Cupex Network +800 ONLİNE

Cupex

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Merhaba Değerli İnsanlar ,
Çok az bir süre içerisinde aktif olucagımız sunucumuza yetkili almamız gerekmekte
+800 ve ya +1000 Sabit bir oyuncu kitlemiz Olucaktır

Peki ya Nasıl ?
Ünlü youtber lara reklam ücretlerini vermiş bulunmaktayız .

Alımlarımız Neler ?
Rehber ( 0/30 )

Yetkilerimiz Ne olucak ?
Ban , mute , Özel yazı rengi , tag

ÖNEMLİ : Düzenli bir şekilde işinizi yaparsanız Ücret alabilirsiniz!

Peki ya senden habersiz herkeze ban atarsam ne olur ?
Size sunucagımız bilgilerde sözleşme mevcut onu kabul etmiş olursanız , Gerekli işlemleri

Bilişim Suçlarına Sevk Edilebilirsiniz .

Bu bilgileri okuduysanız daha herşeyin başındasınız . .

Bize Ulaşarak Diğer Sorularımıza Geçebiliriz !
KENDİNE GÜVENEN GELSİN ! AKTİF OLUCAK KİŞİLER
Size Nasıl Ulaşabilirim ?

Facebook : Cupex Network
Hotmail: [email protected]
Youtbe : Cupex Network TR
Site :
-
( az kaldı !)
TS3: ts3.cupex.net - ts3.cupexmc.net
Gmail: [email protected]

Unutma Su Uyur Ama Düşman Uyumaz!
Cupex Network Firma Sponsor ( Yöncü Bilişim )
@2016 - @2017 Tüm hakları saklıdır!

Son düzenleme:

RLC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
Daha alan adlarını satın almamışsınız. Siz açmadan önce ben satın alıp kendi sunucuma yönlendirip reklam yapabilirim.

Çok açıklarınız var (Daha açılmadan)

Ekstra olarak herşeyi dava edemezseniz. Veyatta telif hakkı politikası uygulayamazsın.

Son olarak :p Konuda eksik var hangi oyun modlarının olacağını yazmamışsınız. Bunlarıda yazmanız gerek. Başvuru yapacak kişiler nerden bilebilir.

Tekrardan Son olarak :polis: Sunucuda olabilecek en ufak açık 100 - 200 oyuncu kaybetmenize sebep olabilir. Örneğin üyelerinizin kaydının silinmesi (veritabanı) sunucuyu belkide 1000 onlinedan 200 online a kadar düşürebilir. VIP alanlarında isminde tekrardan kayıt olurlar üyeler zengin olur. Umarım anlatabilmişimdir.

Onun dışında bir şey yok. Bu söylediklerimi düzeltmeyi unutmayın.

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
Bilişim suçları da boş boş oturduğu için senin ''Abi herif sunucumda herkesi banladı'' demenle ilgilenecek. Gecenin bir yarısı iyi güldüm.
Daha açılmamış bir sunucu için nasıl 800 kişi vaat edebiliyorsunuz? 2014 yılında açılmış XXXXXNetwork bile 1000 i zor görürken ne bu özgüven?

Cupex

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Daha alan adlarını satın almamışsınız. Siz açmadan önce ben satın alıp kendi sunucuma yönlendirip reklam yapabilirim.

Çok açıklarınız var (Daha açılmadan)

Ekstra olarak herşeyi dava edemezseniz. Veyatta telif hakkı politikası uygulayamazsın.

Son olarak :p Konuda eksik var hangi oyun modlarının olacağını yazmamışsınız. Bunlarıda yazmanız gerek. Başvuru yapacak kişiler nerden bilebilir.

Tekrardan Son olarak :polis: Sunucuda olabilecek en ufak açık 100 - 200 oyuncu kaybetmenize sebep olabilir. Örneğin üyelerinizin kaydının silinmesi (veritabanı) sunucuyu belkide 1000 onlinedan 200 online a kadar düşürebilir. VIP alanlarında isminde tekrardan kayıt olurlar üyeler zengin olur. Umarım anlatabilmişimdir.

Onun dışında bir şey yok. Bu söylediklerimi düzeltmeyi unutmayın.

Gerçekten hiçbir şeyin farkında degilsiniz , Domain Adresleri hepsi alındı lakin aktif edilmedi Demişsinki bu özgüven nereden gelio ? Biz Firma Sahibi ile sponsorlu çalışıyoruz ve bu durumda bu konuları tek tek hepsi ile iletişime geçildi bana burada gelipde +800 +1000 nasıl görüceksiniz diyorsunuz Ücret ile her şey yapılıo bunu unutmayın . Rica ediyorum böyle gereksiz anlamsız mesajlar atmayın .

itsathena

Tanıdığım tek papa benim Big Poppa
Sponsor
En iyi cevaplar
0
Sen birini parayla mı tutuyor sun oynaması için ?

Jklmfb00

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben server da rehber olmak istiyorum
Adım: Furkan
Komut bilgim : %85
Oyuncularla aram : Genellikle uyum sağlarım bana argo kullanmadığı sürece hiç terbiyemi bozmam
Server güzele benziyor rehber olursam ne mutlu

AcarPLSK

Welcome to the cyber world!
En iyi cevaplar
0
Merhaba, benden de eleştiri gelsin. Eğer o youtuber'lar ailevi sebeplerden dolayı youtube'ı bırakırsa para gider, 800 oyuncu rüyaya gider. Ve şunu unutmayın youtube'dan sunuculara giren pek kişi tanımamaktayım. Ve emin olun youtuber'lara sunucularda iyi oynamalarından, iyi oyuncu olduklarından abone değiller. O kadar like gelmiyor. Onlar eğlenceliler. Sen kendinden örnek verir misin? Youtuber'ların koydukları linklerden kaçına tıklıyorsun? Bilgilendirici videolarda değil. Oyun videolarında? Ve belki youtube batarsa?

AcarPLSK

Welcome to the cyber world!
En iyi cevaplar
0
Söylentiye göre öyle ama bir kanıt sunamadılar hala :D reklam vererek oyuncu çekemezsiniz kalite önemli eğer dünya siizn mantığınızda dönseydi şuanda her sunucu +100'dü. millet skype'ta öyle bir reklam veriyor ki en az 2 kişi kazanabiliyorlar +100 grupta?