Euro Yükseldiği İçin Preminium Alamıyorum.

Kusurisuz

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhabalar Euro yükseldiği için preminium hesap alamıyorum. Aşağı yukarı 50 kuruş eksiğim var. Para yüklemek içinde en az 25 TL yüklemem gerekiyor. Euro'nun düşmesini beklesem düşer mi ve ne kadar sürer?

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
İninal kullanacaksın anladığım kadarıyla. ING ban ATM'si falan varsa daha az yüklenebiliyor diye hatırlıyorum. Fiyatı belirlerken sabit kur kullandıkları için anlık değişimlerle fiyatın düşeceğini sanmıyorum. Uzun vadede düşer yani ancak, aylar sürer. (Bana sorarsan düşmez, artar)

buracat

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak dostum hiç sitesinden almana gerek yok. Ben geçen sene almıştım, istiyorsan sana satabilirim

Kusurisuz

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İninal kullanacaksın anladığım kadarıyla. ING ban ATM'si falan varsa daha az yüklenebiliyor diye hatırlıyorum. Fiyatı belirlerken sabit kur kullandıkları için anlık değişimlerle fiyatın düşeceğini sanmıyorum. Uzun vadede düşer yani ancak, aylar sürer. (Bana sorarsan düşmez, artar)
Tamamdır Tşk

buracat

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
dostum 100 lira verme işte sana ben sana 70 liraya veririm
İstiyorsan hesabın giriş bilgisini ileteyim, denersin. İstemezsen gene almazsın

buracat

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yerinde olsam bende aynını söylerdim. Geçen sene aldım ve nerdeyse hiç kullanmadım. Ödeme kanıtlarını iletebilirim sana. Pm atarsan hesap giriş bilgisini ileteyim kullan, bak

Kusurisuz

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Yerinde olsam bende aynını söylerdim. Geçen sene aldım ve nerdeyse hiç kullanmadım. Ödeme kanıtlarını iletebilirim sana. Pm atarsan hesap giriş bilgisini ileteyim kullan, bak
E-posta'dan her türlü geri alabilme şansın var. Ayrıca diyelim ki E-posta'yı benim üstüme yaptın, Mojang destekten kart numaranın CV sini söylediğin an sana geri verebiliyorlar.

buracat

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu güven sorunundan dolayı hesap elimde kaldı zaten. Skype ekle ordan iletişime geçelim: cskarabela