı
Neden Bizimle Çalışmak İstiyorsun: Serverinize Katkıda Bulunmak İstiyorum .
Şuanda Yetkili Olduğunuz Bir Sunucu Varmı: Evet Var CandyCraft / DostOyuncu
CasperSurvivial İle Çalışmaya Başlarsanız Aklınızda Proje Varmı: Evet Var Servere Yenilikler Getirmeyi Düşünüyorum
CasperSurvival Şu Anda Ne yapıyor bilginiz varmı ? : Yok
Yönetim Ekibimizinin Kaç tanesini tanıyorsunuz [Tanıyorsanız Aşşağıya yazın] Açıkcası Tanımıyorum :)
Hangi Ekibimizin Sana Daha Uygun Olduğunu Düşünüyorsun [Ekipler Yukarda]
Mimar Düşününüyorum:alay::creeper: ..

Son düzenleme:

beyza1234

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız:Emirhan
Soyadınız:Kaya
Yaşınız:15
Skype adresiniz:facebook:alican.kaya.73550794
Mikrofonunuz var mı:var
Minecraft Nickiniz:Quimi
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz:5 yıldır
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz:1 veya 2 aydır
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (ciddi olun):bu projenin potensiyeli olduğunu düşünüyorum
Neden Bizimle çalışmak istiyorsun?:servere edebildiğim kadar yardımda bulunmak istiyorum
Şuanda yetkili olduğunuz bir sunucu varmı?:eskiden bir sunucuda rehberdim ama adını hatırlayamıyorum
CasperSurvival ile çalışmaya başlarsanız aklınızda bir proje var mı? (Varsa yazın):şimdilik yok
CasperSurvival şuanda ne yapıyor bilginiz var mı yoksa bildiklerinizi yazar mısınız?:suan daha çok sistemler hakkında çalıstıklarını düşünüyorum.
Yönetim ekibinin kaç tanesini tanıyorsun?(Tanıyorsan nickleri veya isimleri):yetkilileri fazla tanımıyorum
Hangi ekibin sana daha uygun oldugunu düsünüyorsun?(Ekipler Yukarda) :Hile SS sorumlusu

Son düzenleme:

ProcusCraft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız: Emre
Soyadınız: Akkaya
Yaşınız: 15
Skype adresiniz: 2c23fdc8bc3c479
Minecraft Nickiniz: Mekek01
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz: 2
Şuanda yetkili olduğunuz bir sunucu varmı?: yok hayır
CasperSurvival ile çalışmaya başlarsanız aklınızda bir proje var mı? (Varsa yazın): yok
Adınız:Melih
Soyadınız:Koç
Yaşınız:14
Skype adresiniz:Buruli
Mikrofonunuz var mı:Evet,Var
Minecraft Nickiniz:Buruli
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz:4
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz:2 Yıldır sunucuyu oynuyorum
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (ciddi olun):Sunucuyu güzel buluyorum rehberler çok fazla takmıyor ama yinede iyi bir sunucu
Neden Bizimle çalışmak istiyorsun?:CasperSurvivalı cok seviyorum bu yüzden katılmak istiyorum
Şuanda yetkili olduğunuz bir sunucu varmı?:Hayır,Yok
CasperSurvival ile çalışmaya başlarsanız aklınızda bir proje var mı? (Varsa yazın):otoRehber,ve Trustlara mesela mod gibi bir şey trust sahibi arkadasına trustta mod verebilir oda başka kişileri ekliyebilir trust sahibi oyunda yokken iş görür
CasperSurvival şuanda ne yapıyor bilginiz var mı yoksa bildiklerinizi yazar mısınız?:şu an Bakımda Bizim için çalışıyorlar Hergün Yenilik peşindeler
Yönetim ekibinin kaç tanesini tanıyorsun?(Tanıyorsan nickleri veya isimleri):RuhsuzErkek [Hanifi] YUSUFYTG [Yusuf] Slingua [Emre]
Hangi ekibin sana daha uygun oldugunu düsünüyorsun?(Ekipler Yukarda) :Öğretici Sorumlusu
Bizimlesiniz. Görevinizde başarılar diliyorum.
Soyadınız: Faruk
Skype Adresiniz: roolbaba
Mikrofonunuz Var mı: Var
Minecraft Nickiniz: Hents
Kaç Yıldır Minecraft Oyunuyorsunuz ? : 2011 Den Berri oynuyorum
Sunucuda Ne Zamandan Berri Oynuyorsunuz : 5 Ay
Sunucuyu Nasıl Buluyorsunuz [Ciddi Olun] Doğru Konuşmak Gerekirse Sunucunuz Güzel Oynayınca İnsan Bırakmaması Geliyor Gayet Başarılı
Neden Bizimle Çalışmak İstiyorsun: Serverinize Katkıda Bulunmak İstiyorum .
Şuanda Yetkili Olduğunuz Bir Sunucu Varmı: Evet Var CandyCraft / DostOyuncu
CasperSurvivial İle Çalışmaya Başlarsanız Aklınızda Proje Varmı: Evet Var Servere Yenilikler Getirmeyi Düşünüyorum
CasperSurvival Şu Anda Ne yapıyor bilginiz varmı ? : Yok
Yönetim Ekibimizinin Kaç tanesini tanıyorsunuz [Tanıyorsanız Aşşağıya yazın] Açıkcası Tanımıyorum :)
Hangi Ekibimizin Sana Daha Uygun Olduğunu Düşünüyorsun [Ekipler Yukarda] Mimar Düşününüyorum:alay::creeper: ..
Bizimle Değilsiniz. Özür dileriz.

Builder Alımları Kapatıldı.
Chat Küfür Sorumlusu Alımları Kapatıldı.
Öğretici Sorumlusu Alımları Kapatıldı.

Hile SS Sorumlusu Alımları Açık.

Efehan11

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız: Emir
Soyadınız: Aydın
Skype adresiniz: roolbaba
Minecraft Nickiniz: Kycoo
Hangi ekibin sana daha uygun oldugunu düsünüyorsun?(Ekipler Yukarda) : ögretici sorumlusu

beyza1234

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız: Emir
Soyadınız: Aydın
Skype adresiniz: roolbaba
Minecraft Nickiniz: Kycoo
Hangi ekibin sana daha uygun oldugunu düsünüyorsun?(Ekipler Yukarda) : ögretici sorumlusu
öğretici sorumlusu alımları kapatıldı kardeş