Neden Fazla Para Veriyosunuz? - Toptancılar

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0

Bir başka "neden?" konusuyla daha sizlerleyim. Bir çoğunuz sanıyodur piyasadaki en ucuza yicek içecek vb. alabileceğiz yer bimdir diye. Tabikide bu yanlış en ucuza ürün bulabileceğiniz yer toptancılardır. Aslına bakarsanız bim'de bir toptancı ama ben toptancı olarak görmüyorum şahsen. Ürünleri çok kalitesiz benim bahsettiğim toptancılarda bildiğin bakkaldan aldığınız ürünlerin aynısı var ve tabikide çok daha ucuza. Yakınlarınızda bir toptancı varken market bakkal vb yerlerden alış-veriş yapıyosanız ciddi anlamda israf ettiğinizi söylemek isterim. Eğer yoksa bu konuyu dikkate almayın. Gelin sizle bi karşılaştırma yapalım. Karşılaştırmak için CarrefourSA ve Bizim'i kullanalım.

SuperFresh Pizza King CarrefourSA'da 14,20TL iken Bizim'de 10,75tl.
Cafe Crown Latte 8'li CarrefourSA'da 4,50tl iken Bizim'de 3,65tl.
Ülker Halley 10'lu CarrefourSA'da 4,25 iken Bizim'de 3,75tl.

Yani anlatmak istediğim şey ürün aynı iken fiyat daha ucuz. Ürünün fiyatı ne kadar yükselirse ediceğiniz kar o kadar artıyor. Eve eksik görürken ediceğiniz kar ile güzel bi alabalık ziyafeti çekebilirsiniz :D.

Önceki Neden? konum;
https://forum.gamer.com.tr/konu/neden-yueruemek-gibi-bi-eziyeti-kendinize-yapiyosunuz.374008/

Son düzenleme:

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim aile genellikle toptancıları kullanıyor zaten :/ 1 ev harçlığı ile 2 evi doyurabilirsin bu sayede :D

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Benim aile genellikle toptancıları kullanıyor zaten :/ 1 ev harçlığı ile 2 evi doyurabilirsin bu sayede :D
Bende yemeye ve özellike ETE VE PROTEİNE aşırı düşkün olduğum için hertürlü tasarufu yapmaya çalışıyorum malum ülkede et biraz pahallı gerçi bana artık o kadar pahallı gelmiyor :D. Yakında kendi balığımı kendim tutmaya başlicamda benim favori balığım ala balık ve onu felaket fazla gelişmiş uber seviyedeki istanbul ilçesinde bulabileceğimi sanmıyorum. Gelişmişlik şakaydı bu arada heryer gece kondu :D.

ExS

“Alıştım artık” cümlesi çok umutsuz değil mi ya?
En iyi cevaplar
0
Bimden ucuz yer mi varmış ya :D

Mehmatbatur

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yok dostum bilinen marka alınır :/ Mesela bizde yumurtacılık yapıyoruz. (Gezen (salma) tavuk) Fakat uygun ve ucuz fiyata satmamıza rağmen adamlar bizden almıyor :) Bizim fazla zararımız yok. Sonuçta beğenen alıyor :)

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Yok dostum bilinen marka alınır :/ Mesela bizde yumurtacılık yapıyoruz. (Gezen (salma) tavuk) Fakat uygun ve ucuz fiyata satmamıza rağmen adamlar bizden almıyor :) Bizim fazla zararımız yok. Sonuçta beğenen alıyor :)
Toptancılarda zaten bilinen markalar var. Bildiğin marketlerde bakkalarda gördüğün ürünün aynısı zaten bakkallarda toptancılardan alıyor. Ayrıca yumurtada bende çok seçiciyim, marka çok farkediyor pişirirken farklı sonuç veriyor bu yüzden hep aynı markadan alıyorum.

Mehmatbatur

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Toptancılarda zaten bilinen markalar var. Bildiğin marketlerde bakkalarda gördüğün ürünün aynısı zaten bakkallarda toptancılardan alıyor. Ayrıca yumurtada bende çok seçiciyim, marka çok farkediyor pişirirken farklı sonuç veriyor bu yüzden hep aynı markadan alıyorum.
Yok hocam bilinen derken bim gibi şirketlerden bahsediyorum :) Fazla reklam veremiyoruz mesela biz, o yüzden bilenimiz az.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ayrıca Toptancı yerlerine yakınsanız gidip oralardan koli olarak çok ucuza alabilirsiniz.
Koli olarak almak bence biraz parayı çarçur etmek gibi alıcaksanız büyük alın koliyle değil mesela ben sırf ucuz diye koliyle meyvesuyu alsam hergün içesim gelir evde olduğu için yani bi satış stratejisi bu aslında :D Tm büyük alın ama öyle zırt pırt tüketiceğiniz şeyleri almayın

Walden

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
toptantıcılar adamdır, evde ki çoğu şey toptancılardan.
ucuz ve kaliteli, ne öyle bim a101 felan, boş ve gereksiz markalar
aynıları hatta daha kaliteli olanları toptancılarda daha ucuza

tutku bisküvisi gördüm bimde geçen gün, normal de 1 tl ama bim de 95 kuruş ;(
git toptancıdan 75 kuruştan alırsın 10-15 tane.