Bir bakalım dedik, Crowley emekli olmuş..

Thraud

Bazen ölmek de umuttur.
En iyi cevaplar
0
@AdexTR siz Minecraft Türkiye mi olur? Ben panik yaptım. Sakinleştir beni !
Hsbas'sız crowley'siz oluyorsa adex'siz de olur sen merak etme. Arkadan gelen, adexin yetiştirdiği bir yönetim ekibi var, yerini doldururlar. Allah'a emanet Ahmet abi, şehit olsan da olmasan da pek bir şey farketmez. Her türlü kafamız rahat
merak etme. Sen şehit olursan, peygamberimizin yanına, olmazsan sevenlerinin yanına, hayat sana güzel..
:cay:

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Hsbas'sız crowley'siz oluyorsa adex'siz de olur sen merak etme. Arkadan gelen, adexin yetiştirdiği bir yönetim ekibi var, yerini doldururlar. Allah'a emanet Ahmet abi, şehit olsan da olmasan da pek bir şey farketmez. Her türlü kafamız rahat
merak etme. Sen şehit olursan, peygamberimizin yanına, olmazsan sevenlerinin yanına, hayat sana güzel..
:cay:
Ekibe yeni gelen çoğu kişi, eski yönetimden daha iyi değil. Ahmet ağabey, forumda kilit biri ve forumun ona ihtiyacı var. Okul bir bitsin, o zaman neler olacak göreceğiz...

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Arkadaşlar yok şehit olmak falan daha Ahmet Abi gitmeden neler diyorsunuz ? Ağzınızı hayra açın.
Bir sitenin sahibi daha bu şekilde gitmişti ve birkaç yıldır (4 yıl oldu galiba) geri gelmedi :(
(
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
dan bahsediyorum.)
(düzenleme: site adresini 1900$'a satışa çıkarmışlar :( )

Thraud

Bazen ölmek de umuttur.
En iyi cevaplar
0
Gitmeden şehit ettiler diyen arkadaşlar için, şehit olmaktan şerefli, gururlu bir şey var mıdır? Peygamber efendimiz Muhammed(S.a.v)'e komşu olduğunuzu düşünün? Göklerin koruyucusu olduğunuzu düşünün. Allah her Türk evladına şehit olmayı nasip eylesin.

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Gitmeden şehit ettiler diyen arkadaşlar için, şehit olmaktan şerefli, gururlu bir şey var mıdır? Peygamber efendimiz Muhammed(S.a.v)'e komşu olduğunuzu düşünün? Göklerin koruyucusu olduğunuzu düşünün. Allah her Türk evladına şehit olmayı nasip eylesin.
Sırf Cennete gitmek için, Şehit olmak isteyen biri tanıyorum okulumda.

Gutenberg

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir sitenin sahibi daha bu şekilde gitmişti ve birkaç yıldır (4 yıl oldu galiba) geri gelmedi :(
(
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
dan bahsediyorum.)
(düzenleme: site adresini 1900$'a satışa çıkarmışlar :( )

https://forum.gamer.com.tr/konu/mcbahaya-ne-oldu.355792/ Daha önce eski hesabımla açmış olduğum bu konumda bir arkadaş şöyle bir yorum yapmıştı. Okumanızı rica ediyorum, belki kafanızdaki soru işaretlerini giderir;

Uzun süre takip ettim, askerlikten döndü, iki üç daha post attıktan sonra bazı işiyle ilgili sebeplerden dolayı mcbaha'yı bıraktı...