Anlam veremediğim bir hata.

Couzens

Hertürlü Plugin Paketi Satılır . DarkTeaM.
En iyi cevaplar
0
Arkadaş crash i çözmeye çalışıyor bahsettiğin olağan üstü durumlarda crash verir ise yeniden başlatması için atını alan üsküdarı geçtikten sonra geçmiş ola.

Sunucu crash yerse o komut sunucu ya arkadaşın attığı hatayı verir ve sunucu stoplanır ama false olursa lagg girer 3-4 deneme sonra çöker TPS değerlerini yüksek tutarsa çökmez bile lagg girer geçer ben aylardır 1.8.8 kullanıyorum daha crash atan olmadı.

PlatinumTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunucu crash yerse o komut sunucu ya arkadaşın attığı hatayı verir ve sunucu stoplanır ama false olursa lagg girer 3-4 deneme sonra çöker TPS değerlerini yüksek tutarsa çökmez bile lagg girer geçer ben aylardır 1.8.8 kullanıyorum daha crash atan olmadı.
Maalesef bu çözüm değil durumu kurtarmaya yönelik bir eylem.
Yorumunuzda keşke true yerine false olarak yazsaydınız sanki true olarak ayarlaması gerektiğini söylüyor gibi bir hal almış.

Couzens

En iyi cevaplar
0
Maalesef bu çözüm değil durumu kurtarmaya yönelik bir eylem.
Yorumunuzda keşke true yerine false olarak yazsaydınız sanki true olarak ayarlaması gerektiğini söylüyor gibi bir hal almış.

:) ben o kodların sebebini yazdım elbette kesin çözüm paperspigot onu false yapmasını söylemek yararlı olmaz.

Couzens

En iyi cevaplar
0
Spigot daha fazla güncelleme alıyor daha geniş bir kitle tarafından kullanılıyor. Neden paperspigot ?

Hocam siz ciddimisiniz Allah için farkı ne ? bana bunu bir açıklayın.

PaperSpigot - Spigot aynı şeydir kodlama yapısı vesaire paperspigot birçok hatayı, bugu, balonu, crashı, ve performansı arttırmayı hedefleyen spigot'a bağlı birşeydir. Sadece yapımcıları farklı o kadar.

PlatinumTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

PaperSpigot - Spigot aynı şeydir kodlama yapısı vesaire paperspigot birçok hatayı, bugu, balonu, crashı, ve performansı arttırmayı hedefleyen spigot'a bağlı birşeydir. Sadece yapımcıları farklı o kadar.
Durduk yere saldırmanın bir manası yok ikimizin de insan olduğunu düşünüyorum umarım bu düşüncemde yanılmıyorumdur. Bir soru sormuştum ve soruya verdiğiniz şu cevaba bakın açıkcası forum sizin gibi şahıslar yüzünden gelişmiyor.
Farkı ne diyorsun da paperspigot kaç güncelleme aldı kaç geri bildirimi var ?
Bir bug oluştuğunda bunu kim farkeder kim kapatır hangisi daha çok kullanılıyor hangisinin geri bildirimi daha çok gibi konuları göz önünde bulunduramayacak bir konumdamısınız da farkı ne diyorsunuz ne farkeder diyorsunuz ?
Hangi hataları ve bug ları kapatıyor paperspigot hangisini kapatıyorsa spigot da da deneyelim.
Performans arttırmayı nasıl sağlıyor oyunun fiziğine oyun kurallarına, kalitesine müdahale ederek buu durumda benim işime yaramaz ki spigot a göre geri bildirimlere ve çıkarılan versiyonlara bakarsanız çok geride kalmış devamlılığınında garantisi yok.

Neyse konuyu uzatmaya gerek yok bu konuda acaba paperspigot ile alakalı kayda değer benim tercihimi değiştirecek bir bilginizin olduğunu ve buna dayanarak böyle bir tavsiye verdiğinizi düşünmüş faydalanmak amacıyla bilgi edinmek amacıyla sormuştum ki sanırım yanılmışım.
İyi forumlar.