Server açıcak olan arkadaşlara tavsiye vermek istiyorum

ErenRyz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mute ve ban işleriyle ilgilenen insanlara bizim köyde ''Moderatör'' diyorlar. Admin denilen şahsiyet sunucu eklentileri ile, yeteneği varsa mimari işler ile ilgilenir. Bunun yanında oyuncu ilişkileri de olmazsa olmazı.
Onu Yazılımcı'da yapabilir ben şunu anlamıyorum nedir bu adminliğe düşkünlük ?

PlatinumTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Onu Yazılımcı'da yapabilir ben şunu anlamıyorum nedir bu adminliğe düşkünlük ?
Yazılımcı diye bir rank bir kademe mi var ?
Admin dediysen kullanıcıya panelini verirsin sunucunu emanet edersin.
Kurucu ile aynı yetkilere sahiptir eşittir ama son sözü kurucu söyler.
Oyun içerisini moderatör düzenler.
Rehber ise adından da anlaşılabileceği üzere sadece soruları cevaplar ve basit olarak da mute yetkisi olabilir.
Hiyerarşi ise;
Rehber > moderatör - admin > admin - kurucu > kurucu
şeklinde işler.

ByZiya

Hıh ! Binana.
En iyi cevaplar
0
Asıl sunucu açmamanız gerekir. Artık herkes opi fekşın sunucusu açıyor ve +50 alıyor. Üzen bir durum. Herkesin emeğini :VV: :barut: ediyorlar.
:(

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
Bu yorumu kaçıncı yazışım bilmiyorum ama artık böyle konular açmayı bırakın.Kimse burada verilen önermeleri yapmayacak.Hazır harita ve plugin paketiyle açacak.Türkiye yeniliğe açık değil ve böyle giderse de olmayacak.

OrocTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu yorumu kaçıncı yazışım bilmiyorum ama artık böyle konular açmayı bırakın.Kimse burada verilen önermeleri yapmayacak.Hazır harita ve plugin paketiyle açacak.Türkiye yeniliğe açık değil ve böyle giderse de olmayacak.
Hazır harita ve plugin paketi ile değilde bizim düşüncemizde olan insanlar diğer kesime göre daha yavaş artsada sonuçta artıyor dostum :) Umarım türkiyedeki sunucu anlayışını daha iyi günlere getirebilecek kadar güçlü olabilir düşüncelerimiz.