Fikirlerin oldukça saçma geliyor. Söylediğim cümleler "Kimseyi küçümsememe" anlamında fikirler. Burda ne küçük yaşındaki kardeşlerimi ne de büyük yaştaki abilerimi ileri geri çekme olasılığı değil. Böyle herşeyi anlatmana göre zamanında benden çok çekmiş gibi yazmışsın. Yani "Geçen bot atıyor bugün reklam yeter be bu ne arkadaş" gibi bir cümle algılıyorum bu mesajdan. Hak konusuna gelince sen haktan hiçbirşey de anlamamışsın. Ben gittim diyorum hala kitleleri çekmen diyor. Ben bir daha açmam diyorum sen hala kitle çekmek diyosun.
Peki arkadaşlar bunu yazan arkadaşımızın sunucusuda var kullandığı sunucu yeniliksiz normal survival. Bu arkadaş burda kendi konumdan prim yoluna çıkarak kendisini zirveye atmaya çalışıyor fakat asla zirveye sahip olamayacak. Girin oynayın bari amacına kavuşsun konusunu arayın bulun. Benden de selam söyleyin.
Ayrıca
@ArasTR Senin sunucuna gelip reklam yapmışsam bir ss yolla da görelim. Daha ilk defa görüyorum konunu. Amacının kafa tutmak veya başka bir şey olduğunu açığa çıkaracaksan şuanda çıkarman yeterli.
Heh birde işin aslını yazmamışım
"BEN HANGİ ÇAĞRIDA SALDIRIYORLAR DİYE AĞLAMIŞIM?" sen bana onu söyle yalanların yalanların. Ben şimdiye kadar kimseye ağlamadım saldırı için. Gelin saldırın dedim fakat ağlamadım. Yapabildiler mi bir şey? Evet zamanında yaptılar fakat yaptıkları şey bot ile girişleri kapatmak. Fakat bunu ben 4 aydır çözdüm bunun artık devri bitti. O zamanda kimseye ağlamadım ee arasTR nerede ağladım ben?
Eğer böyle yalan konuşmaya da devam edersen sunucun MasterSurvival gibi olur. Başarılar.