Üstte atmışlar uzun bir süre önce kodlamıştım, nasıl editleyemediğini anlamadım? Gayet basit. Sadece sıralanan sayılar (10,9,8...) yeni bir satırı ifade ediyor. Yapamamanız için kör olmanız gerek.Tamam teşekkürler plugin attığın için ama skriptteki variableleri oraya nasıl geçircem?
Skriptdeki variableleri geçirmek istiyorum.
şu an telefondayım, müsait olduğumda ayarlarım.Gördüğün görseldeki gibi yapıp 1.7 de deneyip atarasn ve olursan teşekkürler ben denediğimde olmadı ^^.
variable'leri skript içerisinde loglayıp, her saniye kaydettirmesini sağlarsan birde set(uid çekersen işlem tamamdır tek kalan, (skript:adıvs.sk,%player%) örnek böyle, onu kendin ayarlıyabiliyorsan, istersen özel mesaj at.Gördüğün görseldeki gibi yapıp 1.7 de deneyip atarasn ve olursan teşekkürler ben denediğimde olmadı ^^.
Akad sen ne dedin şimdi?variable'leri skript içerisinde loglayıp, her saniye kaydettirmesini sağlarsan birde set(uid çekersen işlem tamamdır tek kalan, (skript:adıvs.sk,%player%) örnek böyle, onu kendin ayarlıyabiliyorsan, istersen özel mesaj at.
Sebepsiz yere dosyaların kabarmasına yol açar, gerek yok böyle bir şeyevariable'leri skript içerisinde loglayıp, her saniye kaydettirmesini sağlarsan birde set(uid çekersen işlem tamamdır tek kalan, (skript:adıvs.sk,%player%) örnek böyle, onu kendin ayarlıyabiliyorsan, istersen özel mesaj at.
çalışıyormu çalışıyorSebepsiz yere dosyaların kabarmasına yol açar, gerek yok böyle bir şeye
Sunucuyu yorduktan sonra çalışsa ne yararı olurçalışıyormu çalışıyor![]()
![]()