xFallPvP Rehber Alımları

Azarix

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız: Alişan
Soyadınız: Çevik
Yaşınız: 17
Skype adresiniz: alisan1649
Mikrofonunuz var mı: Evet
Oyun içi isminiz: Azarix
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 1 Ay
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): İdare eder
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): LegendSky'da Modaratör
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Belirli sorunlarını gidermek için
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Dürüst olmam
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): İyi
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: İlk önceliğim lag sorununu gidermek olurdu
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Silinecek pek bir şey göremiyorum

AylinWinner

Neko-chan
En iyi cevaplar
0
Adınız: Alişan
Soyadınız: Çevik
Yaşınız: 17
Skype adresiniz: alisan1649
Oyun içi isminiz: Azarix
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 1 Ay
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): İdare eder
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): LegendSky'da Modaratör
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Belirli sorunlarını gidermek için
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Dürüst olmam
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): İyi
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: İlk önceliğim lag sorununu gidermek olurdu
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Silinecek pek bir şey göremiyorum
Cümleler çok kısa tutulmuş. Olumsuz, bizimle değilsin.

Yiqit_STR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Spam kuralının ihlali.
S E R V E R İ N İ Z F A R K S I Z

Moderatör tarafından düzenlendi:

Kolpaaaaaa

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız: Kadircan
Soyadınız: Türker
Yaşınız: 15
Skype adresiniz: wtkadirbasgano
Mikrofonunuz var mı: Evet Var
Oyun içi isminiz: _MansLegend_
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 4 Yıldır
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Yaklaşık 4 Aydır
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Forumlardan
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Maalesef
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): 3 Serverde SR.Modluk yaptım krompvp jewelpvp ve zamanpvp
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet Çok Hazırım
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Sunucu Çok Kaliteli Ve bende xfall ekibinden olmak istiyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet Çok
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Ayıran bir şey Yok Aslında
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Büyüklerime Karşıda Küçüklerime Karşıda Saygılı davranmaya Çalışırım
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet Size Uyum Göstermeye Çalışacağım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Aslında Survival Games Eklense Güzel Olabilir
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: bir şey Silmek İstemem Sunucu Gayet Güzel

CashTR

Ulaş Demirci / ShadeTR
En iyi cevaplar
0
Adınız: Ulaş
Soyadınız: Demirci
Yaşınız: 15
Skype adresiniz: [email protected]
Mikrofonunuz var mı: Var, herkes havasını atmış Philips+ felan bende atayım bari "HyperX Cloud 2".
Oyun içi isminiz: CashTR
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 4
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 1 ay içinde belli aralıklar ile girdim tam tarihi belli değil.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Güzel, barkın ve siz gayet iyi işler başarmışsınız..
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Maalesef yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): forum.gamer.com.tr adresinde Eski yazarım, cashcraft adında bir sunucu kurdum şuanda barbunyamc diye bir sunucuya plugin desteği veriyorum.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Daha önce birçok sunucu kurdum kapattım, Ekipler topladım bir kitleyi yönetmeyi yada bir kitleye uymaya hazırım.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Barkın ve Aylin'in işleri azalsın diye 2 aydır mesaj atmıyorsun BARKIN!
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): birçok kitle ile çalışabilme özelliğim var.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Ben kendimi size kanıtlamaya çalışmam, alıp almamak sizin elinizde olan bir şey ben zaten edineceğim dostlukların bir kısmını edindim. MrHappy ve AylinWinner çok samimi dostum. Sırf yetki için uğraşacak biri değilim.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): 2012 senesinde bir sunucudan yemiştim, Rehber mevkisinde bir kişi art arda 2 cezayı işlediği için 2 cezanın toplamı kadar hapis komutu girdim ve fazla girdim ve suçlu ben oldum.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Mute elbette yedim, sizin sunucuda değil tabii ki. Mute yememin sebebi
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Hak edene hak ettiği şekilde konuşuruz.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Elbette,
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: şu an eklenecek bir şey düşünmüyorum ama oyuncuların refah düzeyini arttırmamız gerektiği kesindir.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Şuanlık bir şey bulunmuyor bu tek kişi ile değil ekip olarak toplantıda konuşulacak bir konudur.

Not olarak belirteyim xFall Discord İletişim Sunucusunu bana verdiniz :bayrak:. Referans olsun..

ohmygayming

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız: Aytuğ
Soyadınız: Kömeç
Yaşınız (14 yaş ve üstü): 15
Skype adresiniz: nofall57
Mikrofonunuz var mı: Evet var
Oyun içi isminiz: AytugBest
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz: 5 yıldır oynuyorum
Oyun "Minecraft" hakkında yeterince bilgili misiniz: Evet, Öyle Düşünüyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz: 1 sene evvel başka bir hesapla başlamıştım bu hesabım yeni
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Çok Güzel Bir Sunucu Kimse Kimseye Hakeret edemiyor Türk sunucularının seviyesini yükselten bir sunucu olduğunu düşünüyorum.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Malesef
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz: Şuanlık Serverde Çalışmıyorum Ama Daha önce Çok serverde Çalışmıştım Hepsi +50 online alıyodu
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz: Evet Hemde Nasıl
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Çünkü bu sunucuda bir şeyler başarabileceğime inanıyorum. Kendimi geliştirip her daim daha iyisini yapmak için bu sunucuda yetkili olmak istiyorum.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet bu güzel ve tecrübeli takıma uyum sağlayacağıma inanıyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Başkalarının haricinde sadece oyunumu oynamaya veya oyuncu arkadaşlarımın sorularını cevaplamaya odaklanıyorum.
Görevini kötüye kullanan bir yetkili gördünüz ne yapardınız: Önce Uyarıp Güzel Bir Şekilde Yapmamasını İsterim Daha Sonra kanıtıyla beraber Kurucuya Ulaştırırdım
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hesabım Çalındığı İçin Yemiştim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Ben Oyuncuları Arkadaşım Olarak Görüyorum Bu Yüzden onlarla aramı iyi tutuyorum onlar bana soru sorduğunda arkadaş gibi yanıtlıyorum
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet, anlaştığıma ve anlaşacağıma inanıyorum.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Eklemek İstediğim Şey Yok Açıkçaksı ama olsa Uhc Minigames ini eklemek isterdim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Silmek istediğim Bir Şey Olursa Oda Hackerlar Tabi Varsa Yoksa Bugları kapatmak isterdim

ErenOzsahin

Golden State Warriors
En iyi cevaplar
0
Adınız: Yiğit
Soyadınız: Tunç
Yaşınız: 18
Skype adresiniz: yiqit.tunc
Oyun içi isminiz: Yiqit_STR
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 5 yıldır
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 1 gün
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): İyi
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): WinterFallMC'de Rehberlik Yaptım , Adını Unuttugum Serverlarda 5 Kere Builderlik , 6 Kere Adminlik Yaptım
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Bu sunucuda iyi bir yetkili olucagıma inandıgım için
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): İnsan seçmemem
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Çok iyi
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: İlk önceliğim lag sorununu gidermek isterdim, birde iyi bir hile koruma sistemi
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Silinecek bir şey yok bana göre
Sunucuda daha 1 gündür oynayan bir kişi yetkili olamaz. Bizimle değilsin.

DarkRazer

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız: Umut
Soyadınız: Melih
Yaşınız: 14
Skype adresiniz: PeynirAndEkmek
Oyun içi isminiz: FakirAdam
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 6
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): En az sanırsam 2 sene olucak.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Yani gayet başarılı, skriptler mükemmel, aktif oyuncu sayısı vb.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Maalesef Defaultum.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): MuzNetworkun sahibiydim. Ancak Sunucuyu, yeniden açabilme gibi düşüncelere sahibim :D
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet baya hissediyorum. ve zaten sunucuyu sanırsam 2015 de görmüştüm :D
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Bilmiyorum aslında, bir anda karar verdim. Gerçekten bayadır gördüğüm bir sunucuydu. Yani bende kendimi test edeyim dedim. İnşallah katkılarım olur.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Aynen. Güzel fikirler bir anda çıkartmayı severim ve takıma da baya katkı sağliycağımı umuyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Tecrübe desek yeridir Veya Her insan özeldir desek :)
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet yedim. Cowboy Moderatoru vardı :D Block Hit yapmıştım, baya gaza gelmiştim. Cowboy Bey de rekt yiyince 3 gün banladı :(
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Yemiştim. annem bir yandan terlik atmıştı, bir yandan RockoReper mıydı neydi. O da bana küfür ediyodu. Bende ona küfür etmiştim, mute yemiştim ancak salak demiştim :D
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Saygı çercevesinde her türlü şekilde iyi bir davranış gösteririm, Buna emin olun.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Aynen 2 tarafıda eşit tutarım. Sırf yetkili diye yalakalık yapmam. Oyuncuyada kaba davranmam.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: hmm hiç düşünmemiştim. Ancak lobinize baktımda, sanki SkyPvP güzel gider diye düşündüm. Zaten buildler güzel. yani şöyle diyeyim ; SkyPvP Oyna itemi olucak. Sağ tıklayınca her kes görünmez olucak. SkyPvP Itemine sağ tıklayan oyuncular, gözükücek ve savaşıcaklar. :)
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Hocam kusura bakmayında. bir şey silmek istemem Sunucu zaten Great denile bilcek seviyede :D

Son düzenleme:

MasterReis

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız: Fırat
Soyadınız: Öztürk
Yaşınız : 14
Oyun içi isminiz: xxlorenzo2000xx-Eskidenki:openg

Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz: Minecraftı 3 yıldır oynuyorum.
Oy.un "Minecraft" hakkında yeterince bilgili misiniz: Evet, yani öyle düşünüyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz: Bu Sunucuda 2 Senedir Oynuyorum
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Çok güzel yalnız lag sorunundan biraz şikayetçiyim
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Bu Sunucuda Yetkim Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz: Gametreeadlı kapanan bir serverde mod dum lag sorunlarının çoğunu kaldırdım
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz: Evet Tabikide Kendimi Yetkili olmakya hazır hissediyorum 2 yıldır bu serverdeyim ve çok olmak istioyerum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Çünkü bu servereçok yararlı olacağımı düşünüyorum özelliklde lag sorunları konusunda ve bazı hile lerde.,
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet Yetkili Takımına uyum sağlayacağımı düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Herkezlag sorunu yüzünden sinirleniyor onu düzeltcem birde hile olanları banlatıcağım hileler oyundan atılıp geri geliyor bence bu haksızlık olduğunu düşünüyorum.
Görevini kötüye kullanan bir yetkili gördünüz ne yapardınız: size bildiririm ve banlatabilirisem banlatırım.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Bazıları hile olduğumu düşünüyor ama hiç bağlanmadım.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet amerika kelimesinden dolayı
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Herkezle eşit şekilde davranırım hile yada küfür eden leri banlatırım.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet Oyuncular ve Yetkililerle iyi anlaşırım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: İlk olarak lag sorunuunu çözerdim ve egg wars hunger games tarzı mini gamesler eklerim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Lagı silerdim birde herkezle pvp atmadan öncesetimi giyerken turunucu biryervar oray yerine herkezin bulabileceği bir tasarım uygularım.
Bu kadarlütfen beni mod seçin sizi çok sevviyorum 3 yıldır bu serverdeyim kanıtlamak içinde eskiden suyaatlıyorduk atlamanın orada ender sandıklar vardı

ErenOzsahin

Golden State Warriors
En iyi cevaplar
0
Adınız: Fırat
Soyadınız: Öztürk
Yaşınız : 14
Oyun içi isminiz: xxlorenzo2000xx-Eskidenki:openg

Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz: Minecraftı 3 yıldır oynuyorum.
Oy.un "Minecraft" hakkında yeterince bilgili misiniz: Evet, yani öyle düşünüyorum.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz: Bu Sunucuda 2 Senedir Oynuyorum
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Çok güzel yalnız lag sorunundan biraz şikayetçiyim
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Bu Sunucuda Yetkim Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz: Gametreeadlı kapanan bir serverde mod dum lag sorunlarının çoğunu kaldırdım
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz: Evet Tabikide Kendimi Yetkili olmakya hazır hissediyorum 2 yıldır bu serverdeyim ve çok olmak istioyerum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Çünkü bu servereçok yararlı olacağımı düşünüyorum özelliklde lag sorunları konusunda ve bazı hile lerde.,
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet Yetkili Takımına uyum sağlayacağımı düşünüyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Herkezlag sorunu yüzünden sinirleniyor onu düzeltcem birde hile olanları banlatıcağım hileler oyundan atılıp geri geliyor bence bu haksızlık olduğunu düşünüyorum.
Görevini kötüye kullanan bir yetkili gördünüz ne yapardınız: size bildiririm ve banlatabilirisem banlatırım.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Bazıları hile olduğumu düşünüyor ama hiç bağlanmadım.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet amerika kelimesinden dolayı
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Herkezle eşit şekilde davranırım hile yada küfür eden leri banlatırım.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet Oyuncular ve Yetkililerle iyi anlaşırım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: İlk olarak lag sorunuunu çözerdim ve egg wars hunger games tarzı mini gamesler eklerim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Lagı silerdim birde herkezle pvp atmadan öncesetimi giyerken turunucu biryervar oray yerine herkezin bulabileceği bir tasarım uygularım.
Bu kadarlütfen beni mod seçin sizi çok sevviyorum 3 yıldır bu serverdeyim kanıtlamak içinde eskiden suyaatlıyorduk atlamanın orada ender sandıklar vardı
Suya atlayıp FFA Gitme sistemi geçen sene gelmişti. Bizimle değilsin.

xNIKO_

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız: Samet Can
Soyadınız:Erzurum
Yaşınız:12
Skype adresiniz:
Mikrofonunuz var mı:Var
Oyun içi isminiz:xNIKO_
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):2
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):10-11 ay (farklı hesaplarda oynuyordum)
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Harika ama son 3-4 haftadır lag oluyor onun dışında uhcffa olsun ffa olsun süper
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Maalesef
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Eski hesabımda SonOyuncuda Yetkiliydim
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Hazır Hissediyorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Böyle Güzel Serverde Yetkili Olup Server'in gelişmesini istiyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Uyum sağlayabilirim uygun
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu) dürüst ve nerdeyse günün 6-7 saatini XFallPvP'de geçiriyorum
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayır Yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Yedim sinirlenip adamlara (argo) kelime konuştum ama küfür bile sayılmaz
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Eskiden sinirlenirdim hileler olduğu için ama şimdi iyi
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Anlaşırım kesinlikle
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Bana verilen görevler dışında sunucuyu YouTube'da daha çok duyurmak falan
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: sunucunun lag problemini ve saygısız oyuncuları

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
Adınız: Samet Can
Soyadınız:Erzurum
Yaşınız:12
Skype adresiniz:
Mikrofonunuz var mı:Var
Oyun içi isminiz:xNIKO_
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):2
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):10-11 ay (farklı hesaplarda oynuyordum)
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Harika ama son 3-4 haftadır lag oluyor onun dışında uhcffa olsun ffa olsun süper
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Maalesef
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Eski hesabımda SonOyuncuda Yetkiliydim
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Hazır Hissediyorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Böyle Güzel Serverde Yetkili Olup Server'in gelişmesini istiyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Uyum sağlayabilirim uygun
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu) dürüst ve nerdeyse günün 6-7 saatini XFallPvP'de geçiriyorum
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayır Yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Yedim sinirlenip adamlara (argo) kelime konuştum ama küfür bile sayılmaz
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Eskiden sinirlenirdim hileler olduğu için ama şimdi iyi
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Anlaşırım kesinlikle
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Bana verilen görevler dışında sunucuyu YouTube'da daha çok duyurmak falan
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: sunucunun lag problemini ve saygısız oyuncuları
14 yaş ve üstü şartımız var, üzgünüz olumsuz.

AnderBaBa94

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız: Samet
Soyadınız: Kaya
Yaşınız: 16
Skype adresiniz: sametaga.offical
Mikrofonunuz var mı: evet
Oyun içi isminiz: Domagoj
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 2
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): daha bugün
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): DarkMC de Kuruculuk yaptım Ve şu an Kurucusu olduğum ParkNW var.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Sunucuyu beğendiğim için gerçekten tebrikler 2 yıldır mc oyuncusuyum ama herşeyi 10 yıldır oynanyan kadar biliyorum.

xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): 2 yıldır oynayıp vs yi buildi plugini 10 yıl oynayan kişilerden daha iyi yapabilmem.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Kötü laf v.s argo kullanmam dinime bağlıyım kötü sözün yanlış olduğunu bildiğim için kullanmam beni tanıyan tanır.tabi sizin tanımadığınız için bilmiyorum ne tepki verirsiniz.

Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: benim işim.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Sunucuda zaten gerekli eklentilerin olduğunu düşünüyorum ama eklemek istediğim bir şey var silah plugini ile sadece silah ile vs atılacak bir map hazırlanır orda silah ile savaşırlar.

Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucunun silinmesini gerektirecek bir şey olduğunu düşünmüyorum.

skypemi doğru yazamısınız bilmiyorum kimi official yazıyor ama offical olacak siz yineden kopyalayın yanlış olmasın.

sametaga.offical.

Teşekkürlerimi Arz ederim İyi Günler.

ve tabloya ölme ve öldürmeyi eklerim .

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Adınız: Samet
Soyadınız: Kaya
Yaşınız: 16
Skype adresiniz: sametaga.offical
Mikrofonunuz var mı: evet
Oyun içi isminiz: Domagoj
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 2
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): daha bugün
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): DarkMC de Kuruculuk yaptım Ve şu an Kurucusu olduğum ParkNW var.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Sunucuyu beğendiğim için gerçekten tebrikler 2 yıldır mc oyuncusuyum ama herşeyi 10 yıldır oynanyan kadar biliyorum.

xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): 2 yıldır oynayıp vs yi buildi plugini 10 yıl oynayan kişilerden daha iyi yapabilmem.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Kötü laf v.s argo kullanmam dinime bağlıyım kötü sözün yanlış olduğunu bildiğim için kullanmam beni tanıyan tanır.tabi sizin tanımadığınız için bilmiyorum ne tepki verirsiniz.

Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: benim işim.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Sunucuda zaten gerekli eklentilerin olduğunu düşünüyorum ama eklemek istediğim bir şey var silah plugini ile sadece silah ile vs atılacak bir map hazırlanır orda silah ile savaşırlar.

Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucunun silinmesini gerektirecek bir şey olduğunu düşünmüyorum.

skypemi doğru yazamısınız bilmiyorum kimi official yazıyor ama offical olacak siz yineden kopyalayın yanlış olmasın.

sametaga.offical.

Teşekkürlerimi Arz ederim İyi Günler.

ve tabloya ölme ve öldürmeyi eklerim .
Bizimle değilsin.