Sizlerde Arıyormusunuz?

Walden

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
1.9'dan beri bende hazırlıyorum survival, şu an sürümü 1.12
Gerçekten çok şey yaptım, güncel sürümler ile daha çok sistemler ekleme şansınız oluyor.
Hile korumamızda var, eklentiler ile yapabileceğimiz en iyi hile koruması diyebilirim (elbet aşan olacaktır ama zor, eklenti ile bu kadar oluyor)
Örnek veriyorum speedmine korumasından, ver50 kazma ile kırıyorum sıfır hile uyarısı ama speedmine açtığım gibi düşük hızda anında uyarıyı veriyor.

Sen böyle konular açma, hevesini kırılmasın. Kendin düşün sistemleri ve hazırla, sunucunun açılmasına yakın da sunucu reklam konusunu aç biraz tanıt kendini ve sunucunu ki biraz kitleni toplayabilesin. Sorun olursa bana özelden mesaj atabilirsin, sunucunda başarılar.

swaliebravemc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kesinlikle katılıyorum. Çok değişik oyun modları var. Bunu yapan olsa sunucusu baya tutar ama Türkiye işte ne yapacaksın.
sunucu sahibi öncelikle yaptığı işi nekadar tuttuğunu görmeli iyi tutarsa devamıda gelir zaten diğer modlar v.s
minecraft türkiyede böyle devam ediyor. şıp diye hub kurulursa tutmaz.. örneklerini gösterebilirim.

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
şu tarz konuşmalar benim sinirimi bozuyor. öncelikle yapmacık tavırlardan vazgeçip düzgün cevap ver.
şurda "tartışıyoruz" konuyu sapıtma.
diğer sunucularda farkınız diyorsunuz ama diğer sunuculardaki hile korumalarınıda biliyoruz.
parayada kıyarız hile korumasınıda yaptırırız onda sorun yok.
fakat minecraft türkiye hile yönünde buda online düşüşünü sağlayacak.

bu eskileri anmak için projemde. sadece survival olmayacak. ileri faction skyblock ve diğer modlarda eklenecek.
eğer bu tutarsa devamı gelecek :)
Sanki Türkiye'de hiç faction skyblock açılmadı.Daha az olan oyun modlarına yönelirseniz sizin için daha iyi olacaktır.

swaliebravemc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1.9'dan beri bende hazırlıyorum survival, şu an sürümü 1.12
Gerçekten çok şey yaptım, güncel sürümler ile daha çok sistemler ekleme şansınız oluyor.
Hile korumamızda var, eklentiler ile yapabileceğimiz en iyi hile koruması diyebilirim (elbet aşan olacaktır ama zor, eklenti ile bu kadar oluyor)
Örnek veriyorum speedmine korumasından, ver50 kazma ile kırıyorum sıfır hile uyarısı ama speedmine açtığım gibi düşük hızda anında uyarıyı veriyor.

Sen böyle konular açma, hevesini kırılmasın. Kendin düşün sistemleri ve hazırla, sunucunun açılmasına yakın da sunucu reklam konusunu aç biraz tanıt kendini ve sunucunu ki biraz kitleni toplayabilesin. Sorun olursa bana özelden mesaj atabilirsin, sunucunda başarılar.
teşekkür ederim. şuandan itibaren pluginleri toplamaya başladım yaklaşık 1000 tl bütçem olacak diğer yıl, paralı pluginler almayı düşünüyorum, alacağımda zaten :) iyi forumlar

ExS

“Alıştım artık” cümlesi çok umutsuz değil mi ya?
En iyi cevaplar
0
Seçimi sana bırakıyorum:

Eğer amacın oyuncu ise lütfen bırak sunucu olayını. 100 tane oyuncun olmuş ve 85 tanesi çöp.. Ne işe yarayacak? Hack açanlar zaten 10 yaşında çocuklar. Ha eğer Minecraft'ın yaş kitlesini düşünürsek (Türkiye de) oda 10 yaş. Ama şunu söyleyeyim ki kaliteli oyuncu arayacaksın çok oyuncu değil. O zaman diğer sunuculardan farkın kalmaz :) Ben senin böyle bir sunucu açacak kapasite de olduğuna inanmıyorum...

Zaten anlatsam da anlamayacağını biliyordum :) Üzgünüm, seni kaybettik.

swaliebravemc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sanki Türkiye'de hiç faction skyblock açılmadı.Daha az olan oyun modlarına yönelirseniz sizin için daha iyi olacaktır.
normalde yaparız fakat bu seride, eskileri anmak için eskileri özleyenlere özel olarak skyblock ve factionda bu seride olacak diğer modlarda zaten sıkıntı yok :)

Seçimi sana bırakıyorum:

Eğer amacın oyuncu ise lütfen bırak sunucu olayını. 100 tane oyuncun olmuş ve 85 tanesi çöp.. Ne işe yarayacak? Hack açanlar zaten 10 yaşında çocuklar. Ha eğer Minecraft'ın yaş kitlesini düşünürsek (Türkiye de) oda 10 yaş. Ama şunu söyleyeyim ki kaliteli oyuncu arayacaksın çok oyuncu değil. O zaman diğer sunuculardan farkın kalmaz :) Ben senin böyle bir sunucu açacak kapasite de olduğuna inanmıyorum...

Zaten anlatsam da anlamayacağını biliyordum :) Üzgünüm, seni kaybettik.
eywallah. bu konuyu açarak hata etmişim. evet ben tutturamacağım lanet olsun.
bir şans olarak bunu yapacağım paralara kıyacam.
umarım tutar. iyi forumlar

hile korumasına olumlu yönden bakıyorum. eleştirilerin daha iyi bir kaliteyi yaratıyor.
düşüneceğim bunu "kaliteli oyuncu"

Tutar, ama tutmazsa benden değil.
eyw :) görmemişim

Nicat000

mr. Hortlayanus
En iyi cevaplar
0
Bana gelip sorduğunda, sana tutmayacağını söyledim :( millet kasa,rütbe,concon ve dahasını istiyor.
Eger 1.12 yapacaksan özellikleri bol olması gerekiyor

Cullen

alt veit eg Odin
Emekli
En iyi cevaplar
18
Sanırım bir ben beğendim. Sunucuda oynamadan kesin bir sonuca varamam ama şu 1.8'de %100 emek denilen para ile eşya alınan sunuculardan bıktım aslında
2013 yıllarında bir sunucu vardı cidden dendiği gibi %100 emek sunucuydu hatta herobrine modu vardı. Evimizin camlarını kırıp odun evleri yaktığı için mağaralara ev yapardık orada da rahat bırakmazdı gelir mağaranın altını kazardı. Baya oynadık eğlendik sonra 2 3 ''eğlence arayan'' insan serveri çöktürdü ondan sonra bir daha düzgün survival serveri görmedim.

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
Sanırım bir ben beğendim. Sunucuda oynamadan kesin bir sonuca varamam ama şu 1.8'de %100 emek denilen para ile eşya alınan sunuculardan bıktım aslında
2013 yıllarında bir sunucu vardı cidden dendiği gibi %100 emek sunucuydu hatta herobrine modu vardı. Evimizin camlarını kırıp odun evleri yaktığı için mağaralara ev yapardık orada da rahat bırakmazdı gelir mağaranın altını kazardı. Baya oynadık eğlendik sonra 2 3 ''eğlence arayan'' insan serveri çöktürdü ondan sonra bir daha düzgün survival serveri görmedim.
Benim hayatımda tek gördüğüm düzgün survival serverinde petler vardı.O petler acıkıyor,beslemezsen ölüyorlardı.Adam öldürdükçe de level atlıyorlardı.Bu özellik 2013 yıllarında bir sunucuda vardı.Şimdikiler ipeksi ile git spawner kaz sonra level kas enchli eşya yap,hile aç herkesi kes mantığı var.

Cullen

alt veit eg Odin
Emekli
En iyi cevaplar
18
Benim hayatımda tek gördüğüm düzgün survival serverinde petler vardı.O petler acıkıyor,beslemezsen ölüyorlardı.Adam öldürdükçe de level atlıyorlardı.Bu özellik 2013 yıllarında bir sunucuda vardı.Şimdikiler ipeksi ile git spawner kaz sonra level kas enchli eşya yap,hile aç herkesi kes mantığı var.
Kısacası 4 yıl öncesine kadar her şey harikaydı

EarthObjective

White and Black...
En iyi cevaplar
0
Şu an Türkiye'nin en büyük çekirdek sunucularından biri olan bu karşı olduğunuz tüm özellikler var. Her gün 1000'den fazla oyuncusu olan sunucular, yalnızca yaşı düşük kitleye hitap ederken, bu projeler zıttını yapsa ne olacak?

Bu tür değişiklikler, bu gibi projelerin değil büyük sunucuların yapması kitlenin her zaman girdiği sunucuda mecbur yeniliklere alışması demektir. Gördüğümüz üzere çoğu kişi negatif yorumlar atmış. Ayriyeten, koruma 1000 zırh seven bir oyuncunun bu konuya tesadüfen girmesi çok düşük bir ihtimal. Buna göre oyuncunuz muhtemelen düşük olacak ki sizinde bu gibi bir harekette bulunmanız bir fayda sağlamayacak.

Kalite sunucuyu elbet tutturur fakat bu dediğiniz Türkiye'de işe yaramaz... Gerçeklere alışın.

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu an Türkiye'nin en büyük çekirdek sunucularından biri olan bu karşı olduğunuz tüm özellikler var. Her gün 1000'den fazla oyuncusu olan sunucular, yalnızca yaşı düşük kitleye hitap ederken, bu projeler zıttını yapsa ne olacak?

Bu tür değişiklikler, bu gibi projelerin değil büyük sunucuların yapması kitlenin her zaman girdiği sunucuda mecbur yeniliklere alışması demektir. Gördüğümüz üzere çoğu kişi negatif yorumlar atmış. Ayriyeten, koruma 1000 zırh seven bir oyuncunun bu konuya tesadüfen girmesi çok düşük bir ihtimal. Buna göre oyuncunuz muhtemelen düşük olacak ki sizinde bu gibi bir harekette bulunmanız bir fayda sağlamayacak.

Kalite sunucuyu elbet tutturur fakat bu dediğiniz Türkiye'de işe yaramaz... Gerçeklere alışın.
yoo yarar neden yaramasın. Tabi "ultra mega omega zor olan bu sunucumuzda elmas kazınca elmas gelmicek %000000000000.1 şans ile elmas gelicek çok zor olucak 10000. yılda kasıcaksınız" tarzı bir sunucu açarsanız tutmaz

EarthObjective

White and Black...
En iyi cevaplar
0
yoo yarar neden yaramasın. Tabi "ultra mega omega zor olan bu sunucumuzda elmas kazınca elmas gelmicek %000000000000.1 şans ile elmas gelicek çok zor olucak 10000. yılda kasıcaksınız" tarzı bir sunucu açarsanız tutmaz
Yarayabilir, bir ihtimal fakat büyük sunucular yaparsa özellikle çekirdek sunucular, bu sunucularda yaş kitlesinin daha düşük olduğunu biliyoruz. Bu yüzden bana göre büyük sunucular yaparsa daha iyi olur.

swaliebravemc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tepkiler yüzünden, proje iptal edildi.
Fakat minecraft türkiye olarak nereye gittiğimiz
hayra alamet değil.