Tamamdır Tşkİninal kullanacaksın anladığım kadarıyla. ING ban ATM'si falan varsa daha az yüklenebiliyor diye hatırlıyorum. Fiyatı belirlerken sabit kur kullandıkları için anlık değişimlerle fiyatın düşeceğini sanmıyorum. Uzun vadede düşer yani ancak, aylar sürer. (Bana sorarsan düşmez, artar)
30 TL için 70 TL riske atamam kusura bakma.dostum 100 lira verme işte sana ben sana 70 liraya veririm
İstiyorsan hesabın giriş bilgisini ileteyim, denersin. İstemezsen gene almazsın
E-posta'dan her türlü geri alabilme şansın var. Ayrıca diyelim ki E-posta'yı benim üstüme yaptın, Mojang destekten kart numaranın CV sini söylediğin an sana geri verebiliyorlar.Yerinde olsam bende aynını söylerdim. Geçen sene aldım ve nerdeyse hiç kullanmadım. Ödeme kanıtlarını iletebilirim sana. Pm atarsan hesap giriş bilgisini ileteyim kullan, bak
+1 Katılıyorum25 yükle kalan 24 e de bi cs go
katılmıyorum -1 25 yükle 1 lirada biryerden bul rainbow six siege al+1 Katılıyorum
Katılmıyorum 25 yükle -1 bir 24 e de bir minecraft daha alkatılmıyorum -1 25 yükle 1 lirada biryerden bul rainbow six siege al
starter edition denen bir seçenek var...Katılmıyorum 25 yükle -1 bir 24 e de bir minecraft daha al
gibi bir cümle kurdun az önce görende Rainbow 10 kuruş oyun sanacak
(G2A'da bile 60-70 lira mı ne)