Sizce Nasıl Olur?

Sunucu Açarsam Sende Gelir Misin?

• Kullanılan toplam oy
    12

ExS

“Alıştım artık” cümlesi çok umutsuz değil mi ya?
En iyi cevaplar
0
Ve biz bunları hevesini kırmak için yazmıyoruz, bu işe kalkışırsan neler olacağını bilmen gerek. Bizde anlatıyoruz işte.

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Konu da ki abartı ve ya absürt bir yer bulduysanız belirtinde bizde şaşıralım. Haftalardır üstünde çalıştığım şeyi sadece "Wat wat" yazarak eleştireceksiniz. Yorumlarınızı dikkate almıyorum.

Arkadaşlık ortamı önemli evet , ama insanlar arkadaşlık ortamı yanın da biraz kalite istiyor. En azından ben istiyorum

İlk açıldığında sadece bir kaç tür ulaşılabilir olacak.

Daha önce sunucu kurmadığım için makineye ne olur sorusuna cevap veremeyeceğim. Ama makine dayanmazsa hazır plugin paketi ile hileli faction açarım.
Hayır çekirdek sunucusu kuruyorsun, tamam eyvallah. İlerliyorum bakıyorum Skript ile yapacağım diyorsun. Diyorum adam yetenekli sunucusu güzel olur. Yetkili alımlarına bakıyorum, bunların +'ları nelerdir diye paylaşarak yetkili olacak birinin rol yapmasına sebebiyet verebilir diye olaya çok farklı bakıyorum. Biraz daha ilerliyorum ve bakıyorum hosting seçimlerine.

Daha sonra biraz uzaklaşınca diyorum bunu zibilyon kere dediler. Her şeyi Skript yapacaksın diye neren farklı oluyor? Ha eklenti kodlamışsın, ha skript yazmışsın. Temelinde aynı şeyler, işlevi aynı şey.

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Faction eklentisini Skript ile yapmak uzun sürer dedi ben ona cevap olarak verdim. Gerekli bilgin var ise ve gereksiz kod kullanıp uzatmassan, herşeyi bir mantığa oturtursan kısa sürede yapılır.
Factions eklentisini Skript ile yazmaya gerek var mı bilmiyorum ama Essentials'ı yeniden yazsak iyi olur. Çünkü Essentials'ın %99'luk kısmını kullanmıyoruz.

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Factions eklentisini Skript ile yazmaya gerek var mı bilmiyorum ama Essentials'ı yeniden yazsak iyi olur. Çünkü Essentials'ın %99'luk kısmını kullanmıyoruz.

O tür Essentials skriptleri zaten çok yapıldı, paylaşıldı ama sürekli zaten Essentials var, plugin kullanın daha iyi olur gibi şeyler denildi.