Merhabalar. Bir klavye yazı yazma testi yaptım ve işte sonucum. Siz de kendi yazı hızınızı paylaşırsanız sevinirim.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Geçebilecek birisi çıkamayacak sanırım ama meydan okumak isteyen olursa bekliyorum.
![]()
0 yanlış varsa accuracy nasıl 99.18 olabiliyor? 100 olması gerekmez mi?Geçebilen birisi çıkamayacak sanırım ama meydan okumak isteyen olursa diye şurada kalsın.
![]()
nasıl hile yaptın
3 Yanlışım varmış.0 yanlış varsa accuracy nasıl 99.18 olabiliyor? 100 olması gerekmez mi?![]()
@Schaffer79 adlı arkadaşa sormuştum ben ama ._.3 Yanlışım varmış.
Peki. -._.-@Schaffer79 adlı arkadaşa sormuştum ben ama ._.
Örneğin "Limon" yazmanı isterse fakat sen "Lino" yazıp daha sonra onu göndermeden düzeltirsen kelimeyi her ne kadar yanlış girmemiş olsan da hata yaptın sayıyor. Doğru kelime ortalamasından ziyade girdiğin harf ortalamasına bakıyor yani o.0 yanlış varsa accuracy nasıl 99.18 olabiliyor? 100 olması gerekmez mi?![]()
Ama bu seferde tuş vuruşlarında hata olduğunu gösterir. Attığın fotoğrafta tuş vuruşlarında kusursuz görünüyor. İlginçmiş..Örneğin "Limon" yazmanı isterse fakat sen "Lino" yazıp daha sonra onu göndermeden düzeltirsen kelimeyi her ne kadar yanlış girmemiş olsan da hata yaptın sayıyor. Doğru kelime ortalamasından ziyade girdiğin harf ortalamasına bakıyor yani o.
İlginç.Aslında sohbet ederken daha hızlı yazıyorum.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.