GGalot01
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Selam Öncelikle Kendimi Tanıtayım
Ben Gökhan
16 Yaşindayim
3-4 Yıl Minecraft Oynuyorum
Kendime Sunucu Kurdum Skyblock Sunucusu
Sunucunun Çoğu Aksamları Bitmiş Olup 1 Haftaya Kadar Açılacak
Tabi Çoğu İşlevi Kendim Yapiyorum Bu Da Beni Zorluyor
Sabah 11 Gibi İşe Gidiyorm Akşam 7 8 Gibi Geliyorum Pek Zamanımda Yok Aslında O Yüzden Yetenekli Arkadaşları Arıyorum Yetenekliden Kastım Bir Mimar Alıyorum Adam //walls 35,89 Yapıyor Sonra Kendine Mimar Diyor Bumu Mimarlık Kardeşim
Sen Bunun İçinmi Geldin Sunucuya Yetenekliden Kastım Bu Arkadaşlar Şimdi Bana Lazım Olan Yetkilileri Söylüyorum Ve Kurallarını Söylüyorum..
Kurallar Ve Yetkiler
Moderator: Moderatorden Kastım Oyundaki Hataları Oyuncularla İlişkileri Güzel Olan Kişileri Bekliyorum Yaş Sınırı +15 Olacak Ve Skype Zorunlu Micte Zorunlu Olacak Arkadaşlar. Ben Oyunda Olmasam Bile Serverla İlgilenecek Arkadaşları Arıyorum.
Mimar: Mimar Dediğimiz Yetkili Bireyler Bana Ellerinden Gelen En Güzel Mimari Sanat Yapılarını Yapacak Kişilerdir Üşenmeden Yapacak Ve Birde Şu Var Bazı Mimar Arkadaşlar Sadece Kurucu Oyundayken Mimarlık Yapıyor Bunu Hiç Sevmiyorum Arkadaşım Sen Kurucunun Dediklerini Yapacaksın Kurucu Oyunda Olmayınca Bile Servera Göz Kulak Cikacaksın Mimari Yapılarını Bitirip Dinlenebilirsin Sen Güzel Yapı Yaparsan Ben Sana Karşılığını Bile Veririm Elbet
Skripter: Skripterden Kastım Arkadaşlar Bana Kendi Yazmış Olduğu Skriptleri Tanıtıp İstediğim Skriptleri Yapabilendir Sunucudada İstediği Gibi Afk Olabilir Ancak Skript Yazma Şartıyla
Şimdi Gelelim Forumlara Yetkili Alımlarına
Öncelikle Yetkili Bireylerdeki Şartları Sunuyum
Yetkili Şartları:
Mimar:Ben Gökhan
16 Yaşindayim
3-4 Yıl Minecraft Oynuyorum
Kendime Sunucu Kurdum Skyblock Sunucusu
Sunucunun Çoğu Aksamları Bitmiş Olup 1 Haftaya Kadar Açılacak
Tabi Çoğu İşlevi Kendim Yapiyorum Bu Da Beni Zorluyor
Sabah 11 Gibi İşe Gidiyorm Akşam 7 8 Gibi Geliyorum Pek Zamanımda Yok Aslında O Yüzden Yetenekli Arkadaşları Arıyorum Yetenekliden Kastım Bir Mimar Alıyorum Adam //walls 35,89 Yapıyor Sonra Kendine Mimar Diyor Bumu Mimarlık Kardeşim
Sen Bunun İçinmi Geldin Sunucuya Yetenekliden Kastım Bu Arkadaşlar Şimdi Bana Lazım Olan Yetkilileri Söylüyorum Ve Kurallarını Söylüyorum..
Kurallar Ve Yetkiler
Moderator: Moderatorden Kastım Oyundaki Hataları Oyuncularla İlişkileri Güzel Olan Kişileri Bekliyorum Yaş Sınırı +15 Olacak Ve Skype Zorunlu Micte Zorunlu Olacak Arkadaşlar. Ben Oyunda Olmasam Bile Serverla İlgilenecek Arkadaşları Arıyorum.
Mimar: Mimar Dediğimiz Yetkili Bireyler Bana Ellerinden Gelen En Güzel Mimari Sanat Yapılarını Yapacak Kişilerdir Üşenmeden Yapacak Ve Birde Şu Var Bazı Mimar Arkadaşlar Sadece Kurucu Oyundayken Mimarlık Yapıyor Bunu Hiç Sevmiyorum Arkadaşım Sen Kurucunun Dediklerini Yapacaksın Kurucu Oyunda Olmayınca Bile Servera Göz Kulak Cikacaksın Mimari Yapılarını Bitirip Dinlenebilirsin Sen Güzel Yapı Yaparsan Ben Sana Karşılığını Bile Veririm Elbet
Skripter: Skripterden Kastım Arkadaşlar Bana Kendi Yazmış Olduğu Skriptleri Tanıtıp İstediğim Skriptleri Yapabilendir Sunucudada İstediği Gibi Afk Olabilir Ancak Skript Yazma Şartıyla
Şimdi Gelelim Forumlara Yetkili Alımlarına
Öncelikle Yetkili Bireylerdeki Şartları Sunuyum
Yetkili Şartları:
- Yaşı Minimum 15 Olacak
- İşinde Sabırlı Olucak
- Mimari Sanatı //set ve //walls dan ibaret olmuyacak
- Mikrofonu Ve Skypesi Zorunlu Olucak.
Moderator:
- Aktiflik Süresi En Az 3 Saat Olacak
- Mikrofonu Ve Skypesi Zorunlu Olucak
- Yaş Sınırı +16 Olucak
- Bilgili Olucak
Skripter:
- Çalıntı Yapmadan Skript Yazabilen
- Skype Ve Mikrofon Zorunlu
- Yaş Sınırı +14
Şimdi İse Forumlara Geçelim
Moderator:Ad:
Sizce Moderatorlük Nedir?:
Mimar:
Ad:
Sizce Mimarlık Nedir?:
Genel Olarak Komutlamı Yaparsınız Yoksa Elinizlemi:
Yaptığınız En Güzel Mimari Sanatın Resmi:
Skripter:
Ad:
Yazdığınız En Güzel Skript(Kodu Atmasına Gerek Yok Anlatsın Yeter):
Sunucuya Göz Atmak İsteyenler Sunucumuz Şimdilik AxiTR Daha Sonrasında İse Batihost 3 Gb Sunucu Olacaktır +30 U Görürse Direk Hub Yapacağım
Sunucu İp:
SkyMania.batihost.com
Skypem:
gokhangenccan
SkyMania.batihost.com
Skypem:
gokhangenccan
Son düzenleme: