Konu Tasarımı Çalışması (İlk konu tasarımı çalışmam)

FatihDGTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İlk çalışmana rağmen güzel bir tasarım olmuş yani şahsen ben beğendim.

Eleştirilere gelecek olursak belki en üstte yapmış olduğun arka plan değiştirebilir , ETERNAL yazısı sade kalmış değiştirilebilir.Bunlar dışında bir kusur bulmuyor.İnşallah her geçen gün daha iyisini , daha güzelini yapmanız dileğiyle

İyi günler

-FatihDGTR

• Beğen
Reactions: ExS

ExS

“Alıştım artık” cümlesi çok umutsuz değil mi ya?
En iyi cevaplar
0
İlk çalışmana rağmen güzel bir tasarım olmuş yani şahsen ben beğendim.

Eleştirilere gelecek olursak belki en üstte yapmış olduğun arka plan değiştirebilir , ETERNAL yazısı sade kalmış değiştirilebilir.Bunlar dışında bir kusur bulmuyor.İnşallah her geçen gün daha iyisini , daha güzelini yapmanız dileğiyle

İyi günler

-FatihDGTR
Teşekkür ederim. admiraldus alıştırdı bu sadeliğe, artık bende minimalistçiyim :p

KozyOldV

Dünyayı anlamak yetmez, onu değiştirmek gerekir.
En iyi cevaplar
0
Sadece müthiş demekle yetinmeyecek, her pixelinde emek olduğunu söyleyeceğim. Gayet başarılı... İlk buysa usta olmuş halini düşünmek istiyorum da dostum beceremedim ya hayal gücüm yetmedi. Sen bu işin peşini bırakma! Başarabilirsin... En iyisi olmayı! Helalin var. Tebrikler.

ExS

En iyi cevaplar
0
Sadece müthiş demekle yetinmeyecek, her pixelinde emek olduğunu söyleyeceğim. Gayet başarılı... İlk buysa usta olmuş halini düşünmek istiyorum da dostum beceremedim ya hayal gücüm yetmedi. Sen bu işin peşini bırakma! Başarabilirsin... En iyisi olmayı! Helalin var. Tebrikler.
Teşekkürler:keyif:

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Biraz zamanım olsa bende bu tür şeylerle uğraşabilirim belki. Güzel olmuş emeğine sağlık. Diğerlerinden de iyi yapmışsın sadece biraz çalışman gerek :)

• Beğen

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bulanık yerleri kes, geçişler dümdüz olsun. Ok işaretini küçült ve bir kare veya dikdörtgen içine al. Açıklamadaki yazı tipinin kalınlığını THIN olarak ayarla. Daha düzgün bir arka plan bul. Açıklama yazılarının yanına çalışan koyduğunuzda bana kalitesiz MyBB temalarını hatırlatıyorsunuz koymayın. İkonlar çok büyük ve uyumsuz. ETERNAL yazısının yazı tipi vasat. Ayrıca MC ikonu falan koyma.

Konudaki tüm eleştirileri bırak, bu eleştiriye kulak ver...

• Beğen

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Süper olmuş! Senden de bu beklenirdi. Biraz daha çalışmayla daha iyisi yapılabilir. Sadelik güzeldir.

• Beğen

ExS

En iyi cevaplar
0
Yorumlar için teşekkür ederim...

Balsamic35

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Çizimleri umarım kendin yapmışsındır ama uyumu güzel ayarlamışsın. Bu çizimleri internetten bulduysan suç işlemiş olduğunun farkında ol.

ExS

En iyi cevaplar
0
Çizimleri umarım kendin yapmışsındır ama uyumu güzel ayarlamışsın. Bu çizimleri internetten bulduysan suç işlemiş olduğunun farkında ol.
Tam olarak ne diyorsun anlamadım. İkonlar hariç tüm tasarım benim. Oturup tüm ikonları yapamam. Ayrıca flatikon sitesinde gönüllü kişiler ücretsiz paylaşıyor. Suç falan yok...

Balsamic35

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Tam olarak ne diyorsun anlamadım. İkonlar hariç tüm tasarım benim. Oturup tüm ikonları yapamam. Ayrıca flatikon sitesinde gönüllü kişiler ücretsiz paylaşıyor. Suç falan yok...
bazıları google'a aradığı şeyi yazıp bulup kullanıyor ondan dedim.