ErenRyz
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Anlıyorum VIP almıyorlarmı hiç ?Zaman fakiriyiz![]()
Anlıyorum VIP almıyorlarmı hiç ?Zaman fakiriyiz![]()
Anlıyorum VIP almıyorlarmı hiç ?
Sponsor olabilirim ?Zaman demiştim para değil.
Yeterince donor satışımız mevcut, sponsor aramıyoruz ve HUB yapmayı düşünmüyoruz.Sponsor olabilirim ?
Açıkçası PVP sunucusunu idare edecek zamanı son zamanlarda çok az bulabiliyoruz. Sunucu kurucularının bu sene gireceği sınavın yanında moderatör eksikliği de cabası. HUB büyük bir sorumluluktur, kod bilgisi ve mimariden ziyade boş zamana ihtiyacımız var takdir edersenizArtık Serverin HUB olması gerek.
Sunucunun donma sorunları üzerine ufak bir bakım yapıldı.
Konsolun mesaj spamlaması giderildi.
UHCFFA sorunlarının tamamı giderildi.
FFA alanına girişlerde ufak tefek düzeltmeler yapıldı.
Şu anda Hub olmak gibi bir düşüncemiz yok :/Hub olma planını ne zaman aktif olacak?
Şu anda Hub olmak gibi bir düşüncemiz yok :/
Bizim sağımız solumuz tam belli olmuyor desem yalan olmaz. Ama olağanüstü bir durum olur da kapanmaz ise Temmuz 2018'e dek PVP olarak devam edeceğimizin garantisini verebilirim.Hub olma planını ne zaman aktif olacak?
1 yıldır çalışıyorum ancak yetkim yok, varda yok.Ali sende mi artık bu sunucuda çalışıyorsun. Hayırlı olsun kardeşimGörevin ne xFall'da
![]()
Yetkisi varda varmış gibi görünmek istemiyor arkadaş desek daha doğru olacaktır.1 yıldır çalışıyorum ancak yetkim yok, varda yok.
Yetkisi varda varmış gibi görünmek istemiyor arkadaş desek daha doğru olacaktır.
FFA girişlerinde oluşan ufak bir sorun halledildi.
Sunucunun donma sorunları kesin olarak bitti.
ArenaPvP'nin tüm hataları ve sorunları giderildi.
Bütün yazdığın yorumlar konu dışı zaten, ilk değil yani. Kendisi başka fotoğraf bulamadığı için bununla yetinmek durumunda kalıyor. Gelişiyoruz ve devam edeceğiz teşekkürler.Konu dışı ama siz o profil fotoğrafını ne zamandır beri kullanıyorsunuz. Bu arada sunucu git gide gelişiyor![]()