NightHawk99
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar sunucuma lag giriyor çok fazlada çöküyor sırf bu gün yaşandı bu durum rica etsem bi bakarmısınız loga
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Authme`nin en son surumunumu indiriyim ?AuthMe Reloaded Plugininin sunucuna uygun olan son sürümünü yükle ve sunucuna reset at. Hatalar devam ederse hataları tekrar buraya at.
Authme`nin en son surumunumu indiriyim ?
Teşekkür eerim yardımın içinÖncelikle 1.8.7 PaperSpigot kullanıyorsun,Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.yap.
SonrasındaLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.indir ve sunucuna yükle, sonra reset at.
Teşekkür eerim yardımın için
1.8.8 de daha hızlı çöküyor
Authme yeniledim dediğin gibi açtım bakalım çökerse yazarım tekrar saol
Yine çöktü 1.8.8 yapıp tekrar açıyorumNe kadar hızlı çöktüğü önemli değil, önemli olan çökerken verdiği hata ve bunu çözebilmen. 1.8 kullanmak istiyorsun, 1.8 için çıkmış en son sürümü neden kullanmayasın?
Yine çöktü 1.8.8 yapıp tekrar açıyorum
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
1.8.8 indirdim ama yine çökmüş saldırımı var bilmiyorum ama konsoldan her hangi bir skınıtı gözükmüyor
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Yaptım şimdi yeniden açtım NCP böyle bir şey yazdı
[WARNING][NoCheatPlus] Sun Sep 24 12:16:54 CEST 2017
Config path 'checks.moving.vehicles.preventdestroyown' (global config) has been moved to
Teşekkür ederim bir şey sorucaktımSorun yok, eski sürüm configi yeniliyor. Sadece bir uyarı-bilgi mesajı.
Teşekkür ederim bir şey sorucaktım
1 sunucum var 1 tane daha alsam bungeecordla ana sunucuya baglasam atilan saldirilar Ipi bungeecord sunucusuna gelir ve ana sunucuya bir sey olmaz degilmi ?