GTA 5 Tam Ekran Yapmak

ExS

“Alıştım artık” cümlesi çok umutsuz değil mi ya?
En iyi cevaplar
0
gamer.png

CtnRXM.jpg

GTA 5 Tam Ekran Yapma

Merhaba değerli Gamer okurları!

Bir gün belki hepimizin başına gelmiştir bu maalesef. Gerçekten çok gıcık edici ve çözümü çok basit olan bir sorun. Özellikle de GTA 5'in crackli sürümlerinde karşılaşmanız daha yüksek bir ihtimal. Ayrıca belirtmek isterim ki eğer bilgisayar sisteminiz düşükse küçük ekran modun da oynamanız da fayda var, daha rahat oynarsınız. Sadece rahat oynamak değil daha iyi verim ve fps alırsınız. Sonuçta oyununuzun zehir olmasını istemezsiniz değil mi?

Öncelikle yapmanız gereken GTA 5 ayarlarınızı yapmak, eğer bunu kontrol etmezseniz çözüm işe yaramayabilir. Peki GTA 5 ayarlarınızı nasıl yapacaksınız? Eğer bilmiyorsanız hemen anlatayım. Settings > Graphics yolunu izledikten sonra Screen Type ayarını Full Screen yapınız. Bunu yaptığınızda GTA 5 ekran ayarlarınızı yapmış olacaksınız. Tabii ki bunu yaptıktan sonra yapılacak bir kaç şey daha var. GTA 5'in ekran ayarlarını yaptıktan sonra ise yapmanız gereken tek şey bir tuş kombinasyonu uygulamak. "
Alt + Enter" kombinasyonunu uyguladıktan sonra artık oyununuz tam ekran modundadır. En başta yazdığım gibi tekrar yazıyorum, eğer bilgisayar sisteminiz düşük ise lütfen tam ekran modunda oynamayın, verim alamazsınız.

Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim, iyi forumlar!

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Bilmeyenler için güzel olmuş.

KozyOldV

Dünyayı anlamak yetmez, onu değiştirmek gerekir.
En iyi cevaplar
0
Başarılısın. Ama daha başarılı olabilirsin. Ben buna inanıyorum!

Nicat000

mr. Hortlayanus
En iyi cevaplar
0
Ben bu oyunu ilk indirdiğim zamanlar Video Card zayıf diye biraz kasıyor. Günler geçtikce dahada kasmaya başlıyor :(
Bende hep tam ekran modunda oluyordu yarım ekran yapıp deneyeceğim. Bilgi için teşekkürler

ExS

“Alıştım artık” cümlesi çok umutsuz değil mi ya?
En iyi cevaplar
0
Ben bu oyunu ilk indirdiğim zamanlar Video Card zayıf diye biraz kasıyor. Günler geçtikce dahada kasmaya başlıyor :(
Bende hep tam ekran modunda oluyordu yarım ekran yapıp deneyeceğim. Bilgi için teşekkürler
Rica ederim, görevim.