- En iyi cevaplar
- 0
Bir başka "neden?" konusuyla daha sizlerleyim. Bir çoğunuz sanıyodur piyasadaki en ucuza yicek içecek vb. alabileceğiz yer bimdir diye. Tabikide bu yanlış en ucuza ürün bulabileceğiniz yer toptancılardır. Aslına bakarsanız bim'de bir toptancı ama ben toptancı olarak görmüyorum şahsen. Ürünleri çok kalitesiz benim bahsettiğim toptancılarda bildiğin bakkaldan aldığınız ürünlerin aynısı var ve tabikide çok daha ucuza. Yakınlarınızda bir toptancı varken market bakkal vb yerlerden alış-veriş yapıyosanız ciddi anlamda israf ettiğinizi söylemek isterim. Eğer yoksa bu konuyu dikkate almayın. Gelin sizle bi karşılaştırma yapalım. Karşılaştırmak için CarrefourSA ve Bizim'i kullanalım.
SuperFresh Pizza King CarrefourSA'da 14,20TL iken Bizim'de 10,75tl.
Cafe Crown Latte 8'li CarrefourSA'da 4,50tl iken Bizim'de 3,65tl.
Ülker Halley 10'lu CarrefourSA'da 4,25 iken Bizim'de 3,75tl.
Yani anlatmak istediğim şey ürün aynı iken fiyat daha ucuz. Ürünün fiyatı ne kadar yükselirse ediceğiniz kar o kadar artıyor. Eve eksik görürken ediceğiniz kar ile güzel bi alabalık ziyafeti çekebilirsiniz
Önceki Neden? konum; https://forum.gamer.com.tr/konu/neden-yueruemek-gibi-bi-eziyeti-kendinize-yapiyosunuz.374008/
Son düzenleme: