- En iyi cevaplar
- 2
ama ben yazdımHahahaha ben yazacaktım![]()
bide diyolarki sitelerinde, taklitler aslını yüceltir serverinde alıntı olmayan bi yer yok
ama ben yazdımHahahaha ben yazacaktım![]()
Arkadaş crash i çözmeye çalışıyor bahsettiğin olağan üstü durumlarda crash verir ise yeniden başlatması için atını alan üsküdarı geçtikten sonra geçmiş ola.
Maalesef bu çözüm değil durumu kurtarmaya yönelik bir eylem.Sunucu crash yerse o komut sunucu ya arkadaşın attığı hatayı verir ve sunucu stoplanır ama false olursa lagg girer 3-4 deneme sonra çöker TPS değerlerini yüksek tutarsa çökmez bile lagg girer geçer ben aylardır 1.8.8 kullanıyorum daha crash atan olmadı.
Maalesef bu çözüm değil durumu kurtarmaya yönelik bir eylem.
Yorumunuzda keşke true yerine false olarak yazsaydınız sanki true olarak ayarlaması gerektiğini söylüyor gibi bir hal almış.
Spigot daha fazla güncelleme alıyor daha geniş bir kitle tarafından kullanılıyor. Neden paperspigot ?ben o kodların sebebini yazdım elbette kesin çözüm paperspigot onu false yapmasını söylemek yararlı olmaz.
Spigot daha fazla güncelleme alıyor daha geniş bir kitle tarafından kullanılıyor. Neden paperspigot ?
Hocam siz ciddimisiniz Allah için farkı ne ? bana bunu bir açıklayın.
Durduk yere saldırmanın bir manası yok ikimizin de insan olduğunu düşünüyorum umarım bu düşüncemde yanılmıyorumdur. Bir soru sormuştum ve soruya verdiğiniz şu cevaba bakın açıkcası forum sizin gibi şahıslar yüzünden gelişmiyor.Hocam siz ciddimisiniz Allah için farkı ne ? bana bunu bir açıklayın.
PaperSpigot - Spigot aynı şeydir kodlama yapısı vesaire paperspigot birçok hatayı, bugu, balonu, crashı, ve performansı arttırmayı hedefleyen spigot'a bağlı birşeydir. Sadece yapımcıları farklı o kadar.