Sunucu Çökme Logu

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
AuthMe Reloaded Plugininin sunucuna uygun olan son sürümünü yükle ve sunucuna reset at. Hatalar devam ederse hataları tekrar buraya at.

NightHawk99

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Teşekkür eerim yardımın için
1.8.8 de daha hızlı çöküyor
Authme yeniledim dediğin gibi açtım bakalım çökerse yazarım tekrar saol

Ne kadar hızlı çöktüğü önemli değil, önemli olan çökerken verdiği hata ve bunu çözebilmen. 1.8 kullanmak istiyorsun, 1.8 için çıkmış en son sürümü neden kullanmayasın?

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
1.8.8 indirdim ama yine çökmüş saldırımı var bilmiyorum ama konsoldan her hangi bir skınıtı gözükmüyor
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

ViaVersion adlı eklentiyi indir, gerekli düzenlemeleri yap. Sonrasında NoCheatPlus adlı eklentinin son sürümünü indir. Sunucuna reset at.
Biraz bekle, eğer hala sunucun çöküyorsa önce crash logunu buraya at, sonra sunucuna reset at, whitelist aç, 30dk civarı bekle, eğer sunucun çökmez ise sunucuna saldırı vardır. Ki attığın logtaki paket hatalarından saldırı olduğunu çok rahat anlayabiliyorum. Client saldırısı yapılıyor, ilk önce illegal içerikli kitap ile crash atılmaya çalışmış, attığım plugini yükledikten sonrada
PacketPlayInArmAnimation ile alakalı bir şey crash vermiş, buda muhtemelen bir client ile yapılmış. Client ile kolu hareket ettirmek için sunucuya çok fazla paket göndermişler. ViaVersion & NoCheatPlus'da bulunan Paket Limitleyiciler sorununa çözüm olabilir.

NightHawk99

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yaptım şimdi yeniden açtım NCP böyle bir şey yazdı
[WARNING][NoCheatPlus] Sun Sep 24 12:16:54 CEST 2017
Config path 'checks.moving.vehicles.preventdestroyown' (global config) has been moved to

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Teşekkür ederim bir şey sorucaktım
1 sunucum var 1 tane daha alsam bungeecordla ana sunucuya baglasam atilan saldirilar Ipi bungeecord sunucusuna gelir ve ana sunucuya bir sey olmaz degilmi ?

2 Sunucu yapıp birini çakma lobimi yapacaksın? Farklı makineye kurarsan sorun olmaz, birde aktarma süresini çok kısa yapma.