Ayrıca hub sunucu için vds kullanman çok iyi olur. Bu işler zordur kardeş, kolay olsa herkesin bir hypixeli olurduİlk başta hub olmayacak. Vip lere göre artırılacak.
Ayrıca hub sunucu için vds kullanman çok iyi olur. Bu işler zordur kardeş, kolay olsa herkesin bir hypixeli olurduİlk başta hub olmayacak. Vip lere göre artırılacak.
Diyelim ki skyblock sunucusunu en başta aldın 2 GB zaten yeterli olmayacaktırİlk başta hub olmayacak. Vip lere göre artırılacak.
Hayır çekirdek sunucusu kuruyorsun, tamam eyvallah. İlerliyorum bakıyorum Skript ile yapacağım diyorsun. Diyorum adam yetenekli sunucusu güzel olur. Yetkili alımlarına bakıyorum, bunların +'ları nelerdir diye paylaşarak yetkili olacak birinin rol yapmasına sebebiyet verebilir diye olaya çok farklı bakıyorum. Biraz daha ilerliyorum ve bakıyorum hosting seçimlerine.Konu da ki abartı ve ya absürt bir yer bulduysanız belirtinde bizde şaşıralım. Haftalardır üstünde çalıştığım şeyi sadece "Wat wat" yazarak eleştireceksiniz. Yorumlarınızı dikkate almıyorum.
Arkadaşlık ortamı önemli evet , ama insanlar arkadaşlık ortamı yanın da biraz kalite istiyor. En azından ben istiyorum
İlk açıldığında sadece bir kaç tür ulaşılabilir olacak.
Daha önce sunucu kurmadığım için makineye ne olur sorusuna cevap veremeyeceğim. Ama makine dayanmazsa hazır plugin paketi ile hileli faction açarım.
Düşünsene 1 sunucu hazırlamak bile ne kadar uzun sürüyor
Factions eklentisini Skript ile yazmaya gerek var mı bilmiyorum ama Essentials'ı yeniden yazsak iyi olur. Çünkü Essentials'ın %99'luk kısmını kullanmıyoruz.Faction eklentisini Skript ile yapmak uzun sürer dedi ben ona cevap olarak verdim. Gerekli bilgin var ise ve gereksiz kod kullanıp uzatmassan, herşeyi bir mantığa oturtursan kısa sürede yapılır.
Factions eklentisini Skript ile yazmaya gerek var mı bilmiyorum ama Essentials'ı yeniden yazsak iyi olur. Çünkü Essentials'ın %99'luk kısmını kullanmıyoruz.
Ben yapacağım sunucuda Essentials kullanmıyorum. Bir warp, bir sethome bir de kit skripti yazacağım o kadar. Gereksiz eklenti.O tür Essentials skriptleri zaten çok yapıldı, paylaşıldı ama sürekli zaten Essentials var, plugin kullanın daha iyi olur gibi şeyler denildi.