Teşekkür ederim. admiraldus alıştırdı bu sadeliğe, artık bende minimalistçiyimİlk çalışmana rağmen güzel bir tasarım olmuş yani şahsen ben beğendim.
Eleştirilere gelecek olursak belki en üstte yapmış olduğun arka plan değiştirebilir , ETERNAL yazısı sade kalmış değiştirilebilir.Bunlar dışında bir kusur bulmuyor.İnşallah her geçen gün daha iyisini , daha güzelini yapmanız dileğiyle
İyi günler
-FatihDGTR
O zaman bizede ne düşüyor : Tebrik etmek düşüyor tebrikler!Teşekkür ederim. admiraldus alıştırdı bu sadeliğe, artık bende minimalistçiyim![]()
TeşekkürlerSadece müthiş demekle yetinmeyecek, her pixelinde emek olduğunu söyleyeceğim. Gayet başarılı... İlk buysa usta olmuş halini düşünmek istiyorum da dostum beceremedim ya hayal gücüm yetmedi. Sen bu işin peşini bırakma! Başarabilirsin... En iyisi olmayı! Helalin var. Tebrikler.
Tam olarak ne diyorsun anlamadım. İkonlar hariç tüm tasarım benim. Oturup tüm ikonları yapamam. Ayrıca flatikon sitesinde gönüllü kişiler ücretsiz paylaşıyor. Suç falan yok...Çizimleri umarım kendin yapmışsındır ama uyumu güzel ayarlamışsın. Bu çizimleri internetten bulduysan suç işlemiş olduğunun farkında ol.
bazıları google'a aradığı şeyi yazıp bulup kullanıyor ondan dedim.Tam olarak ne diyorsun anlamadım. İkonlar hariç tüm tasarım benim. Oturup tüm ikonları yapamam. Ayrıca flatikon sitesinde gönüllü kişiler ücretsiz paylaşıyor. Suç falan yok...