Buna biz karar vermedik "SUNUCUYU NASIL BULUDUĞUNUZ, 10 ÜZERİNDEN PUANINIZ VE NİCKİNİZİ YAZIN" dedim. Apaçık tüm kullancılara mesaj atabilirsin bu konuda. Foruma hem katkı sağladım yeni kullanıcılar sağladım hem de benim gibi bir sunucuyu kötüleyen herkese bir cevap şeklinde gitti. Demek şu ki : Oynayan kişiler oyunu anlatıyor. Bunda kendim yok kötülerseniz event yok demedim.Ne güzel yorumlar attırmışsınız, çekiliş yaptınızda gerekenler listesinde buraya olumlu yorum mu var. 40'a yakın olumlu yorum olmuş sunucunun açıldığı saatlerde
Maalesef olumlu yorum attırmanız oyuncularınıza, sizi başarılar yapmaz.
Dostum Her Konuda Mesajın Bulunmakta Çoğunluğuda Olumsuz Amacın Baltalamak Veya Post Kasmaksa Çok Belli Ediyorsun Yeni Taktikler KeşfetmelisinNe güzel yorumlar attırmışsınız, çekiliş yaptınızda gerekenler listesinde buraya olumlu yorum mu var. 40'a yakın olumlu yorum olmuş sunucunun açıldığı saatlerde
Maalesef olumlu yorum attırmanız oyuncularınıza, sizi başarılar yapmaz.
Gerçekleri söylemek konu baltalamak olmamalı, dostunu yesinler.Dostum Her Konuda Mesajın Bulunmakta Çoğunluğuda Olumsuz Amacın Baltalamak Veya Post Kasmaksa Çok Belli Ediyorsun Yeni Taktikler Keşfetmelisin![]()
Kredi anahtarı vericeğin için olumlu yorum gelmesi çok normal... Herkesin düşüncesi farklıdır, ben kalitesiz olarak görüyorum oyuncuların kaliteli olarak görebilir.Buna biz karar vermedik "SUNUCUYU NASIL BULUDUĞUNUZ, 10 ÜZERİNDEN PUANINIZ VE NİCKİNİZİ YAZIN" dedim. Apaçık tüm kullancılara mesaj atabilirsin bu konuda. Foruma hem katkı sağladım yeni kullanıcılar sağladım hem de benim gibi bir sunucuyu kötüleyen herkese bir cevap şeklinde gitti. Demek şu ki : Oynayan kişiler oyunu anlatıyor. Bunda kendim yok kötülerseniz event yok demedim.
Kredi anahtarı vericem dedim yazanlara. İyi kötü fark etmiyor dedim ne yazarsanız yazın dedim. Benim konuyla alakalı tehdit vs. gibi sözlerim yok tüm oyuncularım da bilir.
Kardeşim Şuanki Türk Survival Sunucularının Hangisinde Hile Tam Anlamıyla Engelli ?? Oyunda Olmayıp Sadece Forumda Yetindiklerinle Ayrı Bi Saçmalık Adam İsteyenler Yazsın Dedi Etkinlik Yaptı Bunun Ne Kötü Amacı Var Amacın Post Kasmak Onu Biliyorum Eğer Yorum Yapacaksan Her Şeyi Araştırıp Yorum Yap Titanik OlmaGerçekleri söylemek konu baltalamak olmamalı, dostunu yesinler.
Raporlarsın postlarımı, kural dışı bir durum olursa uyarıyı yazarlar hiç problem değil.
Survival sunucularda yazdığım olumlu postlarda var, olumsuz postlar olumlu postların üstünde tabii ki. Kaliteli sunuculara, kaliteli diyorum bunları göremiyorsunuz
Kredi anahtarı vericeğin için olumlu yorum gelmesi çok normal... Herkesin düşüncesi farklıdır, ben kalitesiz olarak görüyorum oyuncuların kaliteli olarak görebilir.
Hile koruması bile yok, âdeta hile serbest.
Hile serbest, kötü mapler, farklı olmayan sistemler... Bu sunucuyu kaliteli bulan arkadaşlarla 24 saat tartışabilirim neden kaliteli bulduğu ile alakalı hiç problem değil. Yine de başarılar dilerim, kendinizi geliştirmeniz dileğiyle...
Reklam olmasını istemem ama 1.9 çıktığından beri hazırladığım sunucum var şu an sürümü 1.12.2Kardeşim Şuanki Türk Survival Sunucularının Hangisinde Hile Tam Anlamıyla Engelli ?? Oyunda Olmayıp Sadece Forumda Yetindiklerinle Ayrı Bi Saçmalık Adam İsteyenler Yazsın Dedi Etkinlik Yaptı Bunun Ne Kötü Amacı Var Amacın Post Kasmak Onu Biliyorum Eğer Yorum Yapacaksan Her Şeyi Araştırıp Yorum Yap Titanik OlmaAyrıca Haritalara Laf Atmışsın Buralarda Laf Kalabalığı Yapacağına Aç Sunucuda Kaliteni Görelim Yapacağın YENİ Sistemleri Ha Ne Dersin ??
BİLADER 1.9 1.12.2 Hilelerini Engelleyince Kendini Zekimi Sanıyorsun Hadi 1.7 1.8 Engelle ? 1.9 Engellemek Çocuk Oyuncağı 1.9 Pvpsinde Makro Kullanamazsın Jitter Yapamazsın Aura Kullanamazsın Burda Boş Yapmakla Olmuyor 1.7 1.8 Sunucuda Hileyi Engelle Eyvallah Tabi Şimdi Sen 1.8 Açıp Aac EklersinReklam olmasını istemem ama 1.9 çıktığından beri hazırladığım sunucum var şu an sürümü 1.12.2
Skype adresim, [email protected] eklersen sana hile korumasını gösterebilirim
Burada verirdim de bir kaç ufak bilgi, reklam derler. Skype adresin varsa eklersin konuşuruz, kardeşini yesinler.
Bilgisizliğin dibine vurmuşsunuz... Sana hayatında başarılarBİLADER 1.9 1.12.2 Hilelerini Engelleyince Kendini Zekimi Sanıyorsun Hadi 1.7 1.8 Engelle ? 1.9 Engellemek Çocuk Oyuncağı 1.9 Pvpsinde Makro Kullanamazsın Jitter Yapamazsın Aura Kullanamazsın Burda Boş Yapmakla Olmuyor 1.7 1.8 Sunucuda Hileyi Engelle Eyvallah Tabi Şimdi Sen 1.8 Açıp Aac EklersinNeyse Konuyu Kirletmeyelim İyi Forumlar
Ahahahaha Neyse Kardeşim Uzatmayalım Vakit Kaybı ...Bilgisizliğin dibine vurmuşsunuz... Sana hayatında başarılar
Eğer kaynak sıkıntısı çekiyorsanız sunucunuza sponsor olabilir gereken kaynak desteğini sağlayabilirim. Bu konuda iletişime geçebilirsin.
Boşversene her gidenin yeri dolar.Yazık Oldu Oynamaya Teşebbüs Ettiğim Bir Sizin Sunucunuz Vardı Sizde Gittiniz Umarım Geri Dönersiniz Unutmayın İnsan Küllerinden Doğar![]()