Sizce Bu Tür Sunucuyu Açmalı mıyım?

CREATIVE Sunucu Açıyım mı?

• Evet.

Kullanılan: 3 60.0%
  • Hayır.

Kullanılan: 2 40.0%

• Kullanılan toplam oy
    5

ByZiya

Hıh ! Binana.
En iyi cevaplar
0
Merhabalar, bir sunucu açacağım ve bu sunucunun CREATIVE olması gerektiğine karar verdim çünkü forum da hiç CREATIVE sunucu yok. Fikirlerinizi yorumlarda belirtirseniz sevinirim.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
redstone aktif olursa oynarım ben, seyirciler olmadan sıkıcı oluyor :D. Şey yap böyle haftalık yarışmalar build temaları falan olsun. Hatta build eğitimi olursa sunucuda dahada zevkli olur. Plot'ları 10x10 yerine 200x200 gibi büyük rakamlar yap ben devasa yapılar yapmayı seviyorum steampunk tarzında

ByZiya

Hıh ! Binana.
En iyi cevaplar
0
redstone aktif olursa oynarım ben, seyirciler olmadan sıkıcı oluyor :D. Şey yap böyle haftalık yarışmalar build temaları falan olsun. Hatta build eğitimi olursa sunucuda dahada zevkli olur. Plot'ları 10x10 yerine 200x200 gibi büyük rakamlar yap ben devasa yapılar yapmayı seviyorum steampunk tarzında
TNT, Lav, Piston ve Komut Bloğu aktif olmayacak. Haftalık yarışmalar düzenlenecek. Build eğitimleri aklım da var zaten, eğitecek birilerini bulursam eğitilir. Arsalar büyük olacak. Değerli yorumunuz için teşekkürler !

Son düzenleme:

Fratmania

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
TNT, Lav, Su, Piston ve Komut Bloğu aktif olmayacak. Haftalık yarışmalar düzenlenecek. Build eğitimleri aklım da var zaten, eğitecek birilerini bulursam eğitilir. Arsalar büyük olacak. Değerli yorumunuz için teşekkürler !
Tek Creative sunucusu olacağı için ilginin daha fazla olacağını sanıyorum, aç tutmazsa en azından denemiş olursun.

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Piston ve su olmadan tadi olacagini sanmiyorum havuzlar ve redatone tasarimlari acisindan yani

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
TNT, Lav, Piston ve Komut Bloğu aktif olmayacak. Haftalık yarışmalar düzenlenecek. Build eğitimleri aklım da var zaten, eğitecek birilerini bulursam eğitilir. Arsalar büyük olacak. Değerli yorumunuz için teşekkürler !
kapa sunucuyu kapa kapakapaakapkaakapapkkakpakakapk

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neden sevilmesin ? Nede olsa Türklerin en çok yapmayı sevdikleri 2 şey var; PvP ve mimari.

En azından biraz anlaşılır ve farklı kitlelere hitap edebilecek bir sunucu yapmayı çalış. Sunucuna özel kendi yaptığın veya yaptırdığın özel eklentiler olabilir. (Örneğin arazi puanlama sistemi vs.)

Şimdiden başarılar dilerim, umarım istediğin yere gelirsin :) (Pes etme!)

ByZiya

Hıh ! Binana.
En iyi cevaplar
0
Neden sevilmesin ? Nede olsa Türklerin en çok yapmayı sevdikleri 2 şey var; PvP ve mimari.

En azından biraz anlaşılır ve farklı kitlelere hitap edebilecek bir sunucu yapmayı çalış. Sunucuna özel kendi yaptığın veya yaptırdığın özel eklentiler olabilir. (Örneğin arazi puanlama sistemi vs.)

Şimdiden başarılar dilerim, umarım istediğin yere gelirsin :) (Pes etme!)
Senin yorumunu dünyanın en iyi yorumu ilan ediyorum. Fena gaza geldim. :D