Skript Sidebar Istek

Fenoxa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Burada resimdeki gibi bir sidebar nasıl yapabilirim her saniye güncellenen ve lag yapmayan?

Not: Çok büyük bir istek ama mümkünde olmayabilir yapan arkadaşa teşekkürlerimi sunuyorum.

Fenoxa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bunu önceden görmüştüm gördüğünüz fotoğraftaki gibi uyarlamayı denedim ama olmadı.

RLC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bu plugini kullan. Çok kolay düzenlenebilir bir configi var. her saniye yenilenme özelliğide var.

Fenoxa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tamam teşekkürler plugin attığın için ama skriptteki variableleri oraya nasıl geçircem?
Skriptdeki variableleri geçirmek istiyorum.

MeeRach

Vi3e
En iyi cevaplar
0
Tamam teşekkürler plugin attığın için ama skriptteki variableleri oraya nasıl geçircem?
Skriptdeki variableleri geçirmek istiyorum.
Üstte atmışlar uzun bir süre önce kodlamıştım, nasıl editleyemediğini anlamadım? Gayet basit. Sadece sıralanan sayılar (10,9,8...) yeni bir satırı ifade ediyor. Yapamamanız için kör olmanız gerek.

Fenoxa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Gördüğün görseldeki gibi yapıp 1.7 de deneyip atarasn ve olursan teşekkürler ben denediğimde olmadı ^^.

SonHukumdarTurkiye

Bir Stack
En iyi cevaplar
0
Gördüğün görseldeki gibi yapıp 1.7 de deneyip atarasn ve olursan teşekkürler ben denediğimde olmadı ^^.
variable'leri skript içerisinde loglayıp, her saniye kaydettirmesini sağlarsan birde set(uid çekersen işlem tamamdır tek kalan, (skript:adıvs.sk,%player%) örnek böyle, onu kendin ayarlıyabiliyorsan, istersen özel mesaj at.

MeeRach

Vi3e
En iyi cevaplar
0
variable'leri skript içerisinde loglayıp, her saniye kaydettirmesini sağlarsan birde set(uid çekersen işlem tamamdır tek kalan, (skript:adıvs.sk,%player%) örnek böyle, onu kendin ayarlıyabiliyorsan, istersen özel mesaj at.
Sebepsiz yere dosyaların kabarmasına yol açar, gerek yok böyle bir şeye