Mimar-Moderator-Skripter Kendine Güvenen Kişiler

GGalot01

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Selam Öncelikle Kendimi Tanıtayım
Ben Gökhan
16 Yaşindayim
3-4 Yıl Minecraft Oynuyorum
Kendime Sunucu Kurdum Skyblock Sunucusu
Sunucunun Çoğu Aksamları Bitmiş Olup 1 Haftaya Kadar Açılacak
Tabi Çoğu İşlevi Kendim Yapiyorum Bu Da Beni Zorluyor
Sabah 11 Gibi İşe Gidiyorm Akşam 7 8 Gibi Geliyorum Pek Zamanımda Yok Aslında O Yüzden Yetenekli Arkadaşları Arıyorum Yetenekliden Kastım Bir Mimar Alıyorum Adam //walls 35,89 Yapıyor Sonra Kendine Mimar Diyor Bumu Mimarlık Kardeşim
Sen Bunun İçinmi Geldin Sunucuya Yetenekliden Kastım Bu Arkadaşlar Şimdi Bana Lazım Olan Yetkilileri Söylüyorum Ve Kurallarını Söylüyorum..

Kurallar Ve Yetkiler
Moderator: Moderatorden Kastım Oyundaki Hataları Oyuncularla İlişkileri Güzel Olan Kişileri Bekliyorum Yaş Sınırı +15 Olacak Ve Skype Zorunlu Micte Zorunlu Olacak Arkadaşlar. Ben Oyunda Olmasam Bile Serverla İlgilenecek Arkadaşları Arıyorum.
Mimar: Mimar Dediğimiz Yetkili Bireyler Bana Ellerinden Gelen En Güzel Mimari Sanat Yapılarını Yapacak Kişilerdir Üşenmeden Yapacak Ve Birde Şu Var Bazı Mimar Arkadaşlar Sadece Kurucu Oyundayken Mimarlık Yapıyor Bunu Hiç Sevmiyorum Arkadaşım Sen Kurucunun Dediklerini Yapacaksın Kurucu Oyunda Olmayınca Bile Servera Göz Kulak Cikacaksın Mimari Yapılarını Bitirip Dinlenebilirsin Sen Güzel Yapı Yaparsan Ben Sana Karşılığını Bile Veririm Elbet :)
Skripter: Skripterden Kastım Arkadaşlar Bana Kendi Yazmış Olduğu Skriptleri Tanıtıp İstediğim Skriptleri Yapabilendir Sunucudada İstediği Gibi Afk Olabilir Ancak Skript Yazma Şartıyla :)

Şimdi Gelelim Forumlara Yetkili Alımlarına
Öncelikle Yetkili Bireylerdeki Şartları Sunuyum

Yetkili Şartları:
Mimar:
- Yaşı Minimum 15 Olacak
- İşinde Sabırlı Olucak
- Mimari Sanatı //set ve //walls dan ibaret olmuyacak
- Mikrofonu Ve Skypesi Zorunlu Olucak.

Moderator:
-
Aktiflik Süresi En Az 3 Saat Olacak
- Mikrofonu Ve Skypesi Zorunlu Olucak
- Yaş Sınırı +16 Olucak
- Bilgili Olucak

Skripter:
-
Çalıntı Yapmadan Skript Yazabilen
- Skype Ve Mikrofon Zorunlu
- Yaş Sınırı +14

Şimdi İse Forumlara Geçelim
Moderator:
Ad:
Sizce Moderatorlük Nedir?:

Mimar:
Ad:
Sizce Mimarlık Nedir?:
Genel Olarak Komutlamı Yaparsınız Yoksa Elinizlemi:
Yaptığınız En Güzel Mimari Sanatın Resmi:

Skripter:
Ad:
Yazdığınız En Güzel Skript(Kodu Atmasına Gerek Yok Anlatsın Yeter):

Sunucuya Göz Atmak İsteyenler Sunucumuz Şimdilik AxiTR Daha Sonrasında İse Batihost 3 Gb Sunucu Olacaktır +30 U Görürse Direk Hub Yapacağım
Sunucu İp:
SkyMania.batihost.com
Skypem:
gokhangenccan

Son düzenleme:

atakanreyizz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad:atakan koray
Mikrofonun Ve Skypen Varmı?:kartal100031
Sizce Moderatorlük Nedir?:

CandyGirl09

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Moderator:
Ad: Merve
Mikrofonun Ve Skypen Varmı?: mikrofon var , ben sizi eklerim
Sizce Moderatorlük Nedir?: Bence modluk oyunculara ve kendi yetkisinin üstündekilere yardım etmek demektr.

Kimliksizyt

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ad:Talha
Mikrofonun Ve Skypen Varmı?:yok bunlardan
Sizce Moderatorlük Nedir?:1-Server Durumlarıyla İlgilenir
2-Lag Vb. gibi şeyleri halleder
3-Oyuncuların Sorunlarını Çözer

Ad:AtakanAcar
Mikrofonun Ve Skypen Varmı?:yok bunlardan
Sizce Moderatorlük Nedir?:1-Server Durumlarıyla İlgilenir
2-Lag Vb. gibi şeyleri halleder
3-Oyuncuların Sorunlarını Çözer

TeamLord

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ad:Ahmet

Mikrofonun Ve Skypen Varmı?: Skype Var Mic Yok
Sizce Moderatorlük Nedir?:Moderatörlük Oyuncuların Sorunlarını Kurucuya Bildiren Ve Eğer Bug Bulunursa (OP Verilirse)Bugları Kapatan Kişidir.

AsimovTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
SA ÖNCELİKLE İYİ FORUMLAR
Mimar:
Ad: Baran Gül
Mikrofon Ve Skypen Varmı?: Mikrafon da skype de var ama Discordu tercih ediyorum skype de gelirim sıkıntı olmaz.
Sizce Mimarlık Nedir?: Sonuçta minecraft hayal gücümüzü istediğimiz gibi şekillendirebildiğimiz bir oyun. Kaynak ve zaman sıkıntısı çekmediğimiz bu oyunda her oyuncu istediği yapıları yapabilir. İşte bu yapıları diğer oyunculardan daha güzel ve özgün yapabilen kişiler biz mimarlardır.
Genel Olarak Komutlamı Yaparsınız Yoksa Elinizlemi: Açıkçası mecbur olmadıkça (büyük warplar, hub server lobileri) //wand komutlarını kullanmayı sevmem. Singleplayer ımda worldedit yüklü değildir bile. Buildim de hızlı olduğu için elimle yapmayı tercih ederim
Yaptığınız En Güzel Mimari Sanatın Resmi: Hazırda bir fotoğrafım yoktu bunu şimdi yaptım biraz aceleye gelmiş olabilir :)
2017-09-13_02.11.31.png

GGalot01

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Konu Güncel
Yeni Hosta Geçildi.
İP Adresi Düzenlendi
BÜTÜN ALIMLARIMIZ HALA MEVCUT

Dima777

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad:ahmet
Mikrofon Ve Skypen Varmı?:evet Dima777_Ahmet
Sizce Mimarlık Nedir?:ben bir sanattır oyuncuların ilgisini çekmektir
Genel Olarak Komutlamı Yaparsınız Yoksa Elinizlemi:yani büyük yapıları komutla ama desenleri elle yaparım
Yaptığınız En Güzel Mimari Sanatın Resmi:skaypten atarım
bu arada skyblock serverleri en fazla 2 ay dayanıyor vip alan yok sana tavsiyem op faction kurman bende hazır pluginide war her türlü konudada yardımcı olurm

arhanozkardes

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Skripter:
Ad: Arhan Özkardeş
Skript Yazabiliyormusunuz?:Evet, profesyonel olarak.
Yazdığınız En Güzel Skript(Kodu Atmasına Gerek Yok Anlatsın Yeter):En güzel demiyelim çünkü bu kişiden kişiye değişebilen bir husus. Ancak en kullanışlı dersek, warp edit'teki obisdyenleri köylüsü obsidyenyen miktarı ile orantılı olarak sete veya kılıç/kazmaya çevirmektir. Demek istediğim en çok satın alınan skript'im bu oldu.

Yunus138SunuY

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Moderator Olmak İstiyorum
Ad:Yunus Arslan
Mikrofonun Ve Skypen Varmı?: Mikrafonum Var Skype'de Var
Sizce Moderatorlük Nedir?:Bence Modaratörlük Serveri Düzenleyen oyunuclarla iyi geçinen Kurucuya yardım eden Bakıma girdiğinde işlere el atan oyunculara yardım eden kısacası adminden sonraki gelen kişi

Son düzenleme: