MediaRise

PLAY.CRAFTRISE.TC
En iyi cevaplar
0
Bugün oynadığım en zevkli oyun UHC Run'idi! Bu zevki yaşatan CraftRise'ye teşekkür ediyorum.
UHC Run son dakikalar:

Oyun henüz beta aşamasında olduğu için sadece 5 arena bulunmakta. BETA aşamasını bugün tamamladık, yarın aktif olacak. Böyle güzel tablolar ve sizin yorumlarınız gibi güzel yorumlar gördükçe bizim motivasyonumuz artıyor.

Sizin UHC Run hakkında yorumlarınızı ve genel olarak yorumlama kabiliyetinizi kaliteli buluyorum. SurvivalGames oyunu içinde bir yorum/fikir bekliyoruz :)

Pluginsel

★ #NerdeOEskiGünler ★
Emekli
En iyi cevaplar
0
Oyun henüz beta aşamasında olduğu için sadece 5 arena bulunmakta. BETA aşamasını bugün tamamladık, yarın aktif olacak. Böyle güzel tablolar ve sizin yorumlarınız gibi güzel yorumlar gördükçe bizim motivasyonumuz artıyor.

Sizin UHC Run hakkında yorumlarınızı ve genel olarak yorumlama kabiliyetinizi kaliteli buluyorum. SurvivalGames oyunu içinde bir yorum/fikir bekliyoruz :)
SurvivalGames artık pek oynamıyorum, ama eksik gibi bir şey görürsem buradan yazarım merak etmeyin.
Sunucunuzda PvP oyununun olmadığını fark ettim, benim kendim hazırladığım bir PvP plugin paketi var, bunu özelden yazdım okuyabilirsiniz.

NOT: Creative'a 1.12.1 üzerinden girişler kapalı. (Bilgilendirme)

MediaRise

PLAY.CRAFTRISE.TC
En iyi cevaplar
0
+ Creative sunucusu için 1.12.1 girişleri bu geceki güncelleme paketi ile aktif olacak.
+ Lobi sunucularının haritaları güncellendi ve küçük iyileştirmeler yapıldı.
+ Hile sisteminde küçük çaplı iyileştirmeler yapıldı.
+ Sunucu ikon tasarımında değişikliğe gidildi.
+ UHC Run oyunu için hazırlıklar tamamlandı.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu zamana kadar pek hoşnut olmasam bile son 1 ayda kendinizi çok geliştirdiniz, başarılarınızın devamını diliyorum.

Pluginsel

★ #NerdeOEskiGünler ★
Emekli
En iyi cevaplar
0
+ Creative sunucusu için 1.12.1 girişleri bu geceki güncelleme paketi ile aktif olacak.
+ Lobi sunucularının haritaları güncellendi ve küçük iyileştirmeler yapıldı.
+ Hile sisteminde küçük çaplı iyileştirmeler yapıldı.
+ Sunucu ikon tasarımında değişikliğe gidildi.
+ UHC Run oyunu için hazırlıklar tamamlandı.
UHC Run'ı 1.8'a geçirdiniz, lag arttı. -_-
EDIT: 1.12.1'e geri dönmeyecek mi?

ExS

“Alıştım artık” cümlesi çok umutsuz değil mi ya?
En iyi cevaplar
0
UHC Run pek güzelmiş ya :p

Bu gün çok komik bir şey oldu arkadaşlar, böyle kendimce şaka yapıyordum ben sizden üstünüm forumda yazarım vs diye. (Aslında değilmiş fakat öyle gösteriyormuş takliti yani) Sonra bu yetkili bey geldi ve bana gıcık oldu sanırım üstümü end taşı ile kapattı ardından kimseye kırmayın dedi :D Neyse o arkadaşa buradan selam olsun :)

MediaRise

PLAY.CRAFTRISE.TC
En iyi cevaplar
0
UHC Run pek güzelmiş ya :p

Bu gün çok komik bir şey oldu arkadaşlar, böyle kendimce şaka yapıyordum ben sizden üstünüm forumda yazarım vs diye. (Aslında değilmiş fakat öyle gösteriyormuş takliti yani) Sonra bu yetkili bey geldi ve bana gıcık oldu sanırım üstümü end taşı ile kapattı ardından kimseye kırmayın dedi :D Neyse o arkadaşa buradan selam olsun :)

Sunucuya zor zaman ayırıyoruz, troll yapmak için hiç vaktimiz yok. Bunu biz yapmadık.

ExS

“Alıştım artık” cümlesi çok umutsuz değil mi ya?
En iyi cevaplar
0
O halde isim belirterek söylemeniz daha uygun olacaktır. "bu yetkili bey geldi ve bana..." gibi bir cümlenizi gördüm.
Yardımcıların işi sunucu ile uğraşmak böyle fotoğraflar normaldir.
Haklısınız, özür dilerim. Sunucu ile uğraşırken oyuncuları mı trollüyorlar acaba :D

Pluginsel

★ #NerdeOEskiGünler ★
Emekli
En iyi cevaplar
0
UHC Run oyunundan sonra sırada ki oyun planınız nedir?
- Katil Kim?
- Chamber.
- Arcade

Bu arada Arcade oyunlarını sıraladım ve sıralamayada devam ediyorum. :)

CraftRise Arcade MiniGames:

- Gravity
- TheLab
- BuildBattle (Solo & Teams)
- One In The Chamber
- Şans Blokları Hunger Games
- Salgın (Zombi Oyunu)
- TNT Run
- Gemi savaşları (TNT)
- Saklambaç
- Turf Wars
- Block Party
- Spleef
- FootBall

NOT: Spoiler içermektedir. (Şans Blokları Hunger Games.)

Eğer bütün bu oyun arcade'nin içerisinde olursa o arcade +1000 online olur. (Sadece arcade).
Tabi, kodlamasıda epey zor olur. -_-
Açaba hangileri eklenecek... (Cevap bekliyor olacağım.) :)

MediaRise

PLAY.CRAFTRISE.TC
En iyi cevaplar
0
UHC Run oyunundan sonra sırada ki oyun planınız nedir?
- Katil Kim?
- Chamber.
- Arcade

Bu arada Arcade oyunlarını sıraladım ve sıralamayada devam ediyorum. :)

CraftRise Arcade MiniGames:

- Gravity
- TheLab
- BuildBattle (Solo & Teams)
- One In The Chamber
- Şans Blokları Hunger Games
- Salgın (Zombi Oyunu)
- TNT Run
- Gemi savaşları (TNT)
- Saklambaç
- Turf Wars
- Block Party
- Spleef
- FootBall

NOT: Spoiler içermektedir. (Şans Blokları Hunger Games.)

Eğer bütün bu oyun arcade'nin içerisinde olursa o arcade +1000 online olur. (Sadece arcade).
Tabi, kodlamasıda epey zor olur. -_-
Açaba hangileri eklenecek... (Cevap bekliyor olacağım.) :)
Henüz gerçek bir plan oluşturmadık, aşağı yukarı böyle ve bize ait oyunlar olacak.

Konu güncel.

YunusEmreKarsli

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dün UHC Run oyununuzu bir deneyeyim dedim 12 kişi ile başlayan oyun 10 dakika geçmeden 3 kişiye düştü, ışınlanma olmadanda 2 kişide yanarak öldü ve oyunu kazandım. Sanırım oyuncularınız daha "UHC" oyunlarına hazır değil :D ayrıca madenleri gösteren hile koruması (ismi yazılmıyor) pek iyi olmamış ama yinede Türkçe bir şekilde UHC oynamak beni mutlu etti :)

MediaRise

PLAY.CRAFTRISE.TC
En iyi cevaplar
0
mSquid_ nickindeki premium hesabımla kayıt olunmuş, sıfırlayabilir misiniz?
Web sitemiz üzerinden "Premium hesabın size ait olduğuna dair bir kanıt ile" gönderiniz.

Dün UHC Run oyununuzu bir deneyeyim dedim 12 kişi ile başlayan oyun 10 dakika geçmeden 3 kişiye düştü, ışınlanma olmadanda 2 kişide yanarak öldü ve oyunu kazandım. Sanırım oyuncularınız daha "UHC" oyunlarına hazır değil :D ayrıca madenleri gösteren hile koruması (ismi yazılmıyor) pek iyi olmamış ama yinede Türkçe bir şekilde UHC oynamak beni mutlu etti :)
- Madenlerin yanlış gösterilmesi sorunu çözüldü.
- Oyun modlarında kısa bir süre içinde yeni güncellemeler gelecek, az oyuncu ile PvP atmanın önü kapatılacak.

GÜNCELLEMELER:
- Sunucu alt yapısında performans güncellemeleri.
- UHC Run madenlerin yanlış gözükme sorunu çözüldü.
- UHC Run "LAG" sorunu çözüldü.
- UHC Run için yeni özellikler / hata düzeltmeleri.
- Bedwars için performans güncellemesi bu gece aktif olacak.

- EGGWARS ve BEDWARS performans güncellemeleri sorunsuz olarak aktifleşti.​